maritbet girişmaritbet
Stüdyo 24 otel konforu sunacak!

Stüdyo 24 otel konforu sunacak!

İstanbul’da sadece stüdyolardan oluşan yeni bir konut projesi... Alışıldık ev sahipliği modellerinin ötesine uzanan bir deneyim tasarımı

İstanbul'da sadece stüdyolardan oluşan yeni bir konut projesi... Alışıldık ev sahipliği modellerinin ötesine uzanan bir deneyim tasarımı... Uluslararası bir zincire dönüşmeyi hedefleyen, Türk-İtalyan ortak yapımı bir hayal... İşte karşınızda yaratıcısı Ahmethan Yılmaz'ın anlatımı ile son günlerin konuşulan projesi Stüdyo 24'ün öyküsü!

Görmeye alıştığınız sıradan stüdyolara hiç benzemeyen; aksine yaşama metrekareler ekleyen bir konut projesi düşleyin... Türk ve İtalyan ortak yapımı proje, 38 metrekareden 207 metrekareye kadar uzanan, tamamı geniş yaşam felsefesi ile projelendirilmiş stüdyolardan oluşuyor. İdeal büyüklüklerde tasarlanmış stüdyolar, anlamsız alanların getirdiği yüksek satış fiyatlarını ve daire giderlerini ortadan kaldırıyor. Ekonomik ve pratik ev yaşamını, yaratıcı ve eğlenceli ortak alanlarla farklı bir deneyime dönüştürüyor.

Göz gezdirdiğiniz satırlar bir hayal değil. Aksine Cathay İleri Projeler, Emlak Konut GYO ve EPP ortaklığı ile Bahçeşehir'de inşa edilen kazançlı bir gerçek. Günün her saatinin dolu dolu yaşandığı Stüdyo 24, İstanbul'un en yeni, yaratıcı ve akılcı konut projesi niteliğinde. O bir proje başlığını değil; aynı zamanda çizgi dışı bir yaşam markasını ifade ediyor. Yaşamın ilk kez 24 saat üzerinden ele alındığı proje, bunu önce akılcı bir mimari forma, sonra da günün her anına yayılan hizmet anlayışına dönüştürüyor.

Stüdyo 24 yaratıcı ve inovatif somut özelliklerinin yanında, renkli marka kimliği ve tanıtım kampanyası ile de son günlerin en çok konuşulan projesi konumunda. Türk-İtalyan ortak yapımı proje kısa bir süre önce satışa sunuldu. 500 stüdyonun yarısı sadece 2 haftada satıldı. Projenin yaratıcısı olan Cathay İleri Projeler Yönetim Kurulu Başkanı Ahmethan Yılmaz'a göre Stüdyo 24'ün kısa sürede yakaladığı satış başarısı tesadüf değil. Yılmaz, projeyi başarıya götüren denklemi, iki ayrı ülkede profesyonel ekiplerle bir yılı aşkın süredir planladıklarını ifade ediyor. Hatta o bugünlerde doğrudan satışla ilgilenmek yerine, ikinci ve üçüncü Stüdyo 24'ün kurgusu üzerine çalışıyor. Başta Orta Doğu olmak üzere yurtdışından gelen ortaklık teklifleri üzerine kafa yoruyor

Şimdi bildiğiniz tüm stüdyoları unutun... Arkanıza yaslanarak 1+1'in evrimine kulak verin.

Sadece stüdyolardan oluşan bir konut projesi inşa etmek cesur bir iş... Bize bu kararın nasıl ortaya çıktığını, Stüdyo 24'ün özellikleri eşliğinde anlatabilir misiniz...

Stüdyo 24 yalnızca 1+0 ve 1+1 stüdyolardan oluşan, farklı ve yaratıcı bir konut projesi. Ancak o sadece bir proje başlığı değil; aynı zamanda çizgi dışı bir yaşam markası... Günün her saatini dolu dolu yaşayan bir yer yaratmak için ismine "24" ekleyen bu proje, yaşama en yakın 1+1 'i keşfetme düşüncesinden doğdu. Zaman içerisinde bu ortak fikri paylaşan pek çok uzman projeyi hayata geçirmek için bir araya geldi.

Önce genç Türkiye'nin sosyolojisi yakından incelendi; farklılaşan konut alıcısı profili tespit edildi; başkalaşan ihtiyaçlar ayrıntılı listelendi. Projeyi tasarlamak üzere aynı heyecanı paylaşan, İtalya merkezli bir mimarlık ofisi bulundu. Bu bilinçli bir seçimdi kuşkusuz... Başlangıç fikirleri Türkiye ve İtalya arasında mekik dokudu. Cesur zihinleri açan Türk kahvesi fincanlarına espresso bardakları eşlik etti. Süreç içinde Stüdyo 24'ün beyin takımı tasarımcılar, iç mimarlar, akademisyenler, mühendisler ve yaşam koçları ile genişledi. Solo yaşam günümüz kent hayatının ayrılmaz bir parçası... Türkiye'de pratik, otel konforu ve nitelikleri sunan, sosyal ve eğlenceli stüdyo dairelere olan talep giderek artıyor. Ancak buna karşılık, bu beklentinin hakkını verebilecek bir konut markası yok. Verebilen rezidanslar ise astronomik fiyatlara satılıyor. Biz bu ihtiyacı doğru analiz ederek herkese seslenebilen çizgi dışı bir proje inşa ettik. Attığımız her adımı 5 temel ilke ekseninde şekillendirerek Türkiye'de eşi olmayan, iddialı bir proje yarattık.

Nedir bu 5 temel ilke?

Biz buna Stüdyo 24'ü yaratan manifesto adını veriyoruz. İlkelerimizi şöyle sıralıyoruz:

1.         Barınmak için değil; yaşamak için stüdyolar yaratacağız.

2.         Rezidans lüksünü ulaşılabilir fiyatlarla sunacağız. Eve çıkmanın önündeki engelleri kaldıracağız.

3.         Sadece bir proje değil; projeye gerçek değerini veren hizmet ve deneyimi de tasarlayacağız.

4.         Herkesin kendi stilinde yaşayabileceği, kişiselleştirilmiş stüdyo tarzları oluşturacağız.

5.         Modern, kentli ve genç insanın, "iyi ki buradayım" diyeceği bir dünya kuracağız.

Geniş bir hayali güçlü bir proje hedefine dönüştüren bu temel ilkeler, bugün Stüdyo 24'te sizin gerçekliğinize dönüşüyor. Üstelik bunu, dairelerin kapı kollarından elektrik düğmelerine; banyo mozaiklerinden duvar renklerine kadar zevklerinize göre şekillenen stüdyolar ile gerçekleştiriyor.

Kişiselleştirme, Stüdyo 24'ün 3 farklı stilini ifade ediyor öyle değil mi?

Evet, aynen öyle. Ödüllü tasarımcılarımız ile birlikte Stüdyo 24 için 3 farklı stüdyo stili yarattık: Yenilikçi, güncel ve minimalist. MODERN... Sıcak, pratik ve rahatına düşkün. COZY... Rengarenk, enerjik ve sıra dışı. POP... Türk ve İtalyan ortak yapımı olan Stüdyo 24, farklı tarzlara uygun olarak POP, COZY ve MODERN başlıkları ile 3 farklı mimari-dekorasyon ve daire detayı çözümleri sunuyor. Projenin farklı stilleri kapı kollarından banyo seramiklerine stüdyoların her metrekaresini kişiye özel hale getiriyor. İşte bu noktada Stüdyo 24 "bir+bir" yaşamı "bir+sen"e dönüştürüyor.

Stüdyo 24 alıcıları arasında kimler var?

Stüdyo 24, enerjik, metropollü, dinamik, kreatif, tasarımsal ve eğlenceli bir marka... Stüdyo 24 sakinleri 20-35 yaş aralığındaki genç üniversite öğrencilerinden ve kentli profesyonellerden oluşuyor.

Ancak markaya talep gösteren kesim, tam da beklediğimiz ve hedeflediğimiz gibi oldukça değişken. Marka kısa sürede kent yaşamı içerisinde bir arzu nesnesi haline geldiği için, yatırımcılar projeye ciddi bir ilgi gösteriyor. Projenin özel konumu stüdyoyu yeniden tanımlayan manifestosu ile birleşerek, değeri sürekli artış gösterecek bir yatırım seçeneği yaratıyor. Bizim amacımız Stüdyo 24'ü en çok yaşamak istenen yerlerden biri haline getirmek. Yatırımcılar daha ilk projede bu algıyı hissettiler ve yakaladılar. Stüdyo 24'te bir gün nasıl geçecek? Çok canlı, renkli ve pratik... Zihninizde hızla şöyle başlangıç canlandırabiliriz: Gün sizin için, her zaman emrinize amade olan resepsiyonun uyandırma çağrısı ile başlar. Siz çıkacağınız yolculuk öncesi bavulunuzu toplarken, 24 saat hizmet veren lobi kafe stüdyonuza kahvaltınızı getirir.

Fitness salonunda yaptığınız günlük sporu, kendinizi açık 206 havuzun serin sularına bırakmanız takip eder. Siz alt katta forma girerken, stüdyonuzun günlük temizliği çoktan tamamlanır.

Siz hazırlanırken, oto kuaförünüz de aracınızın bakımı ile ilgilenir. Yola çıkmadan önce elinizde i-pad, kendinizi renkli lobinin konforlu koltuklarına bırakırsınız. Kahveniz bittikten sonra önce kuru temizlemeciye uğrayıp elbiselerinizi alırsınız. Kuaförünüze selam verip, sunumunuzu son kez kontrol etmek üzere toplantı odasına geçersiniz. O arada hafta sonu gelecek misafirleriniz için cep sinemasını ve havuzlu parti terasını ücretsiz rezerv edersiniz. Valeniz aracınızı getirir ve gün sizin için aynı hızla devam eder...

Bu özel servisin Stüdyo 24 sakinlerine maliyeti nedir?

"Yok"a yakın... 3 yıl sabit süreyle, metrekare başına sadece 3 TL. Gerçekten şaşırtıcı...

Son 2-3 haftadır onlarca kişi Stüdyo 24 sahibi oldu. Yüzlerce insanla da temas ettik. Her biri satış ofisinde birebir örnekleri bulunan stüdyoları gezdiler; Toprak Sergen'in sesinden Stüdyo 24 yaşamını dinlediler; stüdyo yaşam temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirdiler.

Yüzlerce kişinin bize ilettiği tek bir ortak soru vardı: Böylesi yaratıcı, estetik ve konforlu bir yaşamı nasıl olur da bu kadar ucuza sunabilirsiniz?

Stüdyo 24'te 38-207 metrekare arasında değişen stüdyolar 74.000 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. En büyük daireler de hala oldukça ekonomik bir fiyat olan 170.000 hattına çıkıyor. Size yapım-tasarım-lojistik sırlarımızı olduğu gibi veremem... Ancak şöyle bir benzetme yapabilirim: Biz stüdyo yaşamın İkea'sını yarattık. Akıl pratiğe döndü; pratik estetik ile buluştu. Lüks sanılan şeyler deneyime dönüştü. Böylece Stüdyo 24 dünyaya geldi.

Son sözlerinizi gelecek döneme ayıralım...

Cathay İleri Projeler için Stüdyo 24 tek projelik bir iş değil. İstanbul'un gelişmekte olan farklı 2 noktasında hızla yeni Stüdyo 24'ler yaratacağız. İstanbul projelerine Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir gibi illeri ekleyeceğiz. Beş sene içerisinde 10.000 konuta imza atmak, Stüdyo 24 ile gayrimenkulde global bir marka yaratmak istiyoruz. Stüdyo 24'ün içeriği zamanla daha da genişleyecek; dönüşecek. Değişmeyen tek şey, projenin temel amacı olacak: Hayata artı bir katmak!

Alem

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ahmethan Yılmaz, İstasyon 24 ve Airport 24'ü anlattı!
  • 18.04.2015 09:46

Ahmethan Yılmaz, İstasyon 24 ve Airport 24'ü anlattı!

24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, yeni projeleri İstasyon 24 ve Airport 24' ...

Ahmethan Yılmaz emlaktasondakika'ya konuştu
  • 01.07.2014 17:46

Ahmethan Yılmaz emlaktasondakika'ya konuştu

24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmethan Yılmaz, emlaktasondakika.com'a öz ...

Ahmethan Yılmaz canlı yayınımıza konuk oldu
  • 01.07.2014 15:21

Ahmethan Yılmaz canlı yayınımıza konuk oldu

24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu başkanı Ahmethan Yılmaz, canlı yayınımıza konuk ol ...

Stüdyo 24 Ispartakule projesinde son durum
  • 28.12.2013 15:29

Stüdyo 24 Ispartakule projesinde son durum

Stüdyo 24 Ispartakule Evleri projesinin son durumunu emlaktasondakika.com ekibi ...

Stüdyo 24'ün örnek daire videosu yayında
  • 05.11.2013 10:38

Stüdyo 24'ün örnek daire videosu yayında

Stüdyo 24 projesinin örnek daire videosu emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Stüdyo 24'ün ilginç tanıtım filmi yayında!
  • 17.10.2012 16:25

Stüdyo 24'ün ilginç tanıtım filmi yayında!

Cathay Gayrimenkul imzasıyla yükselen Stüdyo 24 projesinin 7 dakikalık ilginç ta ...