maritbet girişmaritbet
TOPLANTI SONA ERDİ

TOPLANTI SONA ERDİ

Yılın ilk lansmanıyla bugün görücüye çıkan Avrupa Konutları Ispartakule 3’te lansman sonrasında cazip fırsatlarla satışlar başlıyor.

Yılın ilk lansmanıyla bugün görücüye çıkan Avrupa Konutları Ispartakule 3'de lansman sonrasında cazip fırsatlarla satışlar başlıyor.

Aralık 2012'de teslimatı yapılacak olan Avrupa Konakları Ispartakule 3, 147 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

644 konuttan meydana gelen Avrupa Konakları Ispartakule 3'te 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri mevcut.

Avrupa Konutları Atakent 3 projesiyle geçtiğimiz yılın ilk lansmanını yapan Artaş İnşaat, Atakent 3 projesi ile 2011 yılını satış şampiyonu olarak tamamladı.

2012 yılına da Ispartakule'deki 3. projesiyle hızlı bir başlangıç yapan Artaş, Avrupa Konutları Ispartakule 3'ü de yılın ilk lansmanıyla bugün basın mensuplarına tanıtıyor. 

Geçtiğimiz Temmuz – Ağustos aylarında teslimlerini tamamladığı Avrupa Konutları Ispartakule 1 ve Avrupa Konutları Ispartakule 2 projelerine gelen talebi karşılamak üzere bölgedeki 3. projesine de start verdi.

 Erken teslim süreleri ve %90'ları aşan prim oranlarıyla konut alıcılarının öncelikli tercihleri arasında yer alan Avrupa Konutları projelerinin en yenisi Avrupa Konutları Ispartakule 3 de bugün düzenlenen lansman sonrasında satışlar başlıyor.

Henüz satışlar başlamadan yoğun talep alan Avrupa Konutları Ispartakule 3'te satışa sunulan dairelerin kısa sürede sahiplerini bulacağı belirtiliyor. 644 konutun yer aldığı Avrupa Konutları Ispartakule 3, proje özellikleriyle bölgeye büyük değer katacak.

Ispartakule'nin saat kulesine de ev sahipliği yapacak projede çeşitli alışveriş ünitelerinin yer alacağı 12 mağazayla hem site sakinlerinin hem de bölge sakinlerinin ihtiyaçlarına yanıt verilecek.

Avrupa Konutları markalı tüm projelerinde belirttiği teslim zamanından aylar önce teslimlerini yapan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Ispartakule 3'ü de bir yıl içinde tamamlayarak teslim etmeyi hedefliyor.

Ispartakule 3 İletişim Bilgileri

Web:http://www.avrupakonutlari.com/

Telefon: 90 212 571 13 55

Faks : 90 212 571 13 54

Mail: [email protected]

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz