maritbet girişmaritbet
Toya Vista’da yüzde 1 peşinatla! 255 bin TL’ye!

Toya Vista’da yüzde 1 peşinatla! 255 bin TL’ye!

İstanbul Avcılar'da Marmara Denizi ile Küçükçekmece Gölü'nün birleştiği noktada denizin ve gökyüzünün mavisini bir araya getirerek seçkin bir yaşamın kapılarını açan Toya Vista, hayallerinizdeki yaşamı gerçeğe dönüştürüyor

 

2014 yılında teslim edilmesi hedeflenen Toya Vista, bölgede yer alan konutların aksine farklı ve modern mimari yapısı ile yaşayanlara denizin rahatlatıcı mavisini ve gökyüzünün sonsuz ufkunu görme fırsatı sunuyor. 7. Kattan itibaren görünen Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü'nün muhteşem manzarası eşliğinde benzersiz bir yaşam sunan proje, Toya Yapı güvencesiyle inşa ediliyor. 
 
İnce bir zevkle tasarlanıyor 
Toplam 132 konuttan oluşan Toya Vista'da daireler her türlü ihtiyaca cevap veren, fonksiyonel ve ince bir zevkle tasarlanıyor. Yaşayanların hayat standartlarını en yüksek seviyede tutabilmek için özel olarak tasarlanan konutların her birinde tavandan yere kadar uzanan camlar sayesinde manzaradan ve gün ışığından en verimli şekilde yararlanılması sağlanıyor. Daireler, ihtiyaç ve isteklere uygun olarak 2+1 ve 3+1 tipinde ideal büyüklük ile maksimum konforu ayağınıza getirip rüya gibi bir yaşamın kapılarını aralıyor. 
 
7. kattan itibaren görünen Marmara Denizi ve Küçük çekmece Gölü manzarası ile yeşilin ve mavinin tüm tonlarını ayaklarınızın altına getiren Toya Vista, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir yaşam geçirmeniz için gerekli tüm detayları içinde barındırıyor. 
 
E-5 ve metrobüs durağına yürüme mesafesinde konumlanan Toya Vista, avantajlı konumu ile konut sakinlerine ulaşımda büyük kolaylık sunuyor. 
 
Tam donanımlı anahtar teslim daireler 
Sağladığı ayrıcalıklarla sizleri modern ve seçkin bir hayatın merkezine alan projede, konutlar modaya uygun olarak tasarlanan mutfak dolaplarından ankastre beyaz eşyaya, tamamen kendinizi özel hissetmeniz için tasarlanmış banyodan vestiyer dolabına, çamaşır odasından split klimasına kadar her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek teslim ediliyor. 
 
Yerdeh tavana kadar uzanan camlar sayesinde daireler günışığından maksimum derecede faydalanıyor. 
Deniz ayaklarınızın altında Bölgenin merkezinde ve eşsiz konumda yükselen Toya Vista'da güven ve kalitenin yanı sıra yaşayanların sosyal ihtiyaçları da unutulmuyor. Projenin 15'inci katında konumlandırılan ve denizi ayaklarınızın altında hissettiren sosyal tesisler, yaşam alanınızdan uzaklaşmadan sosyalleşme ihtiyacınızı karşılıyor. Toya Vista sakinleri tam donanımlı sosyal tesislerde bir yandan kendileri ve komşuları için tasarlanan kafeteryada vakit geçirirken bir yandan da eşsiz deniz ve göl manzarası eşliğindeki havuzdan, fitness merkezinden yararlanabiliyor. 
 
Sosyal imkanların yanı sıra tesisler sağlıklı bir yaşam için de vazgeçilmez ayrıcalıkları sakinlerine sunuyor. Konforunuz ve güvenliğiniz için her ayrıntının düşünüldüğü spor salonu ile sizleri ve sevdiklerinizi sağlıklı bir yaşam bekliyor. Manzaraya hakimiyetinizi artıran Toya Vista, yeşil alanda vakit geçirmek isteyenlerin de ihtiyaçlarını peyzaj çalışması ile güzelleştirilen bahçesi ile karşılıyor. Son derece modern tasarımı ile dikkat çeken bahçede yer alan yürüyüş parkuru ve süs havuzu, kaliteli vakit geçirme ayrıcalığını hayatınıza taşıyor. 
 
Toya Vista, ailenizin en kıymetli üyeleri çocuklarınıza da ayrıcalıklı bir hayat sunuyor. Bahçede konumlandırılan çocuk aktivite alanları ve 7/24 güvenlik sistemi ile çocuklarınız keyifli zaman geçirebiliyor. 
 
360 derece manzara ile hayallerinizin yüksekten uçtuğu Toya Vista, sakinleri için günümüzün en büyük problemlerinden ulaşım sorununu da ortadan kaldırıyor. E-5'e ve Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar İDO iskelesi ve İstanbul Atatürk Havalimanı'na olan yakın mesafesiyle de dikkat çekiyor. 
 
Ayrıca eğitim kurumları, AVM ve hastanelere olan yakınlığı ile hayatınızı kolaylaştıracak alternatifleri ayağınıza getiriyor. 
 
Toya Vista her biri modern mimariye uygun tasarlanmış daireleri, girişinde yer alan çarşısı, modern görünümlü bahçesi, çocuklar için oyun alanları, sosyal tesisi, fitness salonu, deniz inşa edilen Toya Vista'nın zemin etüdü çalışmaları İstanbul Üniversitesi, Statik proje çalışması ise İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından yürütülüyor. Bununla birlikte proje 400 adet temel altı fore kazık uygulanarak inşa ediliyor, m manzaralı havuzu, kapalı otoparkı, 7/24 güvenlik sistemi ile kalitenin, güvenin, konforun, lüksün ve kolaylığın buluştuğu mükemmel bir yaşam alanı ve güvenilir bir yatırım fırsatı sunuyor. 
 
Güvenlik ve sağlık temelleri üzerine inşa edilen Toya Vista'nın zemin etüdü çalışmaları İstanbul Üniversitesi, Statik proje çalışması ise İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından yürütülüyor. Bunula birlikte proje 400 adet temel altı fore kazık uygulanarak inşa ediliyor. 
 
255 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 
Toya Vista'da büyüklükleri 98 ile 162 metrekare arasında değişen daire seçenekleri bulunuyor. 
Projede, fiyatlar 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ayrıca kısa bir süre için yüzde 1 peşinatla 120 aya kadar banka konut kredisi ile konut sahibi olma imkanı bulunuyor. 
Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Toya Vista projesinin şantiyesinden son görüntüler!
  • 13.08.2013 12:56

Toya Vista projesinin şantiyesinden son görüntüler!

Toya Yapı projesi olan Toya Vista, Avcılar'da konumlandırılıyor. 2014 Ağustos'un ...

Cüneyt Yapağan Toya Vista projesini anlatıyor!
  • 07.02.2013 11:11

Cüneyt Yapağan Toya Vista projesini anlatıyor!

Avcılar'da hayata geçirilen Toya Vista'nın detaylarını projenin Satış ve Pazarla ...

Toya Vista projesinin örnek dairesi geziliyor!
  • 19.11.2012 17:10

Toya Vista projesinin örnek dairesi geziliyor!

Toya Yapı imzasıyla Avcılar'da hayata geçirilen ve tek blok halinde yükselen Toy ...

Toya Next, Kara Şimşek ile görücüye çıktı!
  • 28.09.2016 11:13

Toya Next, Kara Şimşek ile görücüye çıktı!

Akıllı konut kavramını değiştirmeyi amaçlayan Toya Next projesi, Kara Şimşek diz ...

Toya Vista'dan Temmuz’da ev alanlara aidat hediyesi
  • 20.07.2015 10:32

Toya Vista'dan Temmuz’da ev alanlara aidat hediyesi

Toya Yapı, Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği Toya Vista ile Temmuz ayı süresince ...

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alanlara...
  • 08.07.2015 13:52

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alanlara...

Modern yaşam merkezinin her türlü konfor, hizmet, güvenlik, eğlence ve spor imka ...