maritbet girişmaritbet
Soyak Evostar'da sosyal tesislerden ücretsiz olarak yararlanma imkanı sunuluyor!

Soyak Evostar'da sosyal tesislerden ücretsiz olarak yararlanma imkanı sunuluyor!

İstanbul'un yükselen değeri Halkalı'da yer alan Soyak Evostar'da yeni nesil bir yaşam sunuluyor

 

Dünyaca ünlü metropollerdeki hızlı yaşamın ihtiyaçları değiştirmesiyle, yeni nesil yaşam tarzı İstanbulluları da etkisi altına aldı. Soyak, müşterilerine bu yeni yaşam tarzım artık dayalı döşeli evlerle sunuyor. Koltuğundan bulaşık makinesine, buzdolabından halısına, çamaşır makinesinden, perdesine kadar bir evin tüm ihtiyaçlarının yer aldığı stüdyo ve 1+1 evler, 19 Eylül'e kadar sürecek olan kampanya dahilinde satışa sunuluyor. Projelerde, sosyal tesis imkanını da ücretsiz olarak müşterilerin hizmetine sunuyor. 
 
107 bin 500 liradan başlıyor 
 
Alırken de otururken de daha az ödeme yapılmasına imkan tanıyan Soyak Evostar'da gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatları, ekstra ısıtma, soğutma, elektrik, su, temizlik ve aidat giderleri en aza indirildi. Üstelik 19 Eylül tarihine kadar geçerli olan kampanyada ev sahibi olmak isteyenlere 107 bin 500 TL'den başlayan cazip fiyat avantajı da sunuluyor. Üstelik yeni yaşam tarzı sunan dayalı döşeli stüdyo ve 1+1 evlerde oturacaklar, ev taksitlerini 1 yıl soma, yani teslimde ödemeye başlayacaklar.
 
1000 konutluk proje Halkalı'daki Soyak projeleri modern, doğayla dost bir ortamda konforlu, huzurlu ve renkli bir yaşam sunuyor. Farklı ev seçenekleriyle her zevk ve beğeniye hitap eden 40 bin m2 alan üzerine kurulu, 1000 konutluk Soyak Evostar'da; 107 bin 500 TL'den başlayan stüdyolar, 154 bin'den başlayan 1+11er, 194 bin TL'den başlayan 2+1'ler, 250 bin TL'den başlayan bahçeli dubleksler ve 323 bin 500 TL'den başlayan 3+1'ler bulunuyor. 
 
Gelir seviyesi açısından kimleri hedefliyor? 
Soyak Evostar özelinde bu projede karı koca çalışan, A ve B sosyo ekonomik düzeydeki aileler hedefleniyor. Ayrıca tasarladığımız stüdyo evler, iş hayatına yeııi atılan, kirada oturmakı yerine düşük taksitle ev almayı hedefleyen gençlere çok farklı seçenekler sunuluyor. 
 
Bu projede ne kadar prim bekliyorsunuz? 
Bu soruya şu şekilde yamt vermek doğru olur diye düşünüyorum. Halkalı İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinin başında geliyor. Özellikle arsa-arazi yönünden zenginliği ve bilinen tüm merkezlere yakın konumu nedeniyle Halkalı konut firmaları için önem arz ediyor. Sanayinin de merkezi olan Halkalı'da düzenli yerleşim, planlı uygulama bu bölgeyi nitelikli gelişimin örnek merkezi haline getirdi ve mütekabiliyetle daha çok gelişmeye devam edecektir. Bu projeyle birlikte Soyak'ın Halkalı'ya olan yatırımı 6000 konut oldu. 
 
İnşaat sektörünün geleceğini nasıl değerlendiriyorsunuz? 
Geçmişte inşaat sektörü baraj, köprü, enerji tesisi gibi altyapı projeleriyle büyürken bugün konut öne çıktı. Çünkü Türkiye'nin altyapısı hızla tamamlanma yolunda. Diğer yandan orta sınıf yükseliyor. X ve Y olarak tanımlanan kuşak büyük bir kitle oluşturuyor. İnşaat firmalan son 20 yıldır, genelde karı koca çalışan, bir veya iki çocuklan olan bu kuşağa konut üretmeye ağırlık vermeye başladı. Öte yandan 10 yıl sonra gayrimenkul sektörünü analiz ettiğimizde, en büyük değişikliğin 2012'de çıkan üç yasayla gerçekleşeceğini göreceğiz: Kentsel Dönüşüm, 2B ve Mütekabiliyet Yasası. Ancak bunların etkisi ve önemi, hemen ortaya çıkmayacak. Semtlerimizde radikal bir değişikliği hemen beklemek yanlış olur. Çünkü bu yasaların altyapısı henüz hazırlanmadı. 2012 sonuna kadar tamamlanacağım düşünüyorum. Bu yasalar içinde yer alan Mütekabiliyet Yasası'nın Meclis'te onaylanması hem ülke ekonomisi hem de sektör açısından mutluluk verici bir haber. Mütekabiliyet Yasası'nın uzun vadede sadece konut satışım değil, doğrudan yabancı sermaye yatıranım da artıracağım düşünüyoruz. Yasanın çıkması İstanbul'da bazı bölgelerin daha fazla değer kazanmasını sağlayacak. 
 
İnşaat sektöründe birçok proje gerçekleştiriliyor. Nasıl farklılaşmak gerekiyor? 
 
Farklılaşmak ancak ve sürdürülebilir binalar ya da diğer deyişle yeşil binalar inşa etmekle olur. 
Çünkü bugün artık dünyada hiçbirimizin sırtım dönüp görmezden gelemeyeceği bir yeşil dönüşüm kavramı var. Birçok Avrupa ülkesi iş süreçlerini, üretimlerim, yaşam alanlarım çevreyle uyumluluğu doğrultusunda tekrar gözden geçiriyor. 
Uzun süreçte, doğayla uyumlu olmayan hiçbir işin sürdürülebilir olmasının mümkün olmadığı artık bütün çevrelerce kabul görüyor ve farklı alternatifler aranıyor. Yeşil politikalar devletlerin kalkınma programlarının bir parçası haline geliyor. Dünyada yeni bir ekonomik düzen kuruluyor, yeşil ekonomiler oluşturuluyor. Bu yüzdendir ki, Türkiye'nin kalkınma stratejisi, sürdürülebilir kentsel dönüşüm, enerji verimliliği ve yeşil bina uygulamalarım da içermesi gerektiğini dâhil olduğumuzu hemen her platformda söylüyoruz. 
 
Önümüzdeki dönemde yeni proje hedefleriniz nelerdir? 
Konut sektöründe talep ve beklentileri öngörerek, modern yaşamın gerektirdiği yaşam tarzına uygun projelerimizi İzmir ve İstanbul'un merkezi noktalarında hayata geçirmeye devam etmeyi planlıyoruz. Şu anda satışta olan projelerimiz İstanbul'da Soyak Evostar, Soyak Park Aparts, Soyak Soho ve İzmir'de Soyak Mavişehir Optimus ve Soyak Siesta. Soyak Holding olarak, verimlilik stratejimiz doğrultusunda 2012 yılında da uzun vadeli, sürdürülebilir yatıran kararlan aldık. Faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerin gelişimine katkıda bulunacak çalışmalapn içinde yer almayı sürdüreceğiz. 
Tüm iş ortaklarımız ve çalışanlanmızla birlikte yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Gayrimenkul sektörünün sürdürülebilir gelişimini destekleyerek, gelecek nesillerin yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlama hedefiyle gayrimenkul alanında önümüzdeki 3 yıl içinde 1.100 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyoruz. 
 
Söylemek istedikleriniz? 
 
Ülkemizde en fazla söz edilen konuların başında kentsel dönüşüm geliyor. Meclisimizden de geçerek yasalaştı ve çalışmaları başladı. Geldiğimiz noktada Soyak Holding olarak kentlerdeki değişim ve dönüşüm esnasında ekonomik olarak alınması gereken tedbirler olduğunu düşünüyoruz. 
 
Hürriyet Emlak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğü 10 milyar liraya ulaştı
  • 12.08.2021 17:41

Gayrimenkul yatırım fonlarının büyüklüğü 10 milyar liraya ulaştı

Re-Pie Portföy Yönetimi tarafından hazırlanan ‘Gayrimenkul Sektör Raporu, Türkiy ...

Soyak Konforia tanıtım filmi yayında!
  • 16.01.2017 14:21

Soyak Konforia tanıtım filmi yayında!

Tamamlandığında 5 bin konuttan meydana gelecek olan Soyak Konforia'nın ilk etabı ...

Emre Çamlıbel, gayrimenkul yatırım fonunu anlatıyor!
  • 13.07.2016 15:38

Emre Çamlıbel, gayrimenkul yatırım fonunu anlatıyor!

Re-Pie firmasının ortaklarından Emre Çamlıbel, Turkmall ile yapılan anlaşmanın d ...

Emre Çamlıbel’den Dubai’de önemli açıklamalar!
  • 09.09.2015 14:08

Emre Çamlıbel’den Dubai’de önemli açıklamalar!

Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel gayrimenkul fuarı Dubai Global 2015’te Emlakt ...

Emre Çamlıbel, Gelişen Kentler Zirvesi'ni anlatıyor!
  • 13.05.2015 15:30

Emre Çamlıbel, Gelişen Kentler Zirvesi'ni anlatıyor!

Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, Balıkesir'deki Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuştu. ...

Yaşayan İstanbul Maketi sektörü çok iyi anlattı!
  • 12.03.2015 15:12

Yaşayan İstanbul Maketi sektörü çok iyi anlattı!

Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, MIPIM 2015'te Yaşayan İstanbul Maketi ile şe ...