maritbet girişmaritbet
SULTANBEYLİ’YE 2 PROJE

SULTANBEYLİ’YE 2 PROJE

İstanbul’da kentsel dönüşümün zorunlu hale geldiği bölgelerden biri olan Sultanbeyli’de konut hareketi başladı. Sultan Konakları’nın ardından Sinpaş da bölgeye Liva İstanbul ile giriş yaptı

Yıllardır kendisinden beklenen gelişmeyi gösteremeyen bölgelerden biri olan ve daha çok 2B arazileri ve kaçak yapılarıyla gündeme gelen Sultanbeyli, inşaat firmalarının radarına girdi. Arsa bolluğu nedeniyle uygun fiyatlarla konut yapmanın mümkün göründüğü ilçede Yapı Yatırım ve Marmara İnşaat'ın ardından Sinpaş Yapı da bölgede yeni projelerine başlamış durumda. Bölgeye daha pek çok firmanın girmesi bekleniyor.
 

İlk Proje Sultan Konakları

Diğer yandan bölgenin yeni  konut projesi Sultan Konakları da satışa çıkarıldı.  Yapı Yatırım ve Marmara İnşaat ortaklığında hayata geçirilen proje, 13 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirildi. Yapılan açıklamaya göre 23 bin metrekarelik inşaat olarak planlanan projede altı  blokta 176 konut ve iki mağaza bulunuyor. Sultan Konakları'ndaki daireler ise  105 metrekarelik 2+1 ve 130 metrekarelik 3+1'ler olarak tasarlanmış durumda.

Konut fiyatlarında 2+1 daireler  117 bin 850 liradan 3+1 daireler 153 bin 500 liradan başladığı projede yüzde 25 peşinle 18 ay sıfır faizli ödeme planı sunuluyor. Banka kredisinin de kullanıldığı projede 20 konutun satışı gerçekleşmiş durumda. Kaba inşaatın tamamlandığı teslim tarihinin Aralık 2012 olarak belirlendiği projenin yüzde 90'ı yeşil alanlardan oluşuyor.

Sultan Konakları

www.sultankonaklari.com

[email protected]

0216 592 23 63

Sinpaş, Liva İstanbul ile bölgeye girdi

Sultanbeyli'de yeni konut projesi hayata geçiren bir diğer önemli isim ise gayrimenkul sektörünün devlerinden olan Sinpaş.  Şirketin Liva İstanbul isimli projesinde ön satışlar başlarken, kısa süre içinde resmi satışa çıkması bekleniyor.

700 civarında konutun bulunduğu projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde konut tipleri yer alırken, dairelerin metrekare fiyatlarının 2 bin liradan başlaması planlanıyor. İki  etapta yapılacak ve 24 ayda tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede 17 bin metrekare yeşil alan da bulunacak. 

Liva İstanbul

www.sinpasliva.com.tr

444 19 74

Milliyet

Yorum Yaz