maritbet girişmaritbet
Soyak Mavişehir Optimus satışa çıktı! 122 bin TL

Soyak Mavişehir Optimus satışa çıktı! 122 bin TL

Soyak, yeni projesi Soyak Mavişehir Optimus’u satışa çıkardı. Soyak Mavişehir Optimus’ta fiyatlar 122 bin liradan başlıyor

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerindeki faaliyetleriyle adını, güven ve kalite ile özdeşleştiren Soyak,50 yıllık tecrübesinin eseri yeni projelerini beğeniye sunmayı sürdürüyor. Soyak, ünlü şarkıcı Hadise'nin katılımı ileSwissôtel Grand Efes'te 24 Mayıs Salı günü gerçekleşen görkemli gecede, İzmirlilere lüksü ve konforu bir arada sunacak, modern teknolojinin kullanıldığı ‘ideal' fonksiyonlara sahip yeni projesi Soyak Mavişehir Optimus'u tanıttı.

Projenin basın toplantısında konuşanSoyak Holding CEO'su M.Emre Çamlıbel, “Bizim İzmir'e inancımız kadar, İzmirlilerin de Soyak markasına olan inancı, güveni ve talebi de bizim tekrar tekrar İzmir'e yatırım yapmamızı sağlıyor. İzmir'e 1 milyar TL'lik yatırımımız olacak. Bundan sonraki İzmir projemiz de Zeytinalanı'nda 250 bahçeli evden oluşacak. 50 yılın tecrübesiyle projelerimizi hayata geçirmeye devam ederken, bu yıl içinde 3'ü İzmir'de, 5'i İstanbul'da olmak üzere 8 projemizle çalışmalarımıza oldukça yoğun şekilde devam edeceğiz. Soyak Mavişehir Optimus, yine Karşıyaka'da, İzmirlilerin beğenisine sunduğumuz, yeni nesil yaşamın ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmış, rahat ve konforun bir arada olacağı uygun fiyatlı bir projemiz. Bu projemizin de İzmirliler ve elbetteki Soyak markasının değer yarattığına inanan yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılanacağını düşünüyoruz.” dedi.

Basın toplantısının ardından 1000 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Hadise'nin yeni parçaları ile renk kattığı tanıtım gecesinde, Muhittin Yıldız yönetimindeki Sunshine Band Orkestrası ise davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Soyak Mavişehir Optimus tanıtım filminin gösterildiği, broşürlerinin dağıtıldığı gecede davetlilere, Soyak Mavişehir Optimus maketini inceleme fırsatı da sunuldu. Projenin tüm detayları ile tanıtıldığı gecede daire satışları başladı.

Soyak Mavişehir Optimus'ta 122 bin liraya

İzmir Karşıyaka'da Soyak Mavişehir'in yanında yer alan, yine Soyak konforu ve güveninin yeni temsilcisi Soyak Mavişehir Optimus'ta daire fiyatları 122.200 TL ile 541.700 TL arasında değişiyor. Tanıtıma özel fiyat avantajı ile satışa sunulan projede 120 ay için yüzde 5 peşinat ve %0,79 faiz oranı uygulanıyor.

1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, 2+1, 3+1 ve  4+1 bahçeli dubleksler seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap edecek Soyak Mavişehir Optimus,1200 konuttan oluşuyor. 2013 yılında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan projenin ilk aşamasında 15 katlı 3 blokta 814 dairesi satışa sunuluyor

Soyak Mavişehir Optimus ile “teknoloji ve çevreye duyarlılık” yaşamınızın parçası olacak!

Adını ‘ideal'den alan Soyak Mavişehir Optimus'tahem yaşam alanları hem de daireler adına yakışır şekilde ideal ölçülere ve yüksek standartlara sahip.Sakinlerine ankastre beyaz eşyalı (fırın, ocak, ankastre bulaşık makinası ve fırın üstü aspiratör) olarak teslim edilecek proje, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler ve 2+1, 3+1 ve  4+1 bahçeli dubleks seçenekleri ile beğeniye sunuluyor.

Soyak, Mavişehir Optimus'ta açık ve kapalı otoparklar, engelli ve çocuk arabalarına uygun yollar, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuklara özel oyun parkı ile sosyal tesislerde keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Soyak'ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV hizmeti de bulunuyor.

Projenin Adı: Soyak Mavişehir Optimus

Projenin Şehri/Semti:İzmir, Karşıyaka

Arazi Sahibi:Soyak Yapı

Mimari Tasarım:Tago Mimarlık

Toplam Proje Alanı: 37.328 m²

Toplam Konut Sayısı:1200

Projenin Teslim Tarihi:Aralık 2013

Projenin Özellikleri:

  • 1+1, 2+1, 3+1 daire alternatifleri, 
  • 2+1,3+1 ve 4+1 bahçeli dubleksler
  • Özel peyzaj
  • Yüzme havuzları,
  • Çocuk yüzme havuzu
  • Seyir terasları
  • Spor alanları, basketbol- tenis,
  • Kafe
  • Elektirikli arabalar şarj ünitesi,
  • IPTV,CCTV (Kapalı devre güvenlik sistemi)
  • İntercom sistemi
  • 24 Saat güvenlik
  • Teslim sonrası müşteri himetleri (4440795)

Soyak Mavişehir Optimus iletişim bilgileri

Web: www.soyak.com.tr

Tel: 444 0 795

  • Etiketler:

Yorum Yaz