maritbet girişmaritbet
Stillistanbul’da 117 bin 850 liraya daire!

Stillistanbul’da 117 bin 850 liraya daire!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de yapılan Stillistanbul evlerinde 66 metrekare ile 161 metrekare arasında değişik konutlar bulunuyor. Stillistanbul’da konut fiyatları 117.850 – 240.000 TL aralığında değişiyor

 

Şehrin yeni parlayan yıldızı Kurtköy'de hayata geçen Stillistanbul evleri, çağdaş mimarisi, sosyal yaşam alanlarında sunduğu zengin seçenekleri ve modern teknolojiye dayalı altyapısı ile sizlere keyifli bir gelecek vaat ediyor.

Kolej ve devlet okullarına, Okan ve Sabancı üniversitelerine, Viaport AVM, Atlantis AVM gibi alışveriş merkezlerine çok yakın olan Stillistanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na sadece 2 km mesafede bulunuyor. 3 dakikada TEM otoyoluna, 10 dakikada E5 çevre yoluna ulaşabileceğiniz Stillistanbul evlerinde yaşamak hayatınızı kolaylaştıracak.

Altın Proje Türkiye Konut Ödülleri yarışmasında “orta apartman site” ve “çağdaşlığa saygı” ödüllerine layık görülerek, farklılığını kanıtlayan Stillistanbul Kurtköy projesi, 11 dönümlük arsa içinde 18.000 metrekarelik inşaat alanında 133 daireden oluşuyor.
Açık hava sinemasından muhteşem meyve bahçesine kadar özlenen değerleri geri getiren Stillistanbul evleri, aynı zamanda bahçenin % 85'ini yeşil alanlara ayırarak sizlere doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

11.000 m2 arsa üzerine inşa edilen ve 2010 yılı sonunda teslim edilecek olan Stillistanbul evlerinde her biri güneş gören, yaşam alanları önde, dinlenme alanları arkada olacak şekilde tasarlanmış 7 katlı 6 blokta 133 adet 1+1 2+1 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. En küçük dairenin 66 metrekare en büyüğün 161 metrekare olduğu Stillistanbul'da konut fiyatları 117.850 – 240.000 TL aralığında deiğişiyor. Stillistanbul projesinde değişik ödeme kolaylıkları da sunuluyor.
 

 Stillistanbul, doğaya açılan odaları, ferah atmosferi ve en üst kalitede dekore edilmiş iç dizaynı ile sizlere yeni bir huzurlu yaşam atmosferi sunuyor.
 

Still Sinema kulübü, açık yüzme havuzu, mini kulüp yüzme havuzu, fitness, sauna, Still lokal, masa tenisi, bilardo, yazlık sinema, TV odası, trambolin, tırmanma duvarı, güneşlenme terası, barbekü terası ve daha birçok küçük süprizlerle Stillistanbul yaşamınızın yeni rengi olacak.


Stillistanbul iletişim bilgileri
Web: www.stillistanbul.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0216 482 48 73

  • Etiketler:

Yorum Yaz