Tem Avrasya, Avrupa seferinde!

Tem Avrasya, Avrupa seferinde!

TEM Avrasya, yatırım yapmak isteyenler için Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda ziyaretçilere tanıtılacak.

Türkiye'nin önde gelen markalı konut üreticilerinden Fuzul Yapı'nın TOKİ ile hasılat paylaşım modeliyle geliştirdiği TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya'nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek katılmak üzere Avrupa'ya gidiyor.

Türklerin ve İstanbul'un gayrimenkul piyasasına yatırım yapmak isteyenlerin akınına uğrayacak fuarda ziyaretçilere tanıtılacak Tem Avrasya, İstanbul'un en hızlı gelişen ilçelerinden Gaziosmanpaşa'da TEM otoyolu üzerinde yer alıyor.

Türkiye'nin köklü gayrimenkul markalarından Fuzul Yapı'nın Gaziosmanpaşa'da yer alan ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirdiği Tem Avrasya projesi 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya'nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda ziyaretçilerle buluşacak. Yatırım ve prim değeri ile öne çıkan projede minimum daire fiyatları 635 bin liradan başlıyor.

612 daireden oluşan TEM Avrasya'nın bugüne kadar yüzde 80'den fazlasının sahiplerini bulduğunu vurgulayan Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, ‘'Projemizi tanıtırken, 'Biz ne sadece Avrupalıyız, ne de sadece Asyalıyız. Biz daha fazlasıyız' diyoruz. Bu mesajımızı Avrupa'nın önemli bir merkezinde ziyaretçilerimize de vereceğiz. Çünkü TEM Avrasya Konutları, Avrupa ve Asya'yı birleştiren TEM'in hemen yanı başında yükseliyor. Yatırım değeri oldukça yüksek bir lokasyonda konumlanan ve bu yılın 2. yarısında teslim edeceğimiz TEM Avrasya Konutları hem yabancı yatırımcılar hem de gurbetçiler için fırsatlar sunuyor'' mesajını verdi.

TESLİMLER 2019'DA

Tem Avrasya'da şantiye çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği bilgisini veren Zeki Akbal, “İnşatta yüzde yüzde 70 seviyesine geldik. Proje teslimini daha önce de öngördüğümüz üzere bu yılın ikinci yarısında planlıyoruz.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası 22 Eylül’de başlıyor
  • 18.09.2026 16:30

TOKİ’nin yüzde 25 indirim kampanyası 22 Eylül’de başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ev ve iş yeri borcunu ...

47 ilde 405 arsa açık artırmayla satılıyor
  • 15.09.2026 13:51

47 ilde 405 arsa açık artırmayla satılıyor

TOKİ, 47 İlde 405 arsayı açık artırma yöntemiyle satacak. ...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm konut teslimleri devam ediyor
  • 10.09.2026 11:55

Ataşehir'de kentsel dönüşüm konut teslimleri devam ediyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...

CARAVAN SALON çeyrek milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladı
  • 07.09.2026 17:37

CARAVAN SALON çeyrek milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladı

Dünyanın en büyük karavan ve mobil yaşam fuarı CARAVAN SALON, 259 binden fazla z ...

Adana Yüreğir'de dönüşüm tamamlandı
  • 26.08.2026 15:25

Adana Yüreğir'de dönüşüm tamamlandı

  TOKİ tarafından Sinanpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüş ...

Malta Bakanı Bonnici TOKİ'yi ziyaret etti
  • 21.08.2026 14:07

Malta Bakanı Bonnici TOKİ'yi ziyaret etti

Malta heyeti ve Bakan Owen Bonnici TOKİ'yi İstanbul Hizmet Binası'nda ziyaret et ...