maritbet girişmaritbet
Statü Park Pendik'e vizyon katacak!

Statü Park Pendik'e vizyon katacak!

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group İş Ortaklığı, Pendik’te uzun yıllar tarla olarak kullanılan arsada yeni bir projeye başlıyor

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group İş Ortaklığı, Pendik'te uzun yıllar tarla olarak kullanılan arsada yeni bir projeye başlıyor. ‘Statü Park' adındaki proje adı gibi bölgeye yeni bir statü kazandırmayı hedefliyor.

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Evra Group İş Ortaklığı, son dönemde yapılan yatırımlarla öne çıkan Pendik'te yeni bir projeye başladı. Pendik'in merkezinde inşa edilen ve ‘Statü Park' adı verilen projenin bölgedeki dönüşümün bir göstergesi olduğunu ifade eden Mostar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Köç, projenin mimarisine büyük önem verdiklerini söyledi.

 Çevredeki yapılaşmalara da öncülük yaparak Pendik'in yeni yüzüne katkı sağlayacak bir proje inşa ettiklerinin altını çizen Yakup Köç, “İstanbul'daki konut projeleri artık kentsel dönüşüm kapsamında gelişecek. Yeni konut projelerinde şehrin içine dönüş tekrar başlayacak. Bu nedenle Statü Park projemizi Pendik'in merkezinde konumlandırdık” dedi.

100 yıldır aynı kişide

 Yakup Köç, uzun yıllar tarla olarak kullanılan arsada hayata geçirdikleri Statü Park projesini kat karşılığı yaptıklarını belirterek, “Arsa 100 yıldır aynı kişi üzerinde ve uzun yıllar tarımsal amaçla kullanılmış. 12 bin metrekarelik arsada terklerle birlikte 8 bin 500 metrekare inşaat alanımız kaldı. Burada da 1.75 emsalle proje yapıyoruz” diye konuştu. Projenin inşaatı için 40 milyon lira yatırım yapacaklarını vurgulayan Köç, “Projeyi en kaliteli şekilde yapacağız. Dairelerde beyaz eşyalar, klima ve parmak iziyle giriş olacak. İçmimarlarla çalışıyoruz ve her yeri en iyi şekilde tasarlayacağız” diye konuştu.

218 daire satışta

 8 bin 529 metrekarelik alan üzerinde projelendirilen Statü Park, 2 blokta 218 daireden oluşuyor. Büyüklükleri 51 ile 214 metrekare arasında değişen dairelerin yer aldığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projenin büyük kısmı peyzaj alanlarına ayrılıyor. Fiyatların 173 bin liradan başladığı Statü Park'ta firma bünyesinde yüzde 25'i peşin, kalanı 24 aya kadar vade veya yüzde 50'si peşin 36 aya kadar sıfır faizli ödeme imkânı sunuluyor. Ayrıca anlaşmalı banka aracılığıyla da 60 aya yüzde 0,87, 120 aya ise yüzde 1,05 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Statü Park'ta teslimler ise 2014'ün Nisan'ın da yapılacak.

Isı ve ses yalıtımlı duvarlarla çevrili

Yakup Köç, projenin mümkün olduğu kadar tasarruflu üretebilmesi amacıyla tasarlandığını belirterek, bunun için projeyi ‘ekolojik duvar'larla çevirdiklerini söyledi. Statü Park'ta artı ve eksi 70 dereceden etkilenmeyen izolasyon özelliğiyle yüksek oranda ısı ve ses yalıtımı sağladıklarını ifade eden Köç, “Binaların dış cephesine ve daireler arasındaki bölümlere bu cepheyi koyacağız. Bu sayede yüksek yalıtım sağlayacağız. Ayrıca bina ortak giderleri ve çevre aydınlatma giderlerinin güneş enerji sistemleriyle desteklendiği projede tasarruflu ve çevreci bir yaşam alanı oluşturuluyor” dedi.

Köç, projenin Pendik Marina'nın yanı başında yer aldığını ve 8'inci kattan itibaren kesintisiz Marmara Denizi ve adalar manzarası sunduğunu belirterek, projeyle ilgili şu bilgileri verdi:

“Proje farklı mimarisinin yanı sıra donatılarıyla da dikkat çekiyor. Projede şelale, yürüyüş parkurları ve özel güvenlik bulunurken, ayrıca kapalı yüzme havuzu, fitness ve aerobik salonu, spor merkezi, sauna, Türk hamamı, buhar odası, kafeterya, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuk oyun alanları

yer alıyor.”

Hangi daire kaç lira?

 TİPİ   BAŞLANGIÇ FİYAT

 1+1   173.000

 2+1   356.500

 3+1   424.000

Milliyet
Yavuz Karaman


Statü Park İletişim Bilgileri
Web: www.statupark.com
Telefon: 0216 511 13 75

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Statü Park örnek daire videosu yayında
  • 10.12.2013 15:40

Statü Park örnek daire videosu yayında

Statü Park projesinin örnek daire videosu emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Statü Park Pendik projesinin detayları anlatılıyor
  • 10.12.2013 13:11

Statü Park Pendik projesinin detayları anlatılıyor

Konut İnşaat ve Mühendislik Ortağı İlyas Gül ve Fatih Kaya, Statü Park projesini ...

Statü Park'ın şantiyesinden en yeni görüntüler!
  • 02.07.2013 10:48

Statü Park'ın şantiyesinden en yeni görüntüler!

Pendik'te inşa edilen Statü Park projesinin şantiyesinden en yeni görüntüler eml ...

Yakup Köç ve Güven Usak Statü Park'ı anlattı!
  • 29.04.2013 12:54

Yakup Köç ve Güven Usak Statü Park'ı anlattı!

Mostar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Köç ve Statü Park Satış ve Pazarlama Mü ...

Statü Park projesinin şantiyesi ne durumda?
  • 10.01.2013 11:12

Statü Park projesinin şantiyesi ne durumda?

Pendik'te inşa edilen Statü Park projesi tüm hızıyla devam ediyor. Statü Park Pr ...

Statü Park'ın örnek dairesi geziliyor!
  • 04.12.2012 14:32

Statü Park'ın örnek dairesi geziliyor!

Statü Park Satış ve Pazarlama Müdürü Güven Usak ve Satış Danışmanı Yeliz Kıran, ...