maritbet girişmaritbet
The Port Residence'da 250 bin euro’ya!

The Port Residence'da 250 bin euro’ya!

Kar İnşaat tarafından İzmir'de yapılan 'The Port Residence'' projesinde inşaat tamamlandı. Projede fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor

Alsancak Liman bölgesinde, 3 bin 500 metrekarelik bir parsel üzerinde inşa edilen ve toplamda 72 daireden oluşan 'The Port Residence''ın arsa maliyeti hariç 24 milyon liraya mal olduğunu söyleyen Kar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Başar Karcıoğlu, 'Kar İnşaat olarak sektördeki 41. yılımızı, İzmir'in en büyük residence projesi The Port Residence ile kutluyoruz' dedi. Türkiye'de inşaat sektörünün en hızlı devrelerinden birini yaşadığını söyleyen Karcıoğlu, 'Karlılığın şu anda yüksek olması ve taleplerdeki artış, yeni yatırımlar konusunda bizi de teşvik ediyor. Özellikle 2012 yılına büyük projeler ile girmeyi hedefliyoruz'' dedi.

PROJENİN iki bölümden oluştuğunu aktaran Karcıoğlu, Portment'te beş dairenin yabancılara kiralandığını söyledi. Karcıoğlu, ''Özellikle İzmir'e gelen yabancı iş insanlarını hedefledik. Eşyalı veya eşyasız kiralama yapılabiliyor. Kira fiyatlarıise aylık 3 bin 500 lira civarında'' dedi. Dairelerin yüzde 80'inin satıldığını bildiren Karcıoğlu, kalan dairelerin fiyatının 250-450 bin euro arasında değiştiğini belirtti.
 
Yüzde 30 prim yaptı
OFTON İnşaat'ın İstanbul Şişli'de tamamladığı Elysium 'Fantastic' Bomonti'de, dairelerin çoğunun satıldığı açıklandı. 337 farklı daire tasarımının bulunduğu projede biri kapalı iki yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası ve çocuk oyun odası bulunuyor. Ofton yetkilileri, Elysium 'Fantastic' Bomonti'nin satışa sunulmasından bu yana yüzde 30 prim yaparak, yatırımcısına kazandırdığını belirtiyor.
 
THE PORT RESIDENCE
Verilen bilgiye göre, "The Port Residence", "The Portmall" ve "The Portment" olmak üzere, lüks konutlardan, kiralanabilir dubleks dairelere, alışveriş ve sosyal alanlardan oluşuyor.
Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nin sonunda yarattığı avlu mekan ile caddeye zenginlik katan merkez, ikisi bodrum olmak üzere toplam 26 katın bulunduğu 95 metre yüksekliğinde bir binadan meydana geliyor.

The Port Residence ileyişim bilgileri

Web: http://www.theportresidence.info/

 Tel: 0 232 463 30 30


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz