maritbet girişmaritbet
Uluhan, Tac Mahal'i modüler yaptı, 74 bin liradan satışa çıkardı!

Uluhan, Tac Mahal'i modüler yaptı, 74 bin liradan satışa çıkardı!

Uluhan Grup Acunkent ve Babil Kuleleri’nin ardından Esenyurt’taki 970 konutluk Taç Mahal Prestij projesine başladı. Modüler dairelerden oluşan projede fiyatlar 74 bin lira, taksitler de 740 liradan başlıyor

 

İstanbul Esenyurt'ta Acunkent ve Babil Kuleleri projelerini hayata geçiren Uluhan Grup, üçüncü projesini de görücüye çıkardı. Hindistan'daki dünyanın yedi harikasından biri olarak nitelendirilen Taç Mahal''den esinlenen ve aynı adı taşıyan proje 10 Eylül'de satışa çıkıyor. Fiyatların 74 bin liradan başlayacağı projede ayda 740 lira taksitle konut satılıyor. 
 
Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, Babil Kuleleri'nde olduğu gibi bu projede de dünyanın 7 harikalarını Esenyurt'a taşıdıklarını belirterek, “Dünyaya mal olmuş bu tür anıtsal yapılar yüzyıllar boyunca varlıklarını sürdürüyor. Biz de Taç Mahal Prestij projemizle yıllarca eskimeyen proje yapmayı hedefliyoruz” dedi. 
 
Daireler birleştiriliyor
 
Bilgen, 18 bin 600 metrekare arsa üzerinde yapılan projeyi kat karşılığı aldıklarını belirterek, konut ve çarşıdan oluşan karma bir proje hayata geçireceklerini kaydetti. Bilgen, projelerde yenilikler yapmaya devam ettiklerini vurgulayan, Taç Mahal'de de modüler sistem uyguladıklarını dile getirdi. Buna göre projede yer alan 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daireleri 4+1 veya 5+1 haline getirebildiklerini anlatarak, bu sayede 2 ya da 3 daire alanlara tek tapu verebildiklerini kaydetti. 
 
Düşük aidat politikası
 
Projenin Esenyurt ile Beylikdüzü'nün kesişim noktasında yer aldığını belirten Bilgen, E-5'in kenarsında metrobüse yürüyerek 3 dakikada ulaşılan projenin 5. kattan itibaren deniz manzarası bulunduğunu anlattı. 25 katlı 4 bloktan oluşan Prof Dr. Sinan Mert Şener tarafından projelendirilen Tac Mahal'in 970 modülden oluştuğunu anlatan Bilgen, projede kapalı yüzme havuzundan fitnes ve spa'ya açık ve kapalı otoparklardan sinema ve tiyatroya kadar farklı unsurların yer alacağını açıkladı. Bilgen, Taç Mahal'de aidatları düşük tutmak için sosyal tesislerin ayrı bir şirket tarafından işletileceğini vurgulayarak, “Bu sayede konut sahipleri sosyal tesislerin masraflarını karşılamak zorunda kalmayacak. İsteyen kat malikleri de uygun fiyatlarla bu tesislerden faydalanabilecek” dedi.
 
Ayda 7440 lira taksitle
 
Uluhan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Necati Aktülün ise,  projede ulaşılabilir fiyat politikası güttüklerinin altını çizerek, fiyatları ve ödeme planlarını da buna göre belirlediklerini dile getirdi. Aktülün, 46 metrekarelik stüdyo dairelerin fiyatlarının 74 bin liradan başladığını anlatarak, yüzde 25 peşinle 50 ay sıfır faiz uyguladıklarını ve aylık taksitlerinde 740 lira olduğunu açıkladı. İsteyenlerin anlaşmalı bankalardan konut kredisi de kullanabileceğini belirten Aktülün, fiyatların konutların cephe ve katına göre farklılık gösterdiğini kaydetti. Aktülün, projeyi 290 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirdiklerini de sözlerine ekledi.
 
KDV yüzde 1 olacak
 
Bilgen, Acunkent projelerinde teslimlere devam ettiklerini, Babil Kuleleri'nde ise inşaatın sürdüğünü hatırlatarak, Taç Mahal'de 1 ay içinde temeli atacaklarını söyledi. Projeyi Ekim 2014'te tamamlamayı planladıklarını ifade eden Bilgen, haziran ayından önce ruhsat aldıkları için konutları da yüzde 1 KDV ile satacaklarını açıkladı.
 
3 emsal uyguluyor
 
Tanju Bilgen, Taç Mahal için gerekli ruhsatları aldıklarını ve projeyi de buna göre şekillendirdiklerini belirterek, “Esenyurt bölgesinde son dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bazı düzenlemeleri var. Bölgede 3 emsal ve yükseklik serbest durumda. Biz de projeyi buna göre konumlandırdık. 
 
Kalite sistemi uygulanıyor
 
Taç Mahal, First Quality Control FQC tarafından akredite edilen ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa ediliyor. Proje kapsamında deprem güvenliği en üst düzeyde sağlanıyor, zemin etüdleri eksiksiz gerçekleştiriliyor. Uluhan Grup'un daha önceki projeleri Acunkent ve Babil Kuleleri'nde olduğu gibi prestij projesi Taç Mahal'in profesyonel site yönetimi de Garanti Koza kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından üstleniliyor.
 
Çarşıda 135 mağaza 
 
Projenin 135 bağımsız bölümden oluşan Taç Mahal Çarşı'sında ise satışlar daha sonra başlayacak. Uluhan Grup'un yürüttüğü ön çalışma sayesinde tüm sektörler önceden belirleniyor, bu sayede tüm işyerlerine iş garantisi temin edilecek. Taç Mahal Çarşı'da sinema ve tiyatro salonları, drama okulu, tam donanımlı spor merkezi, sergi alanları ve kreş yer alıyor. Bununla birlikte, her saat başı 10 ayrı merkezden Taç Mahal Çarşı'ya hareket eden servisler düzenlenecek.
 
Milliyet/Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tac Mahal Prestij tanıtım videosu yayında!
  • 08.02.2013 13:28

Tac Mahal Prestij tanıtım videosu yayında!

Uluhan Grup tarafından hayata geçirilen Tac Mahal Prestij projesinin tanıtım vid ...

Tac Mahal Prestij projesi görücüye çıktı!
  • 28.08.2012 16:24

Tac Mahal Prestij projesi görücüye çıktı!

Uluhan Grup tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilecek olan Tac Mahal Prestij gör ...

Tac Mahal Prestij projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com farkıyla yayında!
  • 28.08.2012 11:59

Tac Mahal Prestij projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com farkıyla yayında!

Uluhan Grup'un yeni projesi Tac Mahal Prestij toplamda 970 bağımsız bölümden mey ...

Tac Mahal'in minareleri devrildi
  • 13.04.2018 09:36

Tac Mahal'in minareleri devrildi

Tac Mahal'in kraliyet ve güney kapılarını süsleyen cephe minarelerden bazıları ş ...

Tac Mahal Prestij'in inşaatı ve satışı durdu!
  • 22.04.2013 13:54

Tac Mahal Prestij'in inşaatı ve satışı durdu!

Beylikdüzü'nde konumlandırılan Tac Mahal Prestij projesinin inşaatı beklemeye al ...

Uluhan Grup Tac Mahal projesinde 850 TL taksitle!
  • 18.02.2013 15:58

Uluhan Grup Tac Mahal projesinde 850 TL taksitle!

Her katta ve her dairede kat bahçelerinin yer aldığı Tac Mahal Prestij'de birçok ...