maritbet girişmaritbet
Soyak Bahçe&Bahçe kaç TL'den satışa çıktı?

Soyak Bahçe&Bahçe kaç TL'den satışa çıktı?

Soyak, bu yılki ikinci projesine Bahçeşehir'de start verdi. Soyak, Bahçe&Bahçe projesine 200 milyon lira yatırım yapacak

Soyak, bu yılki  ikinci projesine Bahçeşehir'de start  verdi. Soyak, Bahçe&Bahçe projesine 200 milyon lira yatırım yapacak.

Fiyatları 400 bin ile 750 bin lira arasında değişen, beyaz eşyalı konutlar 2,5 yılda teslim edilecek. Konutlar TOKİ'den hasılat paylaşımı ile alınan 50 bin metrekarelik arsada gerçekleşecek. 294 konutluk projenin hasılatının yüzde 26'sı TOKİ'ye verilecek. Konutların her birinin 50 metrekarelik bahçesi olacak. Ortalama metrekare fiyatı 2 bin 850 lira olacak.

Soyak, yılın 2. projesini İstanbul Bahçeşehir'de yapıyor. Akdeniz mimarisi tarzındaki projede 294 konutun her birinde 50 metrekare bahçe olacak.Soyak CEO'su Emre Çamlıbel, ekonomiyi soğutma konusundaki tedbirlere konutun eklenmemesi gerektiğini söyledi.Çamlıbel "Otomobil tüketim kalemidir ama konut değildir. Nüfusu yoğun, nitelikli konut ihtiyacının fazla olduğu, deprem riskinin olduğu bir yerde konut alımını sınırlayacak tedbirlerden uzak durmak gerekir.

 Firma iletişim bilgileri

Web: http://www.soyak.com.tr/

Tel: 444 0 795

  • Etiketler:

Yorum Yaz