maritbet girişmaritbet
Star Towers satışa çıkıyor! 148 bin liraya!

Star Towers satışa çıkıyor! 148 bin liraya!

Tekstil sektöründe Redstar Jeans markasıyla ihracatta yıldızı parlayan Nedim Özbek, inşaat sektörüne giren tekstilciler arasına katıldı. Özbek, Star Towers projesi ile İstinye Park'ı Kıraç'a taşıyacak



Kaynak: Bülent YOLDAŞ / Sabah


Kot markası Redstar'ın patronu ve aynı zamanda DENİMDER Başkanı olan Nedim Özbek inşaat sektörüne girdi. RDS İnşaat Energy & Comodity adında bir şirket kuran Özbek, Reform İnşaat'la birlikte, Esenyurt Belediyesi'ne ait arsa üzerinde 582 konutluk Star Towers projesine başladı. Eylül ayında resmen satışa çıkması planlanan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daireler yer alacak. 183 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan proje içinde konutların yanı sıra, 25 bin metrekarelik alışveriş merkezi, belediye hizmet binası ile cafe ve restoranlarda yer alacak. Dairelerin metrekare satış fiyatlarının 1300 ile 1600 TL arasında olduğu projede 2+1 daireler 148 bin lira, 3+1 daireler 210 bin liradan satılacak.

'İNŞAAT' TA DA MARKA OLACAĞIZ
Özbek,tekstilde yakaladıkları başarıyı, inşaat sektöründe de göstereceklerini belirterek, 5 yıl önce inşaat sektörüne girmeye karar verdiklerini ve yeni şirketi kurduklarını, doğru zamanda ve doğru projeyle sektöre adım atmak istediklerini kaydetti. Özbek, inşaat sektöründe kalıcı olmak ve marka yaratmak hedefiyle yola çıktıklarını anlatarak, "Bu markanın ilk zincirini de Star Towers projesiyle yapıyoruz. İçinde konut, alışveriş merkezi ve idari yapıların olacağı Star Towers'ın toplam maliyeti 100 milyon dolar civarında olacak" dedi. Özbek, iki projenin daha hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti. Özbek, Star Towers'ın Esenyurt Kıraç bölgesinde içinde cadde mağazaları, meydanı olan ilk kompleks olacağını belirterek, "Projede İstinye Park benzeri meydan mağazaları yer alacak. İstinye Park'ı Kıraç'a taşımış olacağız" dedi.
 
13. katta sosyal alan
PROJEDE 27 katlı 3 blok ve 18 katlı 2 blok bulunduğuna işaret eden Özbek, blokların 13'üncü katlarında bloklarda yaşayan ailelerin ortak kullanımına açık sosyal alan yaratacaklarını söyledi. Özbek, "13'üncü kattaki sosyal alanda çocuk oyun alanı, sohbet köşeleri var. Ayrıca proje içinde kadınlara özel yüzme havuzu, sauna, fitness alanlarıda oluşturduk" diye konuştu.
 
Amacı dışında kullanılıyor
STAR Towers projesinde yer alacak konutların aileler hedeflenerek planlandığını belirten Özbek, "Bölgedeki araştırmalarımızda 1+1 dairelerin amacı dışında kullanıldığını saptadık. Bu nedenle projede 1+1 dairelere yer vermedik. Projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler var" diye konuştu.
 

Star Towers iletişim bilgileri

Tel: 0212 474 75 30


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz