maritbet girişmaritbet
Ukra İnşaat’tan Ukra City Esenyurt’ta 75 bin TL’ye!

Ukra İnşaat’tan Ukra City Esenyurt’ta 75 bin TL’ye!

Ukra İnşaat yeni projesi olan 2.500 konutluk Ukra City Esenyurt projesinde 75 bin liradan başlayan konut fiyatları 211 bin liraya kadar çıkıyor

 

Ukra Grup'un 2 bin 500 konutluk dev projesi Ukra city Esenyurt'a hayata geçiyor. Ocak ayında Esenyurt'ta home ofis, 190 ofis ve 90 konuttan oluşan Han Plus, mayısta ise 378 konutluk Hane Plus projesine başlayan Ukra Grup şimdide hız kesmeden 2 bin 500 dairelik Ukra city projesine başlıyor.

Ukra Grup 2012 yılında tamamlaması planlanan Ukra city projesinin yanı sıra firma 2011'de en küçüğü 1000 konutluk üç proje daha planlıyor. 

Ukra Group Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz, dev projenin 2012'de tamamlanacağını ve bunun dışında en küçüğü bin konutluk üç proje daha planladığını dile getirdi.

Ukra City Esenyurt'ta 63 ile 160 metrekarelik 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 75 bin liradan başlıyor, 211 bin liraya kadar çıkıyor. Ukra City'de yüzde 30 peşinle Kuveyt Türk'ten konut kredisi kullanılabiliyor.  

Necati Şaşmaz reklam yüzü oldu

Türkiye'nin en çok takip edilen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisinde “Polat Alemdar” karakterini canlandıran  başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Ukra City'nin reklam yüzü oluyor.

Birçok inşaat projesine imza atmış olan Ukra İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre; geçtiğimiz Pazar günü resmi satışlarına başlanan ve Esenyurt bölgesinin en prestijli projelerinden biri olacak olan Ukra City projesinin reklam yüzü olarak Necati Şaşmaz belirlendi.

Yayınlanmaya başlayan reklam filminin Ukra City projesinin satışlarını büyük ölçüde etkilemesi bekleniyor.

 


Ukra City iletişim bilgileri

Web: http://www.ukracity.com/

Web: www.ukrainsaat.com

E-posta: [email protected]      

Tel: 0 212 444 82 72

  • Etiketler:

Yorum Yaz