maritbet girişmaritbet
The İstanbul Veliefendi m2’si 5 bin TL’den satışta!

The İstanbul Veliefendi m2’si 5 bin TL’den satışta!

Bozkurt Mensucat fabrikasının yerine yapılan The Veliefendi İstanbul isimli lüks proje ortalama 5 bin lira birim fiyattan satışa çıktı. Projenin ' geliri, Sümer Mahallesi'ndeki hak sahiplerine bedelsiz konut verilmesinde kullanılacak

Kentsel dönüşümde pilot bölge ilan edilen Zeytinburnu ilginç bir dönüşüme imza attı. Daha önce Bozkurt Mensucat fabrikasının olduğu 68 dönüm arsayı kat karşılığı alan Kiptaş, burada lüks bir proje geliştiriyor.

200'e yakın rezidans da olacak

Projeden elde edeceği gelir ise dönüştürülen Sümer Mahallesi'ndeki hak sahiplerine yapılan yeni konutların finansmanında kullanılacak. The Veliefendi İstanbul isimli lüks konut projesinin tanıtımına katılan Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "Biz bu projeyle zenginden alıp fakire vereceğiz.
Cebimizden para çıkmadan bu dönüşümü gerçekleştireceğiz" dedi. The Veliefendi İstanbul projesinde ortalama metrekare fiyatı 5 bin lira olacak. Daire fiyatları 695 bin liradan başlayacak. YDA Grup-Kuruluş İnşaat Girişim Ortaklığı'nın yapacağı projede arsa sahibi Koç Grubu'na da yüzde 40 pay verilecek.
İstanbul'un en merkezi yerleşim alanlarından Veliefendi'de yapılmakta olan projede 14 katlı 15 blok ve 35 katlı bir de rezidans yer alıyor.
486 daire ve 42 adet ticari ünitenin yer alacağı proje bugünden itibaren satışa çıkıyor. Rezidans bloğunda kaç daire olacağı kesinleşmemekle birlikte, 160 ile 200 rezidansa yer verilmesi ve ortalama fiyatın da 6 bin liradan başlaması bekleniyor.

At sahipleri yakından ilgili
YDA Grup Başkanı Hüseyin Aslan daha önce Kazakistan, BAE, Suudi Arabistan, Afganistan'da konut ve havaalanları yaptıklarını, Ankara'da 5 bin konut inşa ettiklerini ve Dalaman Havaalanı'nın işletmeciliğini yaptıklarını açıkladı. Aslan, hipodroma komşu alanda yer alan The Veliefendi İstanbul'a TJK üyelerinden ve yarış atı sahiplerinden büyük ilgi geldiğini açıkladı.


Gecekondu yeriydi
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçenin yeni yeni değerini bulmaya başladığını, istanbul'da ilk gecekondunun yapıldığı ve 10 yıl önce arsaların bedava sayılacak fiyatlarla el değiştirdiği ilçenin bugün şehrin en pahalı yerlerinden biri olduğunu söyledi. Aydın "Bugün ilçede en düşük ortalama fiyat 2 bin lira. Metrekaresi 12 bin liraya konut satanlar var. Bu fiyatlar daha da gidecek, burda.mülkü olanlar satmasınlar" dedi.

484 konuttan oluşuyor

Konumlandırıldığı bölgenin önde gelen projesi The İstanbul Veliefendi'de  14 katlı 15 blok ve  35 katlı bir de rezidans yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar çeşitli daire tipleri sunulan proje, Bakırköy Sahil Yolu üzerinde Veliefendi'de 68 bin 333 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

486 daireden oluşan The İstanbul Veliefendi'de konutların metrekaresi ortalama 5 bin TL'den satışa sunuluyor.

Veliefendi'de inşası devam eden projenin toplam inşaat alanı 210 bin metrekare. 12 bin 500 metrekare ticari alanlarında bulunduğu projede 42 adet ticari ünite yer alıyor.

48 bin metrekarenin sadece peyzaj alanına ayrıldığı The İstanbul Veliefendi geniş sosyal yaşam alanlarıyla da öne çıkıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarının yer aldığı projede, çeşitli spor alanları, sauna, hamam, kreş, kameralı güvenlik sistemi ve her daireye ayrılan kapalı otoparklar ile konforlu ve huzurlu bir hayat sunuluyor.

Ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alan proje deniz otobüsü, metrobüs, otobüs, tramvay ve metro gibi toplu taşıma araçlarına birkaç dakikalık mesafede yer alıyor. E5 Otoyolu ve sahil yoluna olan yakınlığı da The İstanbul Veliefendi'yi ayrıcalıklı kılan bir diğer özelliği.

Merkezi konumuyla dikkat çeken The İstanbul Veliefendi; Atatürk Havalimanı'na 8 km, Merter'e 2 km, Bakırköy'e 1 km, Topkapı'ya 4 km ve sahil yoluna 1 km uzaklıkta bulunuyor.

 

The İstanbul Veliefendi iletişim bilgileri

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com/

Tel: 0212 558 13 13

  • Etiketler:

Yorum Yaz