maritbet girişmaritbet
Tepepark Villaları'nda, metrekaresi 2 bin TL’ye villa!

Tepepark Villaları'nda, metrekaresi 2 bin TL’ye villa!

Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Akfırat Bölgesi’nde yapımına devam edilen TepePark Villaları’nda 1 dönüme yakın arsa üzerinde gerçek müstakil hayat yaşama imkanına sahip olmanın m2 fiyatı sadece 2 bin TL


Komşum gürültüden rahatsız olur mu, evimin her tarafı açık olsa ve güneş alsa, çocuklarımın rahatça oynayabileceği bir bahçem olsa gibi tüm hayaller TepePark Villaları'nda gerçek oluyor. M2'si 2 bin TL'ye gerçek müstakil hayat imkanı sunan TepePark Villaları'nda, her villaya 1 dönüme yakın arsa düşüyor.

Akıllı ev özellikleri ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken TepePark Villaları; toplam 800 m2 olan üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 km'lik yürüyüş yolu ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 500 m²'lik kapalı alana sahip Park Club'te ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor. TepePark Villaları ayrıca, sunduğu 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti ile de ailelere güven içinde yaşama imkanı sağlıyor.

Akıllı ev özellikleri, fonksiyonelliği ve her villaya düşen 1 dönüme yakın arsası ile dikkat çeken Tepe Park Villaları'nda, villa fiyatları büyüklüklerine göre, 575 bin dolar ile 780 bin dolar arasında değişiyor. İç dekorasyonu tamamlanmamış villaların fiyatları ise, büyüklüklerine göre 450 bin dolar ile 630 bin dolar arasında değişiyor.

Tepepark Villaları iletişim bilgileri
Web: www.tepepark.com
Tel: 0216 677 11 70

  • Etiketler:

Yorum Yaz