maritbet girişmaritbet
Sur Yapı Exen İstanbul’u satışa çıkardı! 172 bin TL!

Sur Yapı Exen İstanbul’u satışa çıkardı! 172 bin TL!

Sur Yapı, İstanbul'un seyir terası Çamlıca Tepesi eteklerindeki yeni projesi Exen istanbul’u atışa çıkarıyor. Exen istanbul’da fiyatlar 172 bin liradan başlıyor

 

 

Sur Yapı'nın bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerin en büyüğü olarak gösterilen Exen İstanbul'un tanıtımı amacıyla, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas,  Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Genel Müdür Yardımcısı Tarık Gürdil'in katılımıyla bir tanıtım toplantısı düzenledi.


Tantavi Tüneli'nin yanında 123 bin ve 32 bin metrekarelik iki parsel üzerinde gerçekleştirilen Exen İstanbul'da, parsellerden büyük olanında toplam bin 50 konut inşa edilecek. Yaklaşık 150 metre yüksekliğinde 40'ar katlı ikiz rezidans kulesi ve 6 ila 13 kat arasında değişen bahçe katlı yatay konut bloklarından oluşacak Exen İstanbul'da, dairelerin metrekare fiyatları 5 bin ile 6 bin TL arasında değişecek. Exen istanbul'da stüdyo dairelerin fiyatları 172 bin liradan, 1+ 1 dairelerin fiyatları da 320 bin liradan başlıyor.

 

Exen İstanbul'da parsellerden küçük olanın üzerinde ise 25-30 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip bir alışveriş merkezi ile bir ticari ofis bloğu inşa edilecek. Exen İstanbul'un bütününden yaklaşık 550 milyon dolarlık bir satış geliri bekleyen Sur Yapı, Exen İstanbul'dan yıl donuna kadar da 100 milyon dolar gelir hedefliyor. Exen İstanbul'un Doğu yönünde Şile ormanları, Güneyde, Adalar ve Marmara manzarası Kuzeyde ise Boğaz hattı silüeti yer alıyor.
 

Exen İstanbul iletişim bilgileri
Web: www.exenistanbul.com.tr

Web: www.suryapi.com.tr
Tel: 0 216 316 72 67

  • Etiketler:

Yorum Yaz