maritbet girişmaritbet
Tema Park’ta konutların metrekaresi 3200 liradan satışa çıkacak!

Tema Park’ta konutların metrekaresi 3200 liradan satışa çıkacak!

Artaş, Mesa, Kantur ve Öztaş işbirliği ile yükselecek olan İstanbul Tema Park Evleri projesinin lansmanı için geriye sayım devam ediyor

Projenin satış ofisinin konumlandığı Halkalı E-6 çıkış noktasındaki bölgede çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi. Bu arada Artaş'ın internet ve satış ofisine son bir kaç ay içinde iki bine yakın vatandaş ön talepte bulundu. 

Projeye imza atan firmaların diğer projelerinde sağladığı prim, lokasyon ve diğer beklentiler projeye talep patlaması yaşanacağının ilk işaretleri olarak görülüyor. 

Türkiye'nin en kapsamlı temalı projesine imza atması gayrimenkul alıcısını da heyecanlandırmasını Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Sadece bizim internet sitemize 800, satış ofisimize bizzat gelerek isim yazdıran kişi sayısı 1000'i geçti" sözleriyle değerlendirdi. 

Projede neler olacak?

Projede 400 bin metrekarenin üzerinde tema park yapılacak. İçinde alışveriş merkezi, 2 rezidans, 1 otel ve konutlar bulunacak. Lansmanda konutlar için metrekare fiyatı 3 bin 200 lira olacak. Konut tiplerinde yoğunluk daha çok 2+1 ve 3+1 olacak. 1+1'lerin beklenenden az olacak. 4+l tipi dairelerin ise yüzde 10 civarında olması planlanıyor. Projeye yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlar da ilgi gösteriyor. İngiltere'den, Amerika'dan, Azerbaycan'dan, Katar'dan talepler geldi. Üzerinde defalarca plan değişikliğine gidilen fuar alanı iptal edilen ve lansmanı birkaç kez ertelenen projeyle ilgili iki yıl önce yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

“2.5 milyar dolarlık yatırımla hayata geçecek olan İstanbul-Küçükçekmece "Temapark" projesine inşaat grubumuzun iki lokomotif şirketi Artaş ve Öztaş imzayı attı. Uzun zamandır aranan ortak sonunda bulunmuş oldu. Mesa-Akdaş-Kantur-Artaş-Öztaş şirketlerinin gerçekleştireceği proje Küçükçekmece bölgesine değer katlamakla birlikte Türkiye'nin en büyük mix-use projesi olacak. Proje için dünyanın en büyük mimarlık firmaları ile görüşmeler yapıldı ve Amerikalı şirketle yola devam etme kararı alındı.

Büyükçekmece Gazetesi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş, Çelik Halat'ı aldı! Sanayiye giriyor!
  • 13.10.2022 10:44

Artaş, Çelik Halat'ı aldı! Sanayiye giriyor!

Doğan Holding’in sahibi olduğu 60 yıllık köklü firmalardan Çelik Halat Tel Sanay ...

Avrupa Ticaret Merkezi projesine Artaş imzası!
  • 06.10.2022 15:21

Avrupa Ticaret Merkezi projesine Artaş imzası!

Avrupa Ticaret Merkezi projesi, Artaş imzasıyla Avcılar'da hayata geçiriliyor. 1 ...

Tema İstanbul 2 dev maketiyle dikkat çekiyor!
  • 13.04.2022 17:55

Tema İstanbul 2 dev maketiyle dikkat çekiyor!

Artaş-Mesa-Kantur&Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projes ...

Tema İstanbul 2'nin 2 ayda yüzde 50'si satıldı!
  • 21.02.2022 13:07

Tema İstanbul 2'nin 2 ayda yüzde 50'si satıldı!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarının oluşturduğu, Mesa, Artaş, Kantur& ...

MESA, gayrimenkul kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi
  • 21.01.2022 09:37

MESA, gayrimenkul kategorisinde “Yılın İtibarlısı” seçildi

MESA, Marketing Türkiye tarafından gerçekleştirilen “Marka Değeri ve Algı Araştı ...