maritbet girişmaritbet
Uni Life’da son daireler satışa çıktı! 30.500 TL'ye!

Uni Life’da son daireler satışa çıktı! 30.500 TL'ye!

Çanakkale’nin eşsiz doğası ve denizini birleştiren Uni Life‘da stüdyo dairelerin hepsi satılırken, 1+1 daireler 30 bin 500 TL’den, 2+1 daireler de 50 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

 

 
Çanakkale'nin önemli inşaat firmalarından Mim İnşaat tarafından 22 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Uni Life projesinde dairelerin % 85‘i satıldı.
Çanakkale'nin eşsiz doğası ve denizini birleştiren Uni Life‘da stüdyo dairelerin hepsi satılırken, 1+1 daireler 30 bin 500 TL'den, 2+1 daireler de 50 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.
 
Büyük bir hızla imalatların sürdüğü Uni Life'dan konut alan müşteriler daha kaba inşaatlar bitmeden % 20 civarında kazanç elde etti. Proje aşamasında oldukça avantajlı fiyatlarla satışa sunulan Uni Life'da kalan son daireler de zam yapılmadan başlangıç fiyatlarıyla satılıyor. Bu nedenle konut alacak müşteriler şimdiden yüzde 20 kazanıyor.   
 
Doğru lokasyon ve çok uygun promosyon fiyatlarla Çanakkale'nin yükselen değeri Kepez'de yapılan Uni Life; üniversite, alışveriş merkezleri ve yaşam alanlarının ortasında, panoramik boğaz ve orman manzaralı ve tüm Türkiye'nin ilgisini çeken tarihi ve turistik mekanlara, müzelere, kalelere ve Savaş alanlarına çok yakın mesafede yapılıyor.
 
Uni Life projesinde metrekare fiyatları hala çok avantajlı. Proje başlangıcında metrekaresi 700 TL'den satışa çıkan konutlar şu anda 850 TL'den alıcı bulabiliyor. Aynı lokasyonda şimdiden metrekareleri 1000 TL civarında konutlar satılabiliyor. Çanakkale'nin en çok gelişen ve yükselen değeri Kepez‘de metrekare fiyatları çok kısa bir zamanda rahatlıkla 1100 TL seviyelerine çıkabileceği görülüyor. Uni life projesinde hâlâ yüzde 50'ye yakın bir prim yapma ihtimali bulunuyor.
 
 

UniLife evleri iletişim bilgileri
Web: www.mim-uni.com
Tel:  0 286 217 0330


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz