Torkam E5'in son dükkanları açık artırma satışa çıkıyor

Torkam E5'in son dükkanları açık artırma satışa çıkıyor

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen TORKAM E5'in Açık Çarşı içerisinde bulunan hemen teslim son dükkanları açık artırma ile satışa sunuluyor.

TORKAM İnşaat'ın E5 Otoyolu'na cepheli, Sefaköy – Florya aksında inşa ettiği TORKAM E5 projesinde son teslim dükkanları açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Tüm konutların sahiplerini bulduğu projenin ofis bloğunda ise yüzde 60 seviyesinde satışlar tamamlandı.

Kendi Metro ve Metrobüs durağı ile Açık Çarşı konseptiyle geliştirilen dükkanlar bölgenin en hareketli noktası haline gelecek. Hali hazırda 3 milyon kişinin önünden geçtiği TORKAM E5, dükkanları ile bölgeyi ticaret merkezi haline dönüştürüyor.

SON BAŞVURULAR 9 TEMMUZ'DA 

TORKAM E5'in ticari olarak tüm sektörlere hitap eden birbirinden farklı son 71 dükkânı, 10 Temmuz, saat 13:00'da BH Conference Airport Hotel'de düzenlenecek müzayede ile alıcılarını bulacak. 

Katılımcılar, müzayede başvurusu ve detayları için “acikcarsi.org” adresini ziyaret ederek 9 Temmuz'a kadar kayıtlarını yapabilecekler. 

6.500 TL TAKSİT, 48 AY 0 VADE FARKI 

780.000 TL'den başlayan fiyatlarla müzayedede satışa sunulacak teslim dükkanları için 6.500 TL'den başlayan taksitler ve TORKAM bünyesinde sunulan 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanları yer alıyor. 

TESLİMLER AĞUSTOS AYINDA BAŞLIYOR 

Ağustos ayında teslimlerin başlayacağı, TORKAM E5 tüm donatılarıyla kapılarını açmaya hazırlanıyor. TORKAM E5; İstanbulul'un merkezinde Metro, Metrobüs duraklarının yanı başındaki konumuna ek olarak, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren dükkanlarıyla bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt veriyor. 

MAHMUT DERELİ; “TESLİM ÖNCESİNDE TÜM DÜKKANLAR SATIŞA SUNULACAK” 

Ağustos ayında başlayacak teslimler öncesinde son dükkanların tamamının satışa sunulacağını belirten TORKAM Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut DERELİ; “TORKAM E5, ticari üniteleri, rezidans daireleri, ofis ve dükkanlarıyla bölgenin yeni ticaret merkezi olarak geliştirildi. E5 Otoyolu'na cephe konumda yer alan ve önünden 3 milyon, içinden 700 bin kişinin geçtiği TORKAM E5'in hemen içinde Metro istasyonu yer alıyor. TORKAM E5 projesi, lansmanı itibarıyla büyük beğeni ve ilgiyle karşılandı. Kısa sürede rezidans dairelerimizin tamamının satışlarını tamamladık. Ofislerimizin yarısından fazlası, dükkanlarımızın da büyük kısmı sahiplerini buldu. Ağustos ayında teslimlerine başlayacağımız projemizin son 71 dükkanını da 10 Temmuz'da BH Conference Airport Hotel'de düzenleyeceğimiz son teslim müzayedesi ile satışa sunacağız. Böylece önümüzdeki ay başlayacağımız teslimler öncesinde tüm dükkanlarımızın satışı tamamlanmış olacak.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası 22 Eylül’de başlıyor
  • 18.09.2026 16:30

TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası 22 Eylül’de başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ev ve iş yeri borcunu ...

47 ilde 405 arsa açık artırmayla satılıyor
  • 15.09.2026 13:51

47 ilde 405 arsa açık artırmayla satılıyor

TOKİ, 47 İlde 405 arsayı açık artırma yöntemiyle satacak. ...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm konut teslimleri devam ediyor
  • 10.09.2026 11:55

Ataşehir'de kentsel dönüşüm konut teslimleri devam ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

Adana Yüreğir'de dönüşüm tamamlandı
  • 26.08.2026 15:25

Adana Yüreğir'de dönüşüm tamamlandı

  TOKİ tarafından Sinanpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüş ...

Malta Bakanı Bonnici TOKİ'yi ziyaret etti
  • 21.08.2026 14:07

Malta Bakanı Bonnici TOKİ'yi ziyaret etti

Malta heyeti ve Bakan Owen Bonnici TOKİ'yi İstanbul Hizmet Binası'nda ziyaret et ...

TOKİ'den 51 şehirde 540 gayrimenkul müzayedesi
  • 04.08.2026 15:58

TOKİ'den 51 şehirde 540 gayrimenkul müzayedesi

TOKİ, 41 ilde 235 konutu ve 30 ilde 305 iş yerini açık artırma yöntemi ile satış ...