maritbet girişmaritbet
Trump Ankara’dan vazgeçti, Next Level’la efsaneleşti!

Trump Ankara’dan vazgeçti, Next Level’la efsaneleşti!

Pasifik İnşaat, Ankara'da hayata geçirdiği Next Level markalı projelerle gayrimenkul yatırımcılarının vazgeçilmezi haline geldi.

Ankara'da hayata geçirdiği Next Level projeleriyle gayrimenkul sektörünedamga vuran Pasifik İnşaat, son olarak Çayyolu'ndaki projesiyle dikkat çekiyor. İlk Next Levet Ankara projesiyle bölge yatırımcısından yoğun ilgi gören Pasifik İnşaat'ın patronu Fatih Erdoğan, markanın büyümesindeki önemli noktaları anlattı.

Trump Ankara'dan vazgeçti, Next Level'a güvendi

Trump Ankara projesini hayata geçirmek için Next Level'dan önce İvanka Trump'la görüştüklerini ve anlaştıklarını açıklayan Fatih Erdoğan ‘Ancak daha sonra biz kendi markamızı oluşturmak istedik. Onlara teşekkür ettikten sonra Next Level markasını oluşturduk. Bugün, kendi markamızı oluşturmakla doğru bir iş yaptığımızı görüyoruz' ifadelerini kullandı.

Çevresi 300 dönüm yeşil alan

Next Level Çayyolu projesi hakkında da bilgi veren Erdoğan “Projemizin yer aldığı alanın etrafı 200 dönümlük rekreasyon ve 100 dönümlük orman alanı. Ben projeyi yapmadan önce de bu araziyi gelip inceledim ve Next Level'i hayata geçirmeye karar verdim. İlk Next Level projesi tutunca ve talepler çoğalınca Next Level Çayyolu için harekete geçtik. Aile konseptiyle ürettiğimiz Next Level Çayyolu'nun olduğu bölüm, bölgenin yeni merkezi olacak” ifadelerini kullandı.

92 farklı tipte konut

Çayyolu'ndaki Next Level için bir buçuk yıl uğraştıklarını ifade eden Fatih Erdoğan “Burada arsaya özel proje ürettik. Herkesin kendisine bir daire bulabilmesi için 92 farklı tipte kat planı hazırladık. Bunu, adımızın hakkını vermek için yaptık. Gerçekten Next Level diyebilmek için konut piyasasının bir adım önünde olmalıyız” şeklinde konuştu.

Çayyolu'nda 550 milyon liralık Next Level

Lansman öncesinde yüzde 30'luk satışa ulaştıklarını ifade eden Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Birbirini tekrar eden projeleri üretme dönemi bitti. Zaten bu tarz projeler satışta çok zorlanıyor. Yılbaşına kadar Next Level Çayyolu'nun lansman dönemi sürecek. Bu dönemde satışların yüzde 50'ye ulaşacağını tahmin ediyoruz. Burada fiyatlarımız 720 bin lira ile 2 milyon 600 bin lira arasında farklılık gösteriyor. En küçük dairemizi 3+1 şeklinde tasarladığımız projemizin yatırım 500-550 milyon lira seviyelerinde olacak” dedi.

Komşusunu getirene yüzde 3+2 indirim

15 Temmuz'dan sonra başlayan konutta tarihi kampanyayla birlikte Next Level'da faizleri sıfırladıklarını anlatan Erdoğan “48 ay sıfır faizli yaptık ve bu kampanyamız iyi talep gördü. Bu dönemde kampanyalarımızı canlandırmak için yeni çalışmalarımız var. Yıl sonuna kadar bir ev alan kişi, yine yıl sonuna kadar bir komşusunu getirirse mevcut sözleşmesi üzerinden yüzde 3 indirim kazanıyor. Yine yıl sonuna kadar bir komşusunu daha getirirse yüzde 2 indirim daha kazanıyor. Ayrıca diğer kampanyamızda da her hafta internet sitemizden form doldurup gelen ilk 3 kişiye yüze 3 indirim uyguluyoruz” diye konuştu.

Dev EGO projesi 2017'de başlayacak

4.2 milyarlık satış geliri taahhüdüyle Emlak Konut GYO tarihinin en büyük ihalesi olan Ankara EGO arsası projesini de anlatan Fatih Erdoğan “Bu projemiz üzerinde de çok çalışıyoruz. Ankara EGO projemizde inşaata 2017 yılında başlayacağız. Şu anda isim çalışmalarını yürütüyoruz. Bununla birlikte Dikmen Vadisi'nin son etabını biz inşa edeceğiz. Dönüşüm kapsamında inşa edeceğimiz Dikmen projemiz konut olacak. 400 bin metrekarelik inşaat büyüklüğüne sahip olan projenin bu bölümü bize ait olacak ayrıca hak sahipleri de projede yer alacak” ifadelerini kullandı.

Mamak'ın kentsel dönüşümüne Pasifik imzası

Mamak bölgesinde 1100 konutluk kentsel dönüşüm projesi ürettiklerini anlatan Erdoğan “Bu projemizi arsa karşılığında hayata geçiriyoruz ve kaba inşaatını bitirmiş bulunmaktayız. Piyasanın geneline bakıldığında Ankara'ya fazla yabancı talebi yok. Ancak İsveç, Kosova ve Dubai'de yaşayan Türk vatandaşlarımız projemizden ev aldı” dedi.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Next Level Çayyolu basın lansmanı yapıldı
  • 04.05.2016 17:41

Next Level Çayyolu basın lansmanı yapıldı

Pasifik İnşaat projesi olan Next Level Çayyolu, 429 konut ile 6 mağazadan meydan ...

“Ülkemiz iklim değişikliği etkisini net bir şekilde hissediyor”
  • 26.06.2020 16:02

“Ülkemiz iklim değişikliği etkisini net bir şekilde hissediyor”

Kocaeli’de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, meydana gelen deprem ...

Next Level Çayyolu'nda yüzde 30 indirim kampanyası!
  • 10.11.2018 14:52

Next Level Çayyolu'nda yüzde 30 indirim kampanyası!

Pasifik tarafından Ankara’nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayat ...

Next Level Çayyolu'nda şimdi al, teslimde öde!
  • 02.10.2017 17:26

Next Level Çayyolu'nda şimdi al, teslimde öde!

Pasifik İnşaat'ın Ankara'daki Next Level Çayyolu projesinde yüzde 15 peşinat ver ...

Next Level Çayyolu'nda 10 yıla 0,45 faiz!
  • 25.02.2017 12:58

Next Level Çayyolu'nda 10 yıla 0,45 faiz!

Ankara - Çayyolu'nda hayata geçirilen Next Level Çayyolu projesinde 5 yıla kadar ...

Next Level Çayyolu'nda yüzde 10 KDV indirimi!
  • 19.01.2017 09:40

Next Level Çayyolu'nda yüzde 10 KDV indirimi!

Pasifik İnşaat imzasıyla inşa edilen Next Level Çayyolu projesinde yeni kampanya ...