maritbet girişmaritbet
Toskana Vadisi yaşarken kazanmanızı sağlıyor

Toskana Vadisi yaşarken kazanmanızı sağlıyor

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen Toskana Vadisi 3. Faz ile Büyükçekmece’ye yeni bir soluk getiriyor

Tek katlı villa yaşam felsefesi ile yola çıkan Toskana Vadisi Projesi, Arıkan Yapı'nın eseri Park Village konsepti ile birleşerek yeniden yorumlandı. İstanbul'a, doğayla modern hayatın bütünleştiği kusursuz bir yaşama taşıdı. Global gayrimenkul geliştirme şirketi Emaar Properties PJSC'nin ülke iştiraki Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğinde yaşam bulan proje Akdeniz'in ruhunu, masalsı yaşam alanları ile ayağınıza getirdi.   

Şehir hayatından bunalan fakat şehirden uzaklaşmadan Akdeniz havasını İstanbul'a getiren proje, 1068 dönüm arazide, 700 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edildi. Büyükçekmece'de geniş bir arazi içinde yer alan Toskana Vadisi 3. Faz, tek katlı müstakil bir yaşam alanına hasret kalanlar için yüksek tavanlı, iç bahçeli, taş duvarlı 8 tipte 187 adet villayı İstanbullularla buluşturdu. 179 metrekareden 694 metrekareye kadar farklı büyüklükte konut, 3 odadan 7 odaya kadar farklı oda seçeneği sunan projede fiyatlar ise 475 bin dolar ile 2 milyon 500 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 

‘Müşteriyi devamlı dinleyen bir firmayız'

‘Tek katlı villa yaşamı' konsepti ile hareket eden proje hakkında açıklama yapan Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban müşterilerle her an iletişim halinde olduklarını ve ihtiyaç doğrultusunda yeni mimari yapılar oluşturduklarını belirtti. Müşteriyi devamlı dinleyen bir firma olduklarını anlatan Ozan Balaban 1. Fazda gösterişli, üç katlı villalar, büyük galeri boşlukları yaptıklarını, müşterilerin o dönemki beklentilerini karşıladıklarını, fakat daha sonra konut alıcılarının çok fazla kat çıkmak istemediklerini, 3. katın kullanılmadığını, bayanların temizlik konusunda zorlandıklarını fark ederek 2. Fazda 2 katlı villalara yöneldiklerini ve 3. Faz ile piyasanın ihtiyacına cevap verdiklerini belirtiyor. 

Projede teslimlerin 4 etap halinde olacağını belirten Toskana Vadisi 3. Faz'ın geliştiricisi Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, ilk teslimlerin Eylül 2015'te gerçekleştirileceğini daha sonra 6 ay ara ile teslimlerin neticelendirileceğini, 2017 yılının sonuna doğru ise tamamlanmasının planlandığını açıkladı. 

Uzun soluklu bir yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Ozan Balaban ayrıca bölgenin değerinin bir kat daha arttığını ve yeni sürpriz proje geliştireceklerini açıklayarak sözlerine son verdi.   

Toskana Vadisi İletişim Bilgileri;
Web: http://www.toskanavadisi.com/
Telefon: 0212 850 83 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Toskana Vadisi 3. Etap tanıtım filmi
  • 27.05.2014 14:59

Toskana Vadisi 3. Etap tanıtım filmi

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığında inşa edilen Toskana Vadisi 3. Etap, te ...

Şafak Sezer ev aldı!
  • 06.12.2011 16:38

Şafak Sezer ev aldı!

Ünlü komedyen Şafak Sezer Büyükçekmece'de yer alan Toskana Vadisi projesinden bi ...

Emaar, Türkiye’de yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor
  • 24.06.2015 16:46

Emaar, Türkiye’de yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor

Emaar Türkiye, Toskana Vadisi, Emaar Square ve Luxury Designer Outlet ile Türkiy ...

Toskana Vadisi’nde tek katlı villa yaşamı başlıyor!
  • 21.04.2015 12:06

Toskana Vadisi’nde tek katlı villa yaşamı başlıyor!

Tek katlı villa yaşam konsepti, Emaar Türkiye’nin geliştirdiği Toskana Vadisi pr ...

Büyükçekmece’ye Luxury Designer Outlet geliyor!
  • 25.11.2014 12:31

Büyükçekmece’ye Luxury Designer Outlet geliyor!

Emaar, Büyükçekmece'de hayata geçirdiği Toskana Vadisi'nin hemen yanında Designe ...

Villanız tek katlı olmalı, yaşamınıza değer katmalı
  • 05.11.2014 11:12

Villanız tek katlı olmalı, yaşamınıza değer katmalı

187 tek katlı villadan meydana gelen Toskana Vadisi 3. Faz'da fiyatlar 545 bin d ...