maritbet girişmaritbet
TERRACE TEMA ATAKENT

TERRACE TEMA ATAKENT

Gerçekleştirdikleri projelerle bulundukları bölgenin değerine değer katan İnanlar, özgün mimari ve üstün kaliteye sahip Terrace konseptini şimdi de Atakent’e götürüyor.

Son yıllarda büyük bir hızla gelişen ve İstanbul'un yeni merkezi olacağı öngörülen Atakent'te İnanlar'ın gelecek vaad eden projesi Terrace Tema, 30 dönüm arazi içinde özel bahçe düzenlemeli, 360 derece göl ,deniz ve park manzaralı 30 ve 40 katlı 2 kuleyle yükseliyor.

1965 yılından bugüne insanlara doğru yaşam alanları sunan İnanlar imzası taşıyan Terrace Tema göz kamaştıran özelliklere sahip. Terrace Tema, Atakent'in en güzel ve eğlenceli bölgesinde, Türkiye'nin ilk Tema Park'ının yanında yer alıyor. Projenin bir penceresi göle, diğer penceresi Tema Park'ı görüyor. Böylece ister huzuru ister eğlenceyi paylaşmak mümkün. 

Terrace Tema, biri 30, diğeri 40 katlı olmak üzere 2 blokta toplam 416 daireden meydana geliyor. 1+1,  2+1,  3+1 tipteki daire seçenekleri sunan Terrace Tema, konumu ve özellikleri ile çalışanlar, öğrenciler, aileler, gençler, yaşlılar için ideal bir yaşam alanı içeriyor. Havaalanına ve Tem'e yakınlığıyla da hayatı kolaylaştırıyor.

Toplam 78.817m2 inşaat alanına sahip Terrace Tema'nın konut alanı 48.617,93m2.

Terrace Tema'nın sosyal alanı Terrace Life, her saniyeyi dolu dolu yaşatacak  zengin seçenekler sunuyor. Açık, kapalı havuzları, fitness center'ı, hamamı, saunası, 2 tenis kortu, 5 ayrı parkura sahip koşu yolu, Zen bahçeleri, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, futbol sahası, dikey bahçeleri, çarşısı, göl ve Tema Park manzarası, Café-Restaurant'ı ile ritm, denge ve mutluluk dolu bir yaşam vaad ediyor.   

Siz buna değersiniz…

Konumu ve sıradışı çizgileriyle Terrace Tema, stilin mimariyle birleştiği seçkin bir yaşam projesi. Her santimetrekaresinde vurgulanan ve ruhunuzu okşayan sonsuz ihtişam hissi, yüksek beklentilerinizi fazlasıyla karşılamaya hazır. Terrace Tema, lokasyon, istihdam, stil açısından değerine değer katacak, kaçırılmaması gereken bir yatırım.

Onun için… Yatırım için eşsiz bir fırsat…

Terrace Tema, sadece bugünün değil, geleceğin de yatırım fırsatını sunuyor. Kendiniz, çocuğunuz için hem mutluluk dolu bir yaşam alanı hem de çok karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Başlangıç tarihi  Ekim 2011 olan projenin 2014 başında tamamlanması planlanıyor.

‘Terrace Tema, Altın Çağ'ın İstanbul'unu parlatacak!..'

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, bölge ve Terrace Tema şunları söyledi: ‘'Semtler var, kurulurken çok ses çıkarır, toplumun gözü önünde toz duman içinde yapılaşırlar. Ancak Atakent her yönü ile farklılığını sakinliğinde de gösteriyor. Değişen Çekmece Gölü ve çevresinin doğal yapısı, olimpiyat stadı ve hemen yanı başındaki metro istasyonuyla, TEM ve E5 bağlantılarıyla, havaalanına sadece 5 dakika mesafesiyle, bölgedeki son derece modern, gelişen inşai faaliyetleriyle, adeta eski Ataşehir ve Ataköy'ün kuruluş hikayesinden izler taşıyor. İstanbul artık eski İstanbul değil; sadece Türkiye'nin değil, uzak coğrafyaların bile gözbebeği haline geldi. Bu anlamda Atakent, İstanbul'da yıldızlaşacak lokasyonların en başında yerini aldı. 47 yıllık gayrimenkul gelişim tecrübemizin neticesinde sizlere burada yatırımı öneriyorum. Biz inanlar olarak bu lokasyonda yerimizi çoktan aldık. Bölgenin yatırım değerine değer katacak, Altın Çağın İstanbul'unu parlatacak çok özel bir proje olan Terrace Tema ile Atakent'teyiz. Devamı gelecek…''

 

Terrace Tema İletişim Bilgileri

Web: http://www.terracetema.com

Telefon: 0 212 215 50 30

Mail: [email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa Konutları'ndan büyük ''Yeni Yıl'' kampanyası!
  • 21.12.2020 11:04

Avrupa Konutları'ndan büyük ''Yeni Yıl'' kampanyası!

Konutun markası Avrupa Konutları'ndan büyük ''Yeni Yıl'' kampanyası. Yamanevler, ...

Terrace Tema'nın inşaat videosu için tıklayın!
  • 25.02.2013 15:19

Terrace Tema'nın inşaat videosu için tıklayın!

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Tema Halkalı projesinin helikopter videosu ...

Serdar İnan İstanbul projelerini yorumluyor…
  • 16.04.2012 19:15

Serdar İnan İstanbul projelerini yorumluyor…

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, İstanbul’un çehresini değişti ...

DESTAN İNANLAR'A MÜDÜR OLDU!
  • 13.12.2011 16:40

DESTAN İNANLAR'A MÜDÜR OLDU!

İnanlar İnşaat'ın varisi Mete Okay İnan'ın eşi Ebru Destan'ın şirket müdürlüğüne ...

Serdar İnan "bedelli" kampanyasını anlattı
  • 26.11.2011 13:06

Serdar İnan "bedelli" kampanyasını anlattı

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, düzenlediği kampanya ile ilgili bilg ...