maritbet girişmaritbet
The İstanbul Zeytinburnu yarın vitrine çıkıyor!

The İstanbul Zeytinburnu yarın vitrine çıkıyor!

İstanbul Veliefendi’de, Koç Grubu’na ait arsa üzerinde YDA Group tarafından inşa edilen The İstanbul Veliefendi yarın vitrine çıkıyor

YDA Group tarafından İstanbul Veliefendi'de, Koç Grubu'na ait arsa üzerinde inşa edilen The İstanbul Veliefendi yarın düzenlenecek toplantıyla görücüye çıkacak.  The İstanbul Veliefendi'de daireler metrekaresi 5 bin liradan satışa sunulacak. Bölgenin önde gelen projesi The İstanbul Veliefendi'de 16 katlı 17 blok ve 40 katlı bir rezidans yer alıyor. 480 dairenin yer aldığı projede 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli daire tipleri sunuluyor. Bakırköy Sahil Yolu üzerinde Veliefendi'de inşa devam edilen The İstanbul Veliefendi'de dairelerin ortalamam metrekare fiyatları 5000 TL'ye, rezidansların ortalama metrekare fiyatları ise 6000 TL'ye satışa sunulacak.

68 bin 333 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projenin 48 bin metrekaresi yeşil alana ayrılıyor. Proje, geniş peyzaj alanlarının yanı sıra kapalı ve açık yüzme havuzu, basketbol ve mini futbol sahası, tenis kortu, fitness ve aerobik salonu, hamam, sauna ve çarşı gibi sosyal ve spor alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Sahile 2 dakika mesafede yer alan The İstanbul Velifendi; metrobüs, tramvay, deniz otobüsü, minibüs, otobüs gibi toplu taşıma araçlarına olan yakınlığı ve E-5 Otoyolu'na 5 dakika mesafede olan konumuyla İstanbul'un merkezinde bir yaşam sunuyor.

http://www.theistanbulveliefendi.com/

  • Etiketler:

Yorum Yaz