maritbet girişmaritbet
Sur Yapı'nın tüm projelerinde yüzde 1 peşinat, yüzde 100 mutluluk kampanyası!

Sur Yapı'nın tüm projelerinde yüzde 1 peşinat, yüzde 100 mutluluk kampanyası!

Sur Yapı tüm projelerinde yüzde 1 peşinat, yüzde 100 mutluluk sloganıyla yeni bir kampanya başlattı

 

Sur Yapı, 20 yılın deneyimi ve güveniyle herkesin huzurla yaşayabileceği projeler inşa etmeye devam ediyor.  Üstelik sadece 10-25 Kasım tarihleri arasında geçerli olan kampanyasıyla %1 peşinat ve banka kredisinde herkesin kolaylıkla ödeyebileceği çok uygun taksitlerle kredilendirme yapıyor. Tamamı peşin ödemelerde ise tüm projeler için % 10 + % 5 peşin indirimi sağlanıyor. 
 
İlk haftada çok yoğun talep gören kampanyada % 1 peşinat alınıyor, 120 ay vadede herkesin rahat rahat ödeyebileceği çok uygun taksitlerle kredilendirme yapılıyor. 
 
Exen İstanbul 1. etabında yaşam başladı… 
 
Sur Yapı'nın, modern şehir yaşamının bütün imkânlarını buluşturduğu 650 milyon dolar değerindeki, “Türkiye'nin en başarılı emlak yatırımı” ödülünü alan ve birinci etabında yaşamın başladığı Exen İstanbul'da 3.829TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. 
 
36 metrekarelik stüdyo dairelerden 355 metrekarelik 4+1 dairelere kadar farklı daire tipleriyle toplam 1038 konuttan oluşan Exen İstanbul, şehir hayatından vazgeçemeyen sakinlerini bekliyor. 
 
İdeal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunması nedeniyle yoğun ilgi gören Exen Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin hemen yanı başında; Altunizade- Çekmeköy aksı üzerinde oluşan üst düzey iş, yaşam, alışveriş ve finans merkezlerinin tam ortasında yer alıyor. 
 
 
1.ve 2. etaplarında yaşamın başladığı Adapark ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor… 
 
İstanbulluları özledikleri geniş yeşil alana sahip bir proje ile buluşturacak olan Adapark'ta 2.541 TL'den başlayan taksit imkânları sunuluyor. Üstelik yüzde 10 kampanya indirimi ile…. Stresten uzak, doğa ile baş başa, meyve ağaçlarının içinde, göletlerinde balıkların yüzdüğü, baharda kelebeklerin görülebileceği Adapark sahiplerine yalnızca bir ev değil, yepyeni bir yaşam biçimi sunuyor. 
 
Adapark'ta toplamda 16 blok, 826 daireden oluşan ve 66 m²'lik 1+1 dairelerden 284 m²'lik yardımcı odalı 5+1 dairelere kadar farklı tiplerin bulunuyor. 1. Ve 2.etaplarında yaşamın başladığı ve sakinlerinin rahatı ve mutluluğu için en ince ayrıntıların dahi düşünüldüğü proje, sosyal imkânları ile de dikkat çekiyor. Yüzde 75'i yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşan Adapark'ta, aerobik ve pilates salonu, fitness, bay- bayan sauna, yüzme havuzları ve yürüyüş parkurlarıyla spor, sağlıklı yaşamın ayrılmaz bir parçası. Açık ve kapalı oyun alanları, medya salonlarıyla Adapark, çocuklarınız için ideal koşullar sunuyor.  Metroya yürüme mesafesinde yer alan Adapark'ta ulaşım da oldukça kolay olacak.
 
 
Sur Yapı Corridor “ İçinden Hayat Geçer'' sloganıyla yükseliyor… 
 
Sur Yapı tarafından Güneşli'de inşa edilen modern ve kaliteli mimarisi ve Bağcılar bölgesinin gelişimine kattığı değerle büyük ilgi gören Corridor'da liste fiyatı üzerinden %10 lansman indirimi yapılıyor. Sur Yapı, “Corridor” projesinde Stüdyo'dan 4+1'e kadar zengin daire tipi seçeneği ve cadde mağazaları konseptinde projelendirilen alışveriş mağazaları, cafe, restoran ve sosyal yaşam alanları ile bölgenin yaşam senaryosunu değiştirecek bir projeye imza atıyor.   
 
Barındırdığı konut ve ticari işlevi ile çevre gelişimine katkı sağlayacak olan Corridor, yaklaşık 78 bin m² inşaat alanı ve 270 milyon TL yatırım değerine sahip. Proje, 7 blokta 505 konut ve cadde mağazaları konseptinde projelendirilen ticaret alanıyla yoğun talep görüyor.   
 
Sur Yapı İletişim Bilgileri;
 
 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim kampanyası!
  • 12.01.2023 16:30

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim kampanyası!

Hükümetin geçtiğimiz günlerde açıkladığı Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı ...

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''
  • 30.05.2021 12:43

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camisi'nin açılışında önemli ...

Sur Yapı Yeni Bir Başlangıç Reklam Filmi
  • 25.04.2019 14:48

Sur Yapı Yeni Bir Başlangıç Reklam Filmi

Sur Yapı projelerinde ödemelere tam 1 yıl sonra başlama fırsatından yararlanın. ...

'Katarlı yatırımcı Türkiye'yi seviyor'
  • 20.04.2017 17:24

'Katarlı yatırımcı Türkiye'yi seviyor'

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Expo Turkey by Qatar'da, fuarı değe ...

Tempo City reklam filmi yayında!
  • 20.02.2017 16:04

Tempo City reklam filmi yayında!

Sur Yapı tarafından Kağıthane'de konumlandırılan Tempo City, 2 blokta 217 daired ...