maritbet girişmaritbet
Soyak Mavişehir Optimus fotoğrafları

Soyak Mavişehir Optimus fotoğrafları

Soyak İzmir'deki Mavişehir Optimus’u satışa çıkardı

Soyak efsanesi, İzmir'deki 3. projesiyle yeniden Mavişehir'de…

İzmir Karşıyaka'da Soyak Mavişehir'in yanında yer alan, yine Soyak konforu ve güveninin yeni temsilcisi Soyak Mavişehir Optimus'ta daire fiyatları  122.200 TL ile 541.700 TL arasında değişiyor. Tanıtıma özel fiyat avantajı ile satışa sunulan projede 120 ay için yüzde 5 peşinat ve %0,79 faiz oranı uygulanıyor.

1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, 2+1, 3+1 ve  4+1 bahçeli dubleksler seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap edecek Soyak Mavişehir Optimus,1200 konuttan oluşuyor. 2013 yılında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan projenin ilk aşamasında 15 katlı 3 blokta 814 dairesi satışa sunuluyor.

Soyak Mavişehir Optimus ile “teknoloji ve çevreye duyarlılık” yaşamınızın parçası olacak!

Adını ‘ideal'den alan Soyak Mavişehir Optimus'tahem yaşam alanları hem de daireler adına yakışır şekilde ideal ölçülere ve yüksek standartlara sahip.Sakinlerine ankastre beyaz eşyalı (fırın, ocak, ankastre bulaşık makinası ve fırın üstü aspiratör) olarak teslim edilecek proje, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler ve 2+1, 3+1 ve  4+1 bahçeli dubleks seçenekleri ile beğeniye sunuluyor.

Soyak, Mavişehir Optimus'ta açık ve kapalı otoparklar, engelli ve çocuk arabalarına uygun yollar, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuklara özel oyun parkı ile sosyal tesislerde keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Soyak'ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV hizmeti de bulunuyor.

Soyak Mavişehir Optimus projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için http://www.soyak.com.tr/ adresinden başvuruda bulunabilirsiniz. Karşıyaka'daki Soyak Mavişehir Optimus satış ofisi hafta içi ve hafta sonu,  Müşteri Hizmetleri ise 444 0 795 numaralı telefondan 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz