maritbet girişmaritbet
TepePark Villaları’nda 410 bin dolara natamam villa!

TepePark Villaları’nda 410 bin dolara natamam villa!

TepePark Villaları, Merkezi Güvenlik Sistemi ile villa sahiplerine 24 saat kesintisiz güvenli yaşam alanı sunuyor. TepePark Villaları’nda villaların fiyatları, 410 bin dolar ile 550 bin dolar arasında değişiyor

 


Yuvataş İnşaat'ın Kurtköy Akfırat Bölgesi'nde yapımına devam ettiği TepePark Villaları, hırsızlık ve yangın gibi olaylara karşı Merkezi Güvenlik Sistemi ile 365 gün / 24 saat huzurlu bir yaşamın kapısını aralıyor.

Kapalı devre kamera sistemleri (CCTV) ile entegrasyon yapılarak özel mülkiyet sınırlarının korunmasını, olabilecek sızma girişimlerinin anında algılanmasını ve engellenmesini, algılanan tehdidin merkezi kontrol noktasına ulaşmasını, tehdidin izlenmesini ve kayıt altına alınmasını ve geçmişe dönük alarm kayıtlarının operatör bazında arşivlenmesini sağlayan Merkezi Güvenlik Sistemi ile TepePark Villaları, villa sahiplerine sınırsız güvenlik vaat ediyor.
Tepepark Villalarında ayrıca güvenlik bağlantılı renkli ekran diafon, villa içlerinde de güvenliğe bağlı hırsız alarmı, alev - duman – gaz dedektörü ve su basmasına karşı alarm da bulunuyor.

TepePark Villaları'nda, villa fiyatları büyüklüklerine göre, 530 bin dolar ile 690 bin dolar arasında değişiyor. İç dekorasyonu tamamlanmamış villaların fiyatları ise, büyüklüklerine göre 410 bin dolar ile 550 bin dolar arasında değişiyor.
 
 

Tepepark Villaları iletişim bilgileri
Web: www.tepepark.com
Tel: 0216 677 11 70


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz