maritbet girişmaritbet
Terrace Feri’de 295 bin TL’ye!

Terrace Feri’de 295 bin TL’ye!

Hayatın tam merkezi Terrace Feri’de yaşam haziran ayında başlıyor. Benzersiz Terrace şıklığında ki sınırlı sayıda daire sahiplerini bekliyor

Hayatın tam merkezi Terrace Feri'de yaşam haziran ayında başlıyor. Benzersiz Terrace şıklığında ki sınırlı sayıda daire sahiplerini bekliyor

İnanlar'ın doğru yaşam alanları imar etmek amacıyla, her zamanki seçkin mimari ve estetik özeniyle yapılandırdığı yeni projesi Terrace Feri, Garanti Bankası'nın özel kampanyası ile 60 ay vadeye yüzde 0,88 faiz oranında satışa sunuluyor.

İnanlar'ın Terrace konseptiyle tasarladığı projelerinin dördüncüsü olan ve Bomonti-Feriköy hattında konumlanan Terrace Feri, İstanbul'un her noktasına yakın merkezi konumuyla kentin yeni trendi olmaya aday. Terrace Feri'ye en fazla ilgiyi, bireyleri gün içinde şehrin farklı merkezlerine dağılan aileler, her an her şeye yakın olmayı tercih eden yetişkinler, şehri yaşamak isteyen bekarlar,çalışan genç çiftler gösteriyor. Terrace Feri çok farklı özellikleri ve çok alternatifli seçenekleriyle farklı yaşam stillerini bir araya getirerek İstanbul'un yeni merkezinde yeni bir yaşamı başlatıyor.

Dairelerin yarısından fazlası tükenen Terrace Feri'de yaşam için geri sayım başladı.295.000.-TL'den başlayan, 1+0 dan 4+1'e kadar alternatif yaşam seçenekleri olan Terrace Feri sakinleri ile haziran ayında buluşuyor. Terrace Feri, 13.481metrekarelik inşaat alanı üzerinde 2 blok olmak üzere toplamda 85 daireden ve 3ticari alandan oluşuyor.

İstanbul'un en renkli yüzleri: Bomonti, Feriköy ve Nişantaşı

Sosyal yaşamın kalbi olan Nişantaşı, Beyoğlu ve Taksim'e çok yakın mesafede olan Terrace Feri, modern kent yaşamının sunduğu avantajlardan kopmak istemeyenler için ideal. Bir tarafta İstanbul'un tarihi, kültürel binalarının, kültür mozaiği oluşturan toplumsal yapısının göz alıcı bir kimlik kazandırdığı semti Bomonti-Feriköy, diğer tarafta kalabalık, canlı sokakları, trend mağazaları,galerileri, kafeleri, şık vitrinleriyle seçkin bir yaşam semti Nişantaşı...

'Şehre sıfır' proje Terrace Feri, sunduğu farklı alternatifler ve barındırdığı tezatlarla kent yaşamını yeniden tanımlıyor. Hayatın merkezinde yeni bir hayat sunuyor. Bölgenin özgün dokusunu taşıyor. Köklü bir geçmişe sahip olan ve farklı kültürleri bir araya toplayan, tarihi bir yerleşim bölgesinde yükselen Terrace Feri, Mimar Harun Senegör'ün imzasıyla bölgenin sosyal dokusu dikkate alınarak, geleneksel çizgilerin günümüzün modern minimalist mimari anlayışının bir araya gelmesiyle tasarlandı. Alışılmamış bir mimari ve aydınlatma sistemi ile şehre özel bir ışıltı, şıklık katmak üzere tasarlanan Terrace Feri, hayatın tam merkezinde yepyeni bir hayat sunuyor.

İçide dışı kadar keyifli...

TerraceFeri, sakinlerine huzurlu ve dingin bir ortam sağlamanın yanı sıra içindekikulübüyle de dışarıdaki aktiviteleri aratmayacak, keyifli zamangeçirebilecekleri alanlar sunuyor. Terrace Feri kulübü, yaz - kış kullanımauygun yüzme havuzu, fıtness center, yoga, pilates stüdyosu ve saunasıylasakinlerinin tüm spor ihtiyaçlarına konforlu bir şekilde yanıt veriyor. TerraceFeri'nin özel tasarımlı avlusu ve bahçesi ise Terrace Ferililer'edilediklerinde bireyselleşme dilediklerinde ise benzer zevkleri paylaşankomşularıyla sosyalleşme özgürlüğü sunuyor. Ayrıca her şeyin düşünüldüğü çocukoyun odası küçüklere, home theatre sistemiyle donatılmış çok amaçlı lounge iseküçük büyük herkese eğlence vaat ediyor. Üstelik projedeki jeneratör sayesindeeğlence kesintiye uğramıyor.

Konforve işlevin uyumu

Terrace Feri daireleri, İnanlar projelerinin her zamanki şıklığı ve özeniylehazırlandı. Sakinlerinin rahatlığı ve mutluluğu için daire içlerinde hayatıkolaylaştırıcı şık ve akılcı çözümler uygulandı.

TerraceFeri'de ev ortamının sıcaklığını ön plana çıkaracak özel tasarımlı lake kapılarkullanıldı. Sıcaklık, lamine kaplamalar ile evin tüm alanlarında devamettirildi. Banyo, günün yorgunluğunu mutlu sona dönüştürecek keyiftetasarlandı. Terrace Feri'nin ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve bulaşıkmakinesi ile birlikte sunulduğu ithal mutfakları ise yemek hazırlama sürecinieğlenceye dönüştürmeyi hedefliyor.

Alem Dekor

Terrace Feri İletişim Bilgileri

Web: www.terraceferi.com

Telefon: 0212 296 55 07

 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOGG'un fiyatı belli oldu!
  • 14.03.2023 15:36

TOGG'un fiyatı belli oldu!

Togg, "T10X" adını verdiği, kullanıcıyı merkeze koyan, akıllı yaşam çözümleriyle ...

TOGG fiyatıyla da içten yanmalı C-SUV'larla rekabet edecek
  • 28.12.2020 09:45

TOGG fiyatıyla da içten yanmalı C-SUV'larla rekabet edecek

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, "Pazar ...

Serdar İnan İstanbul projelerini yorumluyor…
  • 16.04.2012 19:15

Serdar İnan İstanbul projelerini yorumluyor…

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, İstanbul’un çehresini değişti ...

DESTAN İNANLAR'A MÜDÜR OLDU!
  • 13.12.2011 16:40

DESTAN İNANLAR'A MÜDÜR OLDU!

İnanlar İnşaat'ın varisi Mete Okay İnan'ın eşi Ebru Destan'ın şirket müdürlüğüne ...

Serdar İnan "bedelli" kampanyasını anlattı
  • 26.11.2011 13:06

Serdar İnan "bedelli" kampanyasını anlattı

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, düzenlediği kampanya ile ilgili bilg ...