maritbet girişmaritbet
Teknik Yapı, Deluxia Dragos’u ön satışa çıkardı

Teknik Yapı, Deluxia Dragos’u ön satışa çıkardı

Ataşehir’deki Deluxia ayrıcalığını Maltepe’ye taşıyan Teknik Yapı, 500 daireden oluşan Deluxia Dragos’ta avantajlı fiyatlar ile ön talep toplamaya başladı

Teknik Yapı, haziran ayı sonunda satışa sunacağı Deluxia Dragos'ta ön talep toplamaya başladı. Deluxia Dragos projesine öncelik veren Teknik Yapı dostlarına avantaj sağlamak isteyen Teknik Yapı, uygun fiyatlarla ön talep toplama süresini başlattı.

Teknik Yapı, Batı Ataşehir'deki yaşam anlayışına farklı bir yaklaşım getiren, konforun ve lüksün zirvesini oluşturan Deluxia Projesi'ni, Maltepe Dragos'a taşıyor. Batı Ataşehir Deluxia'nın devamı niteliği taşıyan Deluxia Dragos, aynı konfor ve kalite anlayışı ile Maltepe Dragos kıyılarında yükselecek. Sosyal birimler ve rezidans hizmetleri sayesinde her hizmeti daire sahiplerine sunarak konforlu ve rahat bir yaşamın kapılarına açan Deluxia Dragos projesi, göletler ve su yolları ile çevrili, çağdaş mimarinin en özgün eserlerinden biri olacak.

Neo klasik tarzdaki Deluxia Palace ve Deluxia Suites mimarisinin modern çizgilerle yeniden yorumlandığı Deluxia Dragos, 500 daireden oluşacak.

Fiyatlar % 10 indirimli açıklandı

Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo'dan 3+1 dubleks daireye kadar farklı seçeneklerin yer aldığı Deluxia Dragos projesindeki ön talep özel fiyatların, 130.700 liradan başladığını açıkladı. Resmi satışların ise Haziran sonunda başlayacağını açıklayan Umut Durbakayım, rezidans tipi dairelerin yer aldığı projedeki fiyatların ön talep toplamak için avantajlı fiyatlar tespit edildiğini belirtti.

Lansman öncesi avantajlı fiyat ile talep toplanan Deluxia Dragos'ta metrekare fiyatları ortalama 4.000 lira seviyesinde belirlendi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz