maritbet girişmaritbet
Teknik Yapı Evora’da bol oksijen sunuyor

Teknik Yapı Evora’da bol oksijen sunuyor

Teknik Yapı’nın yapımı devam eden projelerinde evler yaşama alanı içinde sosyal alanları entegre edecek şekilde yapılıyor. Evora Samandıra'da fiyatlar 82 bin 700 ile 291 bin 100 lira arasında değişiyor

Teknik Yapı'nın yapımı devam eden projelerinde evler yaşama alanı içinde sosyal alanları entegre edecek şekilde yapılıyor. Ev sahiplerine yılda birkaç kez kullanabilecekleri yaşam alanlarına para vermektense istedikleri zaman kiralayabilecekler, daha ekonomik sosyal alanlar oluşturuluyor. Teknik Yapı'nın Göztepe'deki Dilman Towers projesinde ev sahipleri misafirlerini köşkte ağırlıyor! Proje içinde yer alan tarihi bir köşkün restore edilerek ev sahiplerin özel günlerindeki kullanımına açılıyor.

Bunun yanı sıra Samandıra'da devam eden Evora projesinde ise ev sahipleri Aydos Ormanları'nın bol oksijeni içinde misafirleriyle birlikte tenis, basketbol, oynayıp yürüyüş yapabileceği gibi misafirlerini göl kenarında bulunan kafeteryada ağırlayabiliyor. İki ayrı bölümde projelendirilen kapalı alan sosyal tesislerin ilk bölümünde fitness, plates, aerobik, cafe, Fin hamamı, sauna, masaj odaları ve soyunma odaları yer alırken diğer bölümde bilardo ve masa tesisi bulunuyor.

Her daire için özel depo bölümleri de blokların altında yer alıyor. Bunun yanı sıra home ofislerin ağırlıklı olarak yer aldığı Up Twins projesinde ise ev sahipleri ofis olarak da kullandıkları evlerinde toplantı yapmak yerine proje içindeki özel toplantı ve ortak misafir alanlarını kiralayabiliyor.

Evora'da 82 bin TL'ye daire

Teknik Yapı'nın İstanbul Samandıra'da Fenerbahçe Tesisleri'nin hemen yanında inşa ettiği Evora projesinde 432 daire bulunuyor. 35.15 ile 121.67 metrekare arasında stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 12 farklı daire seçeneği sunulan Evora Samandıra'da fiyatlar 82 bin 700 ile 291 bin 100 lira arasında değişiyor. Evora Samandıra'dan yüzde 1 peşinat ve 48 aya kadar faizsiz ya da 120 aya kadar vadelerle ev sahibi olmak mümkün. Evora Samandıra'da peşinatlar 820 liradan başlıyor.

Aydos Ormanları'nın hemen yanında inşa edilen projede, 450 metrekarelik bir açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, paten alanı, yürüme yolları, bin 630 metrekarelik bir suni gölet, kafeterya gibi sosyal olanaklar sunuluyor. Her daire için ayrılan özel depo bölümleri blokların altında yer alıyor. Binaların yüzde 50'sinin çatısı yeşil alan olarak planlanıyor. 475 araçlık kapalı otopark yer altına inşa ediliyor. 24 saat güvenlik hizmeti verilecek projede, her evde yangın algılama detektörü ve hırsız alarmı bulunuyor.

Evora Teknik Yapı

Daire sayısı: 432

Fiyat:  stüdyolar 82 bin TL, 1+1'ler 125 bin 200 TL, 2+1'ler 193 bin 900 TL, 3+1'ler 244 bin 900 TL'den başlıyor

Teslim: 2011 son çeyrek

 

Evora Samandıra iletişim bilgileri

Web: http://www.teknikyapi.com/

E-posta: [email protected]

Tel: 0216 444 10 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz