maritbet girişmaritbet
Ukra İnşaat, yeni projesi Ukra Hayat'ı ‘Memati’yle tanıttı!

Ukra İnşaat, yeni projesi Ukra Hayat'ı ‘Memati’yle tanıttı!

Ukra İnşaat, Beylikdüzü’nden sonra yeni projesi için Ispartakule’yi seçti. 727 konuttan oluşan projenin reklam yüzü ise Kurtlar Vadisi dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Gürkan Uygun oldu

 

Beylikdüzü'ndeki projeleriyle adından söz ettiren ve inşaat sektörünün önemli markaları arasında yerini alan Ukra İnşaat, İstanbul'un yükselen değeri Ispartakule'de Ukra Hayat Ispartakule projesine başlıyor.727 konutluk projenin reklam yüzünün Gürkan Uygun olduğunu ifade eden Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, Ukra Hayat Ispartakule'deki yeni hayata dikkat çekmek için yeni bir reklam yüzüyle bir araya geldiklerini söyleyerek, canlandırdığı her role hayat veren bir isim tercih ettiklerini ve Gürkan Uygun'la yollarının böyle kesiştiğini belirtti. 
 
Gürkan Uygun adıyla Ukra Hayat Ispartakule markasının bir araya gelmesinden memnuniyet duyduklarını söyleyen Yavuz, “Gürkan'la çalışmak bizim için çok keyifliydi. Sevecen bir aile babası, mütevazi kişiliğiyle sevilen bir oyuncu. Ukra Hayat markasıyla Gürkan Uygun isminin yan yana gelmesinden dolayı çok mutluyuz” dedi. Ünlü oyuncu Gürkan Uygun da “Yıllardan beri sahnede ve ekranlardayım. Yüzlerce karakteri canlandırdım. İnsanlar hayatımın bir kutu içinde geçtiğini zannediyor. Oysa bambaşka bir hayatım var. İlk kez, tüm gerçekliğimle kamera karşısına geçtim. Ailem ile birlikte mutluluğumuzu Ukra Hayat reklamında izleyiciler ile paylaştık” diye konuştu. Reklam çekimlerinde hiçbir soruna karşılaşmadıklarının belirten Uygun, çekimler sırasında eşiyle ve çocuklarıyla çok keyifli vakit geçirdiği söyledi.
 
Projenin detaylarını anlatan Atila Yavuz ise yeni proje için özellikle Ispartakule'yi seçtiklerini anlatarak, “İstanbul'un batısında bambaşka bir yaşam alanı var. Ispartakule'nin cazibesi giderek artıyor. Biz de bölgedeki konut ihtiyacını göz önünde bulundurarak Ispartakule'de yeni bir projeye adım attık. Yeni bir hayata başlamanın heyecanını vurgulamak için projemize Ukra Hayat Ispartakule adını verdik” dedi.
 
Proje alanın yüzde 90'ının yeşile ayrıldığını belirten Yavuz, “Zemin kat dairelere özel bahçe kullanımı ile doğayla iç içe yaşam sunuyoruz. Peyzaj ve dış alanlardaki sosyal donatılara büyük önem verdik. İki açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, farklı spor sahaları, mini golf alanı, tırmanma duvarı, çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal imkân sunuyoruz” dedi. Projede Marmara denizi ve adalar manzarasını bulunduğunu vurgulayan Yavuz, “Ayrıca deniz ve göl manzarası projeye daha da değer kazandırdı” dedi.
 
Ukra Hayat Ispartakule'nin bölgenin ulaşılabilir fiyatlı modern konut ihtiyacına cevap verdiğini aktaran Yavuz, “İnşaat sektörü 2012'de küçüldü. Bizde fiyat çalışmalarını buna göre yaptık. Fiyatlar bölgenin yüzde 10 gerisinde tutuldu” dedi. Projede lansmana özel fiyat belirlediklerini ifade eden Yavuz, “Lansmana özel ortalama metrekare fiyatları 1.600 liradan başlıyor. Projede en küçük dairenin fiyatı 99 bin liradan başlarken, 3+1 dairenin fiyatı ise 330 bin lirayı buluyor” dedi.
Ukra Hayat Ispartakule'nin lokasyonun da avantajlı olduğunu vurgulayan Yavuz, “Projemiz E6'ya 1 dakika, TEM çıkışına 2 dakika, havaalanına 15 dakikalık mesafede yer alıyor. Okul ve hastane gibi kurumlara da son derece yakın” diye konuştu.
 
9 blokta 727 daire
Ukra Hayat Ispartakule, 681'i daire, 46'sı teras ev olmak üzere, toplam 727 konuttan oluşuyor. 2 ayrı parselden oluşan projede, 7 adet zemin+14 kat ve 2 adet zemin+3 kat teras evler olmak üzere 9 blok bulunuyor. 8 işyerinin de yer aldığı projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor. Temeli 10 Ocak 2013'de atılacak projenin anahtar teslimi ise 31 Mart 2015'te gerçekleştirilecek. 
 
Arsayı TMSF'den aldı
Projenin arsasını TMSF'den yüzde 20 Evra Grup ve yüzde 80 Ukra Grup ortaklığı ile aldıklarını belirten Yavuz, “Arsayı TMSF'den 58 milyon liraya aldık. Toplamda 3 parselden oluşuyor. Biz bu projemiz için arasından yol geçen 2 parseli kullandık. Ukra Hayat Ispartakule'yi, 32 ve 11 dönümden oluşan toplam 43 dönümlük bir arsada gerçekleştiriyoruz” dedi.
 
2 yeni proje daha geliyor
10 yılda 6 proje gerçekleştirdiklerini belirten Yavuz, genelde Beylikdüzü'nde projeler inşa ettiklerini ekleyerek, şimdilerde farklı bölgelerde projeler gerçekleştireceklerini açıkladı. Ukra Hayat Ispartakule projesinden sonra 2013' yılına kadar 2 yeni projeye daha başlayacaklarının söyleyen Yavuz, “1 yıldır lansman yapmıyorduk. Bu bizim için yeni bir adım. 2017 yılında GYO olma hedefimiz var. Yakın zamanda 2 yeni projeyle karşınıza çıkıcaz. Bunlardanbiri Merter'e rezidans projesi ve Avcılar'a villa projesi olabilir. İstanbul dışına da proje yapabiliriz” diye konuştu. Yavuz, Esenyurt'taki arsalarını ise sattıklarını belirterek, orada proje gerçekleştirmeyeceklerini vurguladı. 
 
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Necati Şaşmaz'lı Ukra İnşaat reklamı!
  • 29.08.2016 14:37

Necati Şaşmaz'lı Ukra İnşaat reklamı!

Necati Şaşmaz ve Nur Fettahoğlu'nun rol aldığı Ukra İnşaat reklamı. ...

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’
  • 14.12.2015 14:10

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’

İstanbul Esenyurt’taki imar krizinde mağdur olan onlarca vatandaşın avukatlığını ...

Ukra Hayat animasyon filmi yayında!
  • 21.11.2012 16:44

Ukra Hayat animasyon filmi yayında!

Ukra İnşaat'ın yeni projesi Hayat Ispartakule'nin animasyon filmi emlaktasondaki ...

UKRA İNŞAAT RÖPORTAJ
  • 19.12.2011 13:19

UKRA İNŞAAT RÖPORTAJ

Necati Şaşmaz'ın namı diğer Polat Alemdar'ın reklam yüzü olduğu Ukra İnşaat iki ...

Ukra Hayat Ispartakule projesinin görselleri ilk kez emlaktasondakika.com'da!
  • 15.11.2012 11:11

Ukra Hayat Ispartakule projesinin görselleri ilk kez emlaktasondakika.com'da!

Ukra Hayat Ispartakule projesinin foto galerisi ilk kez emlaktasondakika.com'da ...

Ukra İnşaat'ın sahipleri hakkında 90 yıl hapis isteniyor
  • 12.04.2016 17:49

Ukra İnşaat'ın sahipleri hakkında 90 yıl hapis isteniyor

Konut sektörünün önde gelen firmalarından Ukra İnşaat’ın sahibi Atila Yavuz ve o ...