maritbet girişmaritbet
Soyak SOHO'nun tanıtımı için sahnedeydi...

Soyak SOHO'nun tanıtımı için sahnedeydi...

"Wonderful Life’, ‘Everything Coming Up Roses’ ve ‘Sweetest Smile’ şarkılarının efsane solisti Black, İstanbul’a SOHO’dan “merhaba” dedi

‘Wonderful Life', ‘Everything Coming Up Roses' ve ‘Sweetest Smile' şarkılarının efsane solisti Black, İstanbul'a SOHO'dan “merhaba” dedi. Türkiye'de ilk kez sahne alan sanatçı, Soyak'ın yeni rezidans projesi Soyak SOHO'nun tanıtımı için Esma Sultan Yalısı'nda verilen davette sahne aldı.

Ön satış döneminde Boğaz manzaralı rezidans ve ofisleri, üst gelir grubundan yoğun talep gören  Soyak SOHO, İstanbullulara şehrin en merkezi noktasında kalabalıklardan uzak elit bir yaşam vadediyor.

Proje lansmanın ardından ntvmsnbc.com'a konuşan Soyak Holding CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, 70 milyon Euro'luk yatırımla Aralık 2013'te hayata geçecek projenin şu anda sadece Türk müşterilere yönelik olduğunu, talebin ise üst gelir grubundan geldiğini açıkladı. Yabancıların projeye olan ilgisini de değerlendiren Çamlıbel, “Mütekabiliyet ile yeni düzenlemeler geçer ve önümüzdeki 1,5 yıl içerisinde yabancılardan talep gelirse onlara yönelik bir faaliyet yaparız” dedi.

Türkiye'de kira gelirleri ile 15 yılda daire maliyetlerinin çıktığını belirten Çamlıbel, “Bu tür rezidans projeleri ise topraktan girilmesi durumunda daha da karlı oluyor. Fiyat, 4500 Euro m2 olarak kalmayacak, talep geldikçe daha da yükselecek. Kira getirisinin de bu doğrultuda yüksek olacağını düşünüyoruz. Şunu da belirtmek isterim ki, lansman öncesi Soyak müşterilerine açtığımız SOHO, şu an için sadece oturma amaçlı tercih ediliyor” açıklamasında bulundu.

SOHO'nun içerisinde ayrı giriş ve farklı otopark alanları ile birbirine hiç dokunmayan 3500 m2'lik SOHO ofisin yer aldığını da vurgulayan Çamlıbel, Soyak'ın diğer ofis projelerini değerlendirerek, “Levent'te bir ofis projemiz daha var, inşaatı devam ediyor. Tekfen ile Sapphire'in arasında, 55 bin m2'lik büyük bir gökdelen olacak. Göztepe'de de 9 katlı bir ofis binamız bulunuyor” dedi.

SOHO SAKİNLERİ İÇ TASARIMA KARAR VERECEK

Londra ve New York'ta şehrin kozmopolitliğinin sembolü olan Soho Caddesi'nden esinlenerek hayata geçirilen Soyak SOHO, toplam 77 rezidans daire ve 3.500 m2'lik ofisten oluşuyor. Tüm rezidans ve concierge hizmetlerinin sunulduğu 7 katlı butik projenin rezidans kısmı, büyüklükleri 65 m2 ile 252 m2 arasında değişen 1+1, 2+1, 1+1 dubleks ve 3+1 dubleks rezidans dairelerden meydana geliyor.

Konutların standart olarak, buzdolabından kurutmalı çamaşır makinesine kadar tüm beyaz eşyalar dahil teslim edileceği Soyak SOHO'da; 4 farklı renk ve zevke hitap eden iç tasarım alternatifleri de sunuluyor.

Yaklaşık 5.000 m2 arazi içerisinde yer alan Soyak SOHO'da her rezidansın tahsisli otopark yeri ve depo alanı bulunuyor. Modern teknoloji ile donatılan Soyak SOHO'da kışın buzlanmalara karşı otopark rampası yerden ısıtmalı olarak tasarlanırken, elektrikli araçlar için şarj ünitesi de bulunuyor.

Soyak SOHO; bünyesinde alışveriş merkezi, spa, spor salonu ve güzellik merkezine yer vermek yerine merkezi noktalara 1-2 dakikalık mesafede bulunan konumuyla, bu imkanlara istenen her an ulaşma kolaylığı sağlıyor.

Ntvmsnbc

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğü 10 milyar liraya ulaştı
  • 12.08.2021 17:41

Gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğü 10 milyar liraya ulaştı

Re-Pie Portföy Yönetimi tarafından hazırlanan ‘Gayrimenkul Sektör Raporu, Türkiy ...

Emre Çamlıbel, gayrimenkul yatırım fonunu anlatıyor!
  • 13.07.2016 15:38

Emre Çamlıbel, gayrimenkul yatırım fonunu anlatıyor!

Re-Pie firmasının ortaklarından Emre Çamlıbel, Turkmall ile yapılan anlaşmanın d ...

Emre Çamlıbel’den Dubai’de önemli açıklamalar!
  • 09.09.2015 14:08

Emre Çamlıbel’den Dubai’de önemli açıklamalar!

Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel gayrimenkul fuarı Dubai Global 2015’te Emlakt ...

Emre Çamlıbel, Gelişen Kentler Zirvesi'ni anlatıyor!
  • 13.05.2015 15:30

Emre Çamlıbel, Gelişen Kentler Zirvesi'ni anlatıyor!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Balıkesir'deki Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuştu. ...

Yaşayan İstanbul Maketi sektörü çok iyi anlattı!
  • 12.03.2015 15:12

Yaşayan İstanbul Maketi sektörü çok iyi anlattı!

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, MIPIM 2015'te Yaşayan İstanbul Maketi ile şe ...

Emre Çamlıbel'den İzmir'e kentsel dönüşüm önerisi!
  • 04.06.2014 10:58

Emre Çamlıbel'den İzmir'e kentsel dönüşüm önerisi!

Soyak Holding CEO'su, İzmir Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Çevre Zirvesi'nde konuştu. ...