maritbet girişmaritbet
Sultanbeyli’nin ilk dönüşüm projelerinden...

Sultanbeyli’nin ilk dönüşüm projelerinden...

Bünyesinde çok sayıda arsa bulunan By Group, Sultanbeyli’deki 200 milyon liralık Byconcept projesindeki daireleri sıfır faiz, yüzde 1 peşinatla satışa çıkardı

Bünyesinde çok sayıda arsa bulunan By Group, Sultanbeyli'deki 200 milyon liralık Byconcept projesindeki daireleri sıfır faiz, yüzde 1 peşinatla satışa çıkardı

By otellerinin sahibi olan By Group, konut piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Bünyesinde çok sayıda arsa bulunduran By Group, arsaları kendisi değerlendirme kararı aldıktan sonra ilk adımı da attı. Sultanbeyli'deki ByConcept projesini düzenlediği basın toplantısıyla tanıtan ByGroup, ByGayrimenkul tarafından inşa edilen projeyi 200 milyon liralık yatırımla hayata geçiriyor.

Projenin Sultanbeyli'ye çok büyük bir katma değer sağlayacağını dile getiren ByGroup İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar, “ByGroup olarak, oldukça önemli bir lokasyonda bulunan ve Sultanbeyli'deki kentsel dönüşümün ilk projelerinden olan ByConcept ile ilçenin değişimine öncülük ediyoruz” diye konuştu. Projede yer alan ticari alanların şimdiden yatırımcıların ilgisini kazandığını söyleyen Bayraktar, projenin konumuna değinerek, “Sabiha Gökçen Havalimanı ve TEM Sultanbeyli girişinde yer alan projemiz, gerek konut sahibi olmak isteyenler, gerek yatırımcılar için doğru adres olacaktır” dedi.

ByConcept Yatırım ve Satış Koordinatörü Mahmut Saymaz ise, projenin ticari alandan ofise, otelden çok katlı mağazaya kadar farklı unsurları bir araya getirdiklerini belirterek, “İhtiyaç duyabilecek her şeyi içinde barındıran bir projeyi hayata geçiriyoruz. ByConcept, kentsel dönüşümün gündemde olduğu  Sultanbeyli'ye çok şey katacak” şeklinde konuştu.

Teslimatların 2014'ün ilk çeyreğinde başlayacağını belirten Saymaz, projede, ayrıca ilçenin ilk oteli ‘ByOtell' adında 268 odalı bir iş oteline de yer verileceğini aktardı. Dairelerin yüzde 20'sinin ön satışta satıldığını ifade eden Saymaz, projede uygulanan kampanyaya değinerek projede, “Sıfır faiz ve  yüzde 1 peşinatla 40 ay vadeli daire sahibi olmak mümkün” dedi. Projedeki daire fiyatlarının 79 bin 850 liradan başladığını aktaran Saymaz, arsanın kendilerini ait olduğuna dikkat çekerek, öz kaynak kullandıklarının da altını çizdi.

Yıkılıp yeniden yapılacak

Mahmut Saymaz, Sultanbeyli'nin hızlı bir gelişim içine girdiğine işaret ederek, “Burası büyük gelişme potansiyeli taşıyor. Ataşehir gibi bir gelişim gösterebilir çünkü bölge yıkılıp yeniden yapılmaya çok müsait” dedi. Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birinin burada yapılacağını vurgulayan Saymaz, tapuda sadece 103 kişinin üzerinde kayıt görünen bölgenin imar ve tapu sorununun çözülerek yeniden şekilleneceğini vurguladı. Konuşmasında, Sultanbeyli'deki usulsüz yapılaşmaya değinen Bayraktar ise, bölgenin önümüzdeki birkaç yıl içinde ciddi bir değişime uğrayacağını anlattı.

Enerjide cimri olacak

326 konuttan oluşan projede, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler bulunuyor. 25 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede dairelerin 40 ile 200 metrekare arasında tasarlandı. Kapalı havuz, fitness merkezi, sauna ve Fin hamamı bulunan proje akıllı ev teknolojisiyle yapılıyor. A sınıfı enerji kimlik belgesi olan projede, güneş enerjili sıcak su sistemi ve enerji tasarruflu sistemler kullanılıyor.

Milliyet Emlak
Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mahmut Bayraktar ByGroup'u ve ByConcept'i anlatıyor!
  • 05.06.2012 12:38

Mahmut Bayraktar ByGroup'u ve ByConcept'i anlatıyor!

ByGroup İcra Kurulu Başkanı Mahmut Bayraktar ByConcept projesini ve ByGroup hakk ...

By Concept’te fiyatlar 79 bin 850 TL’den başlıyor!
  • 14.03.2012 17:15

By Concept’te fiyatlar 79 bin 850 TL’den başlıyor!

By Group tarafından hayata geçirilen projede sıfır faizli ödeme fırsatları sunul ...

By Concept foto galerisi
  • 12.03.2012 13:19

By Concept foto galerisi

By Group imzasıyla Sultanbeyli'de hayata geçirilen By Concept projesine ait görü ...

Sultanbeyli Byconcepthome fiyat listesi 2014
  • 14.01.2014 13:03

Sultanbeyli Byconcepthome fiyat listesi 2014

Sultanbeyli Byconcept Evleri projesinde fiyat listesi 200 bin liradan başlıyor ...

By Concept Sultanbeyli'de 178 bin liraya 1+1
  • 09.12.2013 11:52

By Concept Sultanbeyli'de 178 bin liraya 1+1

Mart 2014'te teslimleri gerçekleşecek olan By Concept Sultanbeyli projesinde 1+0 ...

Byconcept Home ödeme seçenekleri! 40 ay sıfır faiz!
  • 18.08.2013 11:17

Byconcept Home ödeme seçenekleri! 40 ay sıfır faiz!

Üç blok halinde inşa edilen Byconcept Home'un yüzde 65'i satıldı. Önce otur sonr ...