maritbet girişmaritbet
Torkam E5 Rezidanslar'da 0,64 kredi oranıyla 2. yıl ödemeye başla

Torkam E5 Rezidanslar'da 0,64 kredi oranıyla 2. yıl ödemeye başla

Torkam E5 projesi tarihi kampanyaya katılarak, yüzde 0,64 faiz oranıyla 180 aya vade imkanıyla ev sahibi yapıyor.

 

TORKAM birikimi ve TOKİ güvencesiyle E5 Karayolu'nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5'in Rezidansları; 0,64 kredi oranı, 180 aya kadar vade seçenekleri ve 567 bin TL'den başlayan fiyat avantajıyla yatırımcılarına maksimum kazanç sunuyor.

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile Sefaköy- Florya aksında E5 Karayoluna tam cephe konumundaki TORKAM E5 projesini hayata geçiren TORKAM İnşaat, projede bulunan rezidanslarda 2. yıldan itibaren ödemeli 0,64 kredi oranı 180 aya kadar vade seçenekleri ile Türkiye'nin tarihi kampanyasını destekliyor. 2021 yılının 2. yarısında teslimatı hedeflenen projede satışlar büyük bir hızla devam ediyor.

YATAY MİMARİNİN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SUNUYOR

3 kattan oluşan, yatay mimarisiyle yenilenen bölgenin gelişiminde örnek olarak konumlanacak TORKAM E5, 20.776,46 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Metro durağı ile bütünleşecek bir yapıda tasarlanan TORKAM E5 projesinde zemin altında (-7) kat bulunuyor. Toplam inşaat alanı 127 bin metrekareye ulaşan projeyle bölgeye 234 rezidans daire, 117 ofis, 310 cadde dükkanı ve 896 araçlık otopark kazandırılacak.

1+1, 2+1 ve 3+1 rezidans dairelerin yer aldığı projede konut büyüklükleri 54 metrekare ile 124 metrekare, birleştirilebilme özelliğine sahip ofislerin büyüklükleri ise 78 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

MAHMUT DERELİ, “TİCARİ ÜNİTELERE YATIRIM YAPANLAR ÇOK KARLI ÇIKACAK”

TORKAM E5'in Transfer Merkezi Cadde Dükkanlarının geçen yıl yapılan açık artırmada büyük bir talep görerek 102 adedinin satıldığını kaydeden TORKAM İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, “Yatırımcılarımız 1 yıldan az sürede içerisinde yüzde 50 ye yakın prim kazancı elde ettiler” diye konuştu.

“DOĞAL TEMİZ HAVA SİRKÜLASYONU AÇIK ÇARŞI DÜKKANLARINDA”

Günümüz koşullarında ticari ünitelerin en önemli ihtiyacı olan Doğal Temiz Hava Sirkülasyonuna Sahip Açık Çarşı E5 Dükkanları ve Metro Dükkanları 19 Temmuz'da fırsat eşitliği ve şeffaflık ilkesi gereği açık artırma usulüyle satışa çıkacağını belirten TORKAM İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, “Biz günümüz koşullarının en önemli ihtiyacı olan Doğal Temiz Hava Sirkülasyonuna sahip TORKAM E5'i; ticari üniteleri, rezidans daireleri, ofis ve mağazalarıyla tüm bölgenin yeni merkezi olarak geliştirdik. TORKAM E5; metrobüs durağı, otobüs ve minibüs gibi toplu ulaşım hatlarının merkezinde yer alıyor. Burada projeye özel Metro durağı bulunacak. Günlük milyonlarca kişinin önünden geçtiği, 700 bin kişinin ise projenin içinden geçmesi öngörülen projemizin ticari üniteleri alıcılarına yüksek kazanç sunacak. Açık artırmada başlangıç fiyatı 470 bin lira olarak belirlenen dükkânları herhangi bir banka garantisi istemeden 48 ay sıfır faiz fırsatıyla yatırımcılara sunacağız. Cadde ve Metro'da yer alan ticari ünitelerimize yatırım yapanlar çok karlı çıkacak” dedi.

E5 Cadde Dükkanları ile Metro Dükkanlarında;

470.000 TL - 990.000 TL arasında 50 dükkan
991.000 TL - 1.500.000 TL arasında 63 dükkan
1.500.000 TL ve üzerinde 73 dükkan bulunmaktadır.

127 bin metrekare inşaat alanına sahip projede teslimlerin 2021'nin Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzocam İzocamflex ile "Yılın Teknik Yalıtım Ödülü"nün sahibi oldu
  • 27.01.2026 13:58

İzocam İzocamflex ile "Yılın Teknik Yalıtım Ödülü"nün sahibi oldu

İzocam, iklimlendirme sektörüne yönelik yenilikçi çözümü İzocamflex ile Yalıtım ...

İzocam 2025'i yüzde 55'lik ciro artışıyla kapattı
  • 13.01.2026 18:01

İzocam 2025'i yüzde 55'lik ciro artışıyla kapattı

İzocam, 2025 yılını geçtiğimiz yıla göre yüzde 55'lik bir ciro artışıyla geride ...

Faturaları %60’a kadar azaltmak yalıtımla mümkün
  • 12.01.2026 15:25

Faturaları %60’a kadar azaltmak yalıtımla mümkün

Türkiye’de toplam enerji tüketiminin yaklaşık %30’u binalarda gerçekleşirken, bu ...

Murat Savcı: "Yalıtımda yeni bir dönem başladı"
  • 08.01.2026 13:45

Murat Savcı: "Yalıtımda yeni bir dönem başladı"

İzocam, Enerji Verimliliği Haftası'nda "Doğru yalıtım, yarına yapılan en güçlü y ...

Ravago Bina Çözümleri global pazarda büyümeye odaklandı
  • 05.01.2026 11:48

Ravago Bina Çözümleri global pazarda büyümeye odaklandı

Ravago Bina Çözümleri, 2025 yılında hedeflerinin üzerinde bir büyüme kaydederek ...

Yalıtımsız binalar yılda 15 milyar dolar tüketiyor
  • 05.01.2026 11:25

Yalıtımsız binalar yılda 15 milyar dolar tüketiyor

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla açıklama ...