maritbet girişmaritbet
Ünal İnşaat Küçükyalı'da fiyatlar 89 bin TL'den başlıyor!

Ünal İnşaat Küçükyalı'da fiyatlar 89 bin TL'den başlıyor!

Plus room, 1+1'ler ile sonsuz metrekareli evlerde yaşama imkanı sunan İstanbul Inn Küçükyalı'da misafiri gelen ve fazla odası olmayanlar için misafir odası bulunuyor

 

İstanbul Inn Küçükyalı'da 112 konut yer alıyor. 2014 yılının Nisan'da tamamlanması hedeflenen İstanbul Inn Küçükyalı'da 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri mevcut. Ünal İnşaat kentsel dönüşüm projesi olan İstanbul Inn Küçükyalı'da konut fiyatları 89 bin liradan başlayarak 459 bin liraya kadar yükseliyor.
 
 
Plus room, 1+1'ler ile sonsuz metrekareli evlerde yaşama imkanı sunan İstanbul Inn Küçükyalı'da misafiri gelen ve fazla odası olmayanlar için misafir odası bulunuyor. İstanbul Inn Küçükyalı Aparts içerisinde aynı zamanda sauna, kapalı yüzme havuzu, oyun odası, depo alanları ve laundry mevcut.
 
 
Metro durağına 600 metre mesafede yükselen İstanbul Inn Küçükyalı, Optimum Alışveriş Merkezi'ne ise 900 metre mesafede inşa ediliyor. Playstation room, private fitness room, private cinema, private studio'nun bulunduğu İstanbul Inn Küçükyalı, site, residance gibi toplu yaşam sahalarına ve Kentsel Dönüşüm'e yeni bir bakış açısı getiriyor.
 
İstanbul Inn Küçükyalı İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 368 82 83 
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz