maritbet girişmaritbet
Terrace Lido’da m2’si 4 bin dolara daire!

Terrace Lido’da m2’si 4 bin dolara daire!

İnanlar İnşaat’ın Büyükada’da inşa ettiği Terrace Lido’da konutlar metrekaresi 4 bin dolardan satılıyor

Büyükada'da İnanlar İnşaat tarafından inşa edilen 30 konutluk Terrace Lido, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, fitness center, özel peyzajlı bahçe, bisiklet park alanı, konumu ve lokasyonuyla büyüklerin yanı sıra çocuklara da hitap ediyor.

Büyüklükleri 89 ila 130 metrekare arasında değişen, deniz manzaralı dairelerde, çocuk odası, çocuk odasına yakın bir banyo ve ebeveyn banyosu bulunuyor. Terrace Lido,2011 sonunda teslim edilecek.

Terrace Lido, alanları 89 ve 130 metrekare arasında değişen Celine, Nicole, Juliette, Claire, Sophie, Charlotte ve Isabelle olarak adlandırılan yedi ayrı tipte daireden oluşuyor. Tamamı deniz manzaralı olan daireler, 1+1 ve 2+1 olarak satışa sunulacak.

Site çevresinde, girişinde ve genel sirkülasyon alanlarında kapalı devre güvenlik kontrol TV sisteminin bulunacağı projede, güvenlik ile irtibatlı interkom, kat koridorlarında acil anons ve yangın ikaz sistemi yer alacak.
Terrace Lido projesi 9.362 metrekarelik inşaat alanına sahip. Projede 30 rezidans ve 2 bin metrekare ticari alan bulunacak. Sitenin ortak alanlarında açık havuz, terapi havuzu ve fitness center yer alacak. Terrace Lido'da ayrıca alanları 30 ile 50 metrekare arasında değişen 25 adet dükkan bulunuyor. 

Terrace Lido iletişim bilgileri
Web: www.terracelido.com 
Tel: 0216 382 86 86
Tel: 0212 291 28 60
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz