maritbet girişmaritbet
Sümerpark Evleri, ne zaman satışa çıkıyor?

Sümerpark Evleri, ne zaman satışa çıkıyor?

Pera Gayrimenkul tarafından Denizli’de inşa edilen Sümerpark Evleri 23 Eylül Cuma günü satışa sunuluyor.

Denizli, çağdaş bir kentsel tasarım anlayışıyla projelendirilmiş, konut, alışveriş merkezi, otel ve sağlık hizmetlerini tek bir çatı altında birleştiren yepyeni bir yaşam kompleksi ile tanışıyor.

Ana caddeye, otogara ve Denizli-İzmir hızlı tren istasyonuna sadece yürüme mesafesinde olan Sümerpark Evleri, merkezi konumu ve 16 kattan oluşan, Denizli'nin en modern binalarına sahip olacak bir proje.

230 bin metrekarelik inşaat alanı kapsamında toplam 606 konut, 110 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 4 yıldızlı otel ve 150 yataklı hastanenin yer aldığı proje, Denizli'nin ve Ege Bölgesi'nin en büyük çok bileşenli kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip.

Sümerpark Evleri konut projesinin 154 daire ve iki bloktan oluşan ilk etabında kaba inşaatın yüzde 55'i tamamlanmış olup, 23 Eylül Cuma günü belirlenen sınırlı sayıda konutlar, sadece ilk etap satışlarına özel fiyat avantajı ile satışa sunuluyor.

Sümerpank Evleri, 7/24 güvenlik hizmetleri, otoparkları ve deprem yönetmeliğine uygun inşasıyla Denizli'de ilk kez güvenli site yaşamını hayata geçiriyor.

Sümerpark Evleri

212 243 44 50
www.peragyo.com

Yorum Yaz