maritbet girişmaritbet
Şua İnşaat Elite Side’ı ön satışa sundu!

Şua İnşaat Elite Side’ı ön satışa sundu!

Şua İnşaat Pendik 'deki yeni projesi Elite Side’da ön talep toplamaya başladı. Henüz satışa sunulmayan yaklaşık 400 konutluk Elite Side projesi çok yakında start alacak

Şua İnşaat Pendik 'deki yeni projesi Elite Side'da ön talep toplamaya başladı. Henüz satışa sunulmayan yaklaşık 400 konutluk Elite Side projesi çok yakında start alacak.

Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi Pendik'te yükselecek olan Elite Side Projesi, arazisinin deniz manzaralı olması ve sahile olan yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Önümüzdeki günlerde satışa sunulacak Elite Side projesi için 1 günde 500 adet ön talep geldi. Şua İnşaat, bu yoğunluğun sebebi olarak yeni projelerinin sahile yakın ve deniz manzaralı olmasından ziyade, kaliteden ödün vermeden inşa ettikleri depreme dayanıklı yapı tasarımını ve %89 yeşil alana sahip peyzaj planlamalarını gösteriyor.

Tam teşekküllü iki hastaneye olan kısa mesafesi, site sakinlerine keyifli olduğu kadar güvenli ve sağlıklı da bir yaşam sunarken, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve metro güzergahına olan kısa mesafesi de Elit Side'ı çekici yapan özelliklerden.

Ataşehir bölgesinde,  tamamlanan Ataşehir Konakları, Elite Life ve halen Halkalı Atakent'te satışı devam eden Elite City projeleriyle, İstanbul'un gözde cazibe merkezlerine kalıcı, butik ve yüksek kalitede yaşam alanları sunan Şua İnşaat, şimdi de Pendik'te ufuk açıcı yeni yaşam alanları inşa etmeye devam ediyor.

 

Elite Side iletişim bilgileri

WEb: www.suainsaat.com.tr

E-posta: www.elitecity.com.tr

Tel: 0212 472 7255

  • Etiketler:

Yorum Yaz