maritbet girişmaritbet
Tüm birimlerinde 1. sınıf malzeme kullanılıyor

Tüm birimlerinde 1. sınıf malzeme kullanılıyor

Türkiye'nin yeni finans merkezinin tam kalbinde olması nedeniyle yatırım açısından bölgenin 1 numaralı gayrimenkulü olarak görülen Sarphan Finans Park, bina tasarımı ve kaba inşaatı, dış cephe ve iç mekanlarında kullanılan 1. Sınıf malzemeleriyle de farkını ortaya koyuyor

Karma kullanım mimari kategorisinde Avrupa'nın ve dünyanın 1 numaralı gayrimenkul ödülüne hak kazanan, Türkiye'nin yeni finans merkezinin tam kalbinde olması nedeniyle yatırım açısından bölgenin 1 numaralı gayrimenkulü olarak görülen Sarphan Finans Park, bina tasarımı ve kaba inşaatı, dış cephe ve iç mekanlarında kullanılan 1. Sınıf malzemeleriyle de farkını ortaya koyuyor.

Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, detaylara verilen önem ve kullanılan malzemelerin yüksek niteliğiyle de benzerlerinden ayrılıyor. Türkiye'nin yeni finans merkezinin tam kalbinde yer alan, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen şirketlerinin yer almak için birbirleriyle yarıştığı Sarphan Finans Park,inşaat kalitesi ve iç mekan malzeme seçimiözellikleriyle de iş çevrelerine ve yatırımcılaraprestijli bir ortam sunmaya hazırlanıyor.

Konfor ve lüks yeniden tanımlanıyor

Cephe konstrüksiyonunda güneş kırıcıların yer aldığı, duvar ve döşemelerde ses ve ısı yalıtımının sağlandığı, 3.30 metre kat yüksekliğiyle ferah bir ortam sunan,  1+0 daireler için bir adet, diğer daire tipleri için iki adet otopark yeri bulunan, otel bölümünde helikopter pisti olan ve beş yıldız düzeyinde her türlü 1. sınıf hizmeti sunan, dış cephede özel ısı yalıtımının sağlandığı, en ileri elektrik sistemlerinin kullanıldığı, 1. sınıf mutfak ve banyo malzemelerin yanı sıraFranke, Bosch gibi dünyanın önde gelen markalarına yer verilen, yer döşemelerinde 1. sınıf seramik, lamine parke veya masif parke kullanılan, vitrifiyeden armatüre ve ortak kullanım alanlarındaki malzemenin kalitesine kadar Sarphan Finans Park, yeni ve prestijli bir yaşam ve iş merkezinin temellerini atıyor.

Türkiye ve dünya ekonomisinin kalbinde

Yeni finans merkezinin projede taylarınınilanedilmesiylebirliktetümgözlerinçevrildiğibölgenintam kalbinde yer alan ilk ve tek proje olarak öne çıkan Sarphan Finans Park Rezidans satışlarının yüzde 70'i tamamlanmış bulunuyor. Sarphan Finans Park'ta yer alan ve kısa bir zaman diliminde yüksek prim yapan Sarphan Finans Park Ofis'in ise tamamlandığında yüzde 100 değer kazanması öngörülüyor.

Katma değeri yüksek yatırım

Toplam 13 kattan oluşan SarphanFinans Park Ofis'te 4 kat otopark, lobi, resepsiyon, her türlü teknik donanıma sahip ofisler, süs havuzu, ön ve yan cephelere bakan ofislerde teraslar ve katbahçeleri, panoramik asansörler, merkezi ısıtma ve soğutma, gelişmiş ses ve ısı yalıtımı bulunuyor. Kat bahçelerine açılan ofis katlarının ferah bir iş ortamı yarattığı, toplam 123 ofisten oluşan Sarphan Finans Park Ofis, iş ve ekonomi dünyasının tam kalbinde olmanın avantajlarını beraberinde getiriyor, şirketlerin değerine değer katmayı hedefliyor. 

Dünya 'SarphanFinans Park' diyor

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi'nde "Beş Yıldızlı Avrupa'nın En Prestijli Projesi", 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde dünyanın bir numaralı gayrimenkul projesi ilan edilen SarphanFinans Park, standartları zirveye taşıyan yaşam ve iş merkezi olarak iş çevrelerinden yoğun ilgi görüyor.

İlklere imza atan ultra modern yaşam ve iş merkezi Sarphan Finans Park'ta, lüksün sınırlarını zorlayan beş yıldızlı konfor düzeyinde residence, finans ve ekonomi dünyasının merkezinde yer alan beş yıldızlı statüye sahip ofis alanları ve her türlü konforu sunan beş yıldızlı bir otel yer alacak. Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarına ev sahipliği yapacak olan AVM ise Sarphan Finans Park sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak her türlü imkanı sunuyor olacak.

Sarp Group - 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren kuruluşumuz, Türkiye'nin birçok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla beraber hareket ederek sektöründe kalite ve güvenin temsilcilerinden biri olma konumuna ulaşmıştır. 2005 yılında Yeni Sarp İnşaat'ı bünyesine katarak faaliyetlerine hız kazandıran grubumuz, çok kısa bir zaman diliminde birçok büyük başarıya imza atmıştır. Başta insan faktörü olmak üzere teknolojiyi ve kaliteyi göz önünde bulunduran Sarp Group, günümüzde Türkiye'nin öncü kuruluşları arasında yer almaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı
  • 18.12.2013 16:45

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı

Sarphan Finans Park projesi Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Projenin detayl ...

Sarphan Finans Park şantiye ve maket çekimi yayında!
  • 22.03.2013 11:13

Sarphan Finans Park şantiye ve maket çekimi yayında!

Ataşehir'de inşa edilen Sarphan Finans Park projesinin şantiye görüntüleri ve öz ...

Sarphan Finans Park projesinde son durum ne?
  • 27.02.2013 17:24

Sarphan Finans Park projesinde son durum ne?

Sarp Group ve Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Sarphan Finans Park proje ...

Sarphan Finans Park'ın Monopoly temalı reklam filmi!
  • 18.01.2013 08:18

Sarphan Finans Park'ın Monopoly temalı reklam filmi!

Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinin Monopoly temalı rekl ...

Sarphan Finans Park’ı Vekalet Kaba anlatıyor!
  • 22.06.2012 17:27

Sarphan Finans Park’ı Vekalet Kaba anlatıyor!

Sarphan Finans Park İnşaat Genel Koordinatörü Vekalet Kaba, Ataşehir’de inşa edi ...

SARPHAN FİNANSPARK 1
  • 24.12.2011 17:16

SARPHAN FİNANSPARK 1

Sarp Group tarafından Ataşehir'de hayata geçirilecek Sarphan Finanspark projesi ...