maritbet girişmaritbet
Sur Yapı, Exen İstanbul'u 21 Eylül'de satışa çıkarıyor!

Sur Yapı, Exen İstanbul'u 21 Eylül'de satışa çıkarıyor!

Sur Yapı’nın bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerin en büyüğü olarak tanımlanan Exen İstanbul Çamlıca satışa çıkıyor

 

Modern mimari ve üstün kalite anlayışıyla konut sektörüne farklılık getiren Sur Yapı, İstanbul'un seyir terası Çamlıca Tepesi eteklerinde anıtsal bir projeyi hayata geçiriyor.

Sur Yapı'nın bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerin en büyüğü olarak tanımlanan Exen İstanbul, gerek konumu gerekse mimarisi ile sadece ülkemizde değil uluslararası alanda da ilgi odağı olacak.

Exen İstanbul'un tanıtımı amacıyla, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Genel Müdür Yardımcısı Tarık Gürdil'in katılımıyla 21 Eylül'de bir tanıtım toplantısı düzenlenecek.

Tantavi Tüneli'nin yanında 123 bin ve 32 bin metrekarelik iki parsel üzerinde gerçekleştirecek Exen İstanbul'da, parsellerden büyük olanında toplam bin 50 konut inşa edilecek. Yaklaşık 150 metre yüksekliğinde 40'ar katlı ikiz rezidans kulesi ve 6 ila 13 kat arasında değişen bahçe katlı yatay konut bloklarından oluşacak Exen İstanbul'da, dairelerin metrekare fiyatları 5 bin ile 6 bin TL arasında değişecek.

Exen İstanbul'daparsellerden küçük olanın üzerinde ise 25-30 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip bir alışveriş merkezi ile bir ticari ofis bloğu inşa edilecek. Exen İstanbul'unbütününden yaklaşık 550 milyon dolarlık bir satış geliri bekleyen Sur Yapı, Exen İstanbul'danyıl donuna kadar da 100 milyon dolar gelir hedefliyor. Exen İstanbul'unDoğu yönünde Şile ormanları, Güneyde, Adalar ve Marmara manzarası Kuzeyde ise Boğaz hattı silüeti yer alıyor.

 

Exen İstanbul iletişim bilgileri

Web: www.suryapi.com.tr

Tel: 0 216 316 72 67

  • Etiketler:

Yorum Yaz