maritbet girişmaritbet
Sur Yapı İlkbahar'dan dört dörtlük yaşam!

Sur Yapı İlkbahar'dan dört dörtlük yaşam!

Sur Yapı’nın Sultanbeyli’de yapımına başladığı projesi İlkbahar, dubleksleri ve bahçe teraslı daireleriyle birçok alternatif sunuyor.

Anadolu Yakası'nın hızla gelişen ilçelerinden Sultanbeyli'de hayata geçirilen Sultanbeyli'de yükselen İlkbahar, geniş aileler için dört dörtlük bir yaşam fırsatı sunuyor. Farklı büyüklükteki dubleksleri, üst katlarda bulunan ferah bahçe teraslı daireleriyle çok sayıda alternatif sunan proje, sosyal alanları ile de dikkat çekiyor. 

Sur Yapı İlkbahar, geniş aileler için ideal…

103 metrekare ile 276 metrekare arasında değişen geniş dubleks dairelerde 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri bulunuyor. Her iki katta da aynı yerleşime sahip dubleksler, ebeveynlere özel süit ve geniş giyinme odalarıyla özel yaşam alanları barındırıyor. Ayrıca çatı katlarında tavan yüksekliği kaybı olmayan, Sur Yapı kalitesinde ses ve ısı izolasyonuna sahip dubleksler, mutlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Az katlı yatay mimarisi ile avantaj sunan İlkbahar, geniş bahçe teraslı, büyük salonlu, ebeveyn süitli, peyzaja hâkim, geniş evleriyle ilgi görüyor. 16 metrekare ile 52 metrekare arasında değişen, birbirini görmeyen bağımsız teraslar, 140 metrekare ye kadar keyifle kullanılabilen kat bahçeleri ile huzur ve sakinlik vaat ediyor. Sur Yapı İlkbahar sakinleri üst katlarda yer alan kendilerine özel geniş bahçeli daireleri ile şehrin merkezinde organik yaşamın keyfine varıyor.

Sur Yapı İlkbahar, başta kiraz ağaçları olmak üzere,  gül ağaçlarının süslendiği bahçeler,  hayatın her anını saran güller ve lavantalar, rengârenk meyve ağaçlarıyla bahar mevsiminin heyecanını tek mevsimde değil her mevsimde tattıran sıcak bir yaşam fırsatı sunuyor.

Baharın renklerini taşıyan İlkbahar, ferahlatan göletleri, pergola altı dinlenme alanları, çınar altı dinlenme bölümleri, su kenarı yürüyüş yolları, açık ve kapalı spor alanları gibi donatılarıyla huzurun kapılarını aralıyor.

Ataşehir'e Yaklaşık 10 Dakika Mesafede

Benzersiz lokasyonuyla avantaj sağlayan Sur Yapı İlkbahar, kuzey ormanlarına, Paşaköy gişelerine ve TEM otoyoluna yakınlığıyla öne çıkıyor, Tem otoyolu ile Ataşehir gibi merkezlere 10 dakika içerisinde ulaşılabiliyor. Anadolu Yakası'nın değerlenen ilçesi Sultanbeyli'de yükselecek olan proje aynı zamanda yapımı devam eden 3. köprü güzergâhında bulunuyor. 

Sur Yapı İlkbahar'a komşu konumda bulunan 100 dönümlük arazide yeni bir üniversite inşa ediliyor. Metro hattına kolayca ulaşımın sağlanabildiği proje aynı zamanda faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim kampanyası!
  • 12.01.2023 16:30

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim kampanyası!

Hükümetin geçtiğimiz günlerde açıkladığı Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı ...

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''
  • 30.05.2021 12:43

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camisi'nin açılışında önemli ...

Sur Yapı Yeni Bir Başlangıç Reklam Filmi
  • 25.04.2019 14:48

Sur Yapı Yeni Bir Başlangıç Reklam Filmi

Sur Yapı projelerinde ödemelere tam 1 yıl sonra başlama fırsatından yararlanın. ...

'Katarlı yatırımcı Türkiye'yi seviyor'
  • 20.04.2017 17:24

'Katarlı yatırımcı Türkiye'yi seviyor'

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Expo Turkey by Qatar'da, fuarı değe ...

Tempo City reklam filmi yayında!
  • 20.02.2017 16:04

Tempo City reklam filmi yayında!

Sur Yapı tarafından Kağıthane'de konumlandırılan Tempo City, 2 blokta 217 daired ...