maritbet girişmaritbet
Star Towers resmen satışta! 134 bin TL’ye 2+1 daire!

Star Towers resmen satışta! 134 bin TL’ye 2+1 daire!

Star Towers Projesi Esenyurt Belediyesi, RDS ve Reform İnşaat İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor



 
Star Towers projesi Esenyurt Belediyesi, RDS ve Reform İnşaat İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 582 konutun yer aldığı Star Towers'da konutların 362 adedi 2+1, 208 adedi 3+1 ve 12 adedi penthouse (çatı katı) niteliğinde inşa edilecek.
Star Towers'da 2+1 daireler 7 farklı tipte olup, brütleri 107-155 metrekare arasında değişiyor. Tek tip 3+1 dairelerin brütü 154 metrekare, penthouse dairelerin brütleri ise 269 ve 306 metrekare olarak değişiyor. Yönetim planı ile her daire için 1 araçlık kapalı otopark ve 4 metrekare depo alanı oluşturulacak.

Star Towers'da konutların ortak kullanımında bulunan sosyal tesislerde, pozitif ayrımcılık anlayışıyla biri sadece kadınların kullanımına diğeri ortak kullanıma tahsisli iki adet kapalı yüzme havuzu ile SPA, fitness center ve yürüyüş yolları bulunuyor. Otopark girişleri AVM müşterileri ve konut kullanıcıları için ayrı ayrı olacak şekilde tasarlandı.

Konut bloklarının altında yer alan AVM nedeniyle, konutlar 4. kattan başlıyor ve A bloklar 27, B bloklar 18 konut katından oluşuyor. A blokların son katında penthouse dairelerin üst katları ve terasları yer alıyor.
Star Towers'da her blokta bir kat çocuk oyun alanı, aile fertlerinin komşuluk ilişkilerini geliştirebilecekleri sosyal paylaşım alanları olarak blok kullanıcılarına tahsis edilecek.
E5 Karayolu'na 5 dakika TEM Otoyoluna ise 3 dakika uzaklıkta yer alan Star Towers projesi Atatürk Havalimanına ise sadece 15 dakikalık mesafede yer alıyor. 
 
134 bin liradan başlıyor
 
RDS & Reform İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Özbek, Star Towers projesiyle ilgili şunları söyledi:

“Grup olarak 582 konut ve alışveriş merkezinin yer aldığı Star Towers projemizi bu bölgede yapıyoruz. 100 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçireceğimiz Star Towers Projesi'yle içerisinde süper marketinden, kuaförüne kadar bölgenin her türlü ihtiyacını karşılayacak bir aile yaşam merkezi oluşturmayı hedefliyoruz.

2+1, 3+1 ve penthouse olarak inşa edilecek dairelerimizi herkesin ulaşabileceği bütçelerde ve yüksek kaliteli olarak tasarladık. Aynı zamanda ulaşılabilir fiyatlar dedik. Dairelerimizin fiyatı 134 bin ila 346 bin TL arasında değişecek.
Günümüzde artık insanlar kapı komşusunu bile tanıyamaz hale geldi. Biz Türk misafirperverliği ve komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırmak için Star Towers projesinde her blokta 13ncü katlarda çocuk oyun alanı, seyir terası ve ailelerin sosyal yakınlaşma alanları oluşturacağız. Ayrıca projemizde SPA, kapalı ve açık otopark, belediye hizmet alanı, yüzme havuzları da yer alacak.

Kadınlara pozitif ayrımcılığın gündemde olduğu bu günlerde biz de Grup olarak Star Towers projemizde evlerin asıl hakimi olan kadınlarımıza özel ayrıcalıklar yapmayı ihmal etmedik. Çünkü evde en çok vakit geçiren kişiler ve evine en çok bağlı olanlar aslında hanımlardır. Projeyi oluştururken yaptığımız araştırmalarda gördük ki sitelerde oturan pek çok kadın havuz olduğu halde ortak havuza girmek istemiyor. Bu nedenle pek çok sitenin havuzu neredeyse kullanılmıyor. Bu gerçekten yola çıkarak Star Towers projemizde kadın ve erkeklerin ortak kullanabilecekleri havuzların yanı sıra sadece hanımların kullanımına açık olan bir havuz da inşa ediyoruz. Böylece isteyen hanımlar gönül rahatlığıyla kendi sitelerindeki havuza girebilecekler.”
 


Star Towers iletişim bilgileri

Web: www.startowers.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 1 677

  • Etiketler:

Yorum Yaz