maritbet girişmaritbet
Soyak’ın Halkalı’daki yeni projesine müthiş talep!

Soyak’ın Halkalı’daki yeni projesine müthiş talep!

Soyak, üç yıl aradan sonra İstanbul’a Halkalı’da 2.000 konutluk yeni bir projeyle geri dönüyor. Ekim ayında satışa çıkacak olan proje için iki günde 10.000 ön talep geldi

 

Soyak, üç yıl aradan sonra İstanbul'a Halkalı'da 2.000 konutluk yeni bir projeyle geri dönüyor.  Ekim ayında satışa çıkacak olan proje için iki günde 10.000 ön talep geldi.  İstanbulluların yoğun ilgisinden mutluluk duyduklarını söyleyen Emre Çamlıbel, Soyak kalitesini uygun fiyatlarla Halkalı'ya taşıdıklarını söyledi. 

Gayrimenkul projeleriyle 49 yıldır kaliteli yaşam alanlarıyla fark yaratan Soyak, İstanbul'da yeni bir projeyi satışa sunmaya hazırlanıyor.  Halkalı'da Emlak Konut'un hasılat paylaşımı ihalesini kazanan Soyak, 2.000 konutluk projeyle İstanbul'a geri dönüyor.  Ekim ayında satışa sunulacak olan projeye iki günde 10.000 ön talep geldi. 

Soyak Holding CEO'su Çamlıbel, Soyak'ın üç yıl aradan sonra İstanbullularla buluşacağı Halkalı projesi henüz satışa çıkmadan gösterilen yoğun ilgiden mutluluk duyduklarını belirtti. Soyak'ın sunduğu kalite anlayışını Halkalı'ya uygun fiyatlarla götürdüklerini söyleyen Çamlıbel, bu projenin gelecek için önemli bir yatırım fırsatı sunduğunu söyledi. 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak projede yüzde 5 peşinatla 120 aya varan vade seçenekleri bulunuyor. Fonksiyonel tasarım ve enerji verimliliği uygulamalarının da yer alacağı projede bahçeli dubleks evler de bulunuyor. Sürdürülebilir Yaşam öğelerini barındıran projenin yaklaşık %75'i yeşil alandan oluşuyor. Satın alırken ödeme avantajlarının yanı sıra, yaşam başladığında da aidatlardaki uygun ödemelerle, müşteriler gelecekte de kazanmaya devam edecekler.  

İstanbul'da son olarak Kartal'daki 812 konutluk Evreka ve 126 konutluk Evreka Residence'i satışa çıkaran Soyak, hızlı satışların ardından İzmir'e yoğunlaşmıştı. İzmir'de 1600 konutluk Karşıyaka-Mavişehir projesinin ardından yine Karşıyaka'daki Siesta projesiyle 2 bin 250 konutun inşaatına başlayan Soyak'ın hızla devam eden satışları yabancılardan da ilgi görüyor. 

Özellikle yabancı yatırımcının da yükselen ilgisi sonucunda, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin Soyak projelerinin yatırım değeri ile ilgili olarak yaptığı konut araştırması raporuna göre; İzmir ve İstanbul'da, Soyak projelerinin; bulunduğu bölgenin değerini de artırdığı ortaya çıktı. Araştırma sonuçlarına göre, Soyak projelerinin tercih edilme nedenlerinde Soyak markasının yarattığı artı değer önemli rol oynuyor. Markanın itibarlı bir imaja sahip olmasındaki etkenler ise; konutların hem yerli hem yabancı yatırımcı açısından prim değerinin yüksek olmasının yanı sıra, yaşamak için konut sahibi olanlar için de güvenli, ulaşımı kolay ve sosyal donatılar açısından sektöründe önemli farklılıklar yaratıyor.

Soyak İletişim bilgileri

Web: www.soyak.com.tr
Tel: 444 0 795
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz