maritbet girişmaritbet
Solarkent’te geri sayım başladı! Nisan'da teslim!

Solarkent’te geri sayım başladı! Nisan'da teslim!

Konutların Nisan ayında teslim edileceği “Türkiye’nin güneş enerjisiyle elektrik üreten ilk konut projesi” Solarkent’te Avcılar metrobüs istasyonuna ücretsiz servis hizmeti sunulacak

Konutların Nisan ayında teslim edileceği “Türkiye'nin güneş enerjisiyle elektrik üreten ilk konut projesi” Solarkent'te heyecan dorukta.

İnşaatına 2009 yılında başlanan, maksimum tasarruflu, “A+ enerji sınıfı”proje Solarkent'ten daire alanlar, evlerine kavuşuyor. Solarkent Proje Koordinatörü Alpay Çepni, “Solarkent'i sorunsuz, vaat ettiğimiz şekilde zamanında bitiriyoruz. Satış ve pazarlama ekibimizin başarılı operasyonu sayesinde satışlarımız bitmek üzere. Konutlarımızın neredeyse tamamını satmış durumdayız. Nisan'da konut teslimine başlayacağız ve konut satın alanlar, Solarkent'li olmanın ayrıcalığını yaşamaya başlayacaklar” dedi.

Metrobüse ücretsiz servis

Aydınlı Yapı farkıyla Esenyurt'ta yükselen Solarkent'le sektöre pek çok yenilik getirdiklerini ifade eden Alpay Çepni, “Solarkent, maksimum tasarruflu, A+ enerji sınıfı bir proje. Türkiye'nin güneş enerjisinden elektrik üreten ilk konut projesi. Projede 1,2 milyon dolar ekstra yatırımla depreme karşı üstün bir yapı kalitesi sağladık. Ana ulaşım arterlerine yakınlığıyla İstanbul'un her noktasına rahat ulaşım olanağı sunuyoruz. Site içinden Avcılar metrobüs istasyonuna ücretsiz servis hizmeti sunacağız. Ayrıca site içindeki anaokulu ve kreş için Okyanus Koleji ile anlaşma imzaladık. Evlere rezidans kalitesinde hizmet sunmayı hedefliyoruz; çalışan ailelere yönelik ‘housekeeping' ve yemek servisi hizmeti vermeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Aydınlı, sektörde ilk 5'i hedefliyor

Aydınlı Yapı'nın sektörde kalıcı bir oyuncu olduğunu dile getiren Çepni, “Marka bilinirliğinde ilk 5'te yer almayı, kalite ve etkinlik anlamında Türkiye'nin parmakla gösterilen inşaat firmalarından biri olmayı hedefliyoruz. Bu vizyonun bir abidesi olarak yükselen Solarkent bundan sonraki projelerimizin vitrini olacak. 2011'de yeni projelerle Aydınlı Yapı farkını ortaya koymaya devam edeceğiz. Solarkent'ten sonraki projelerimizle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Ayrıntıları çok yakında kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

Solarkent'in ayrıcalıkları

  • Türkiye'nin güneş enerjisiyle elektrik üreten ilk konut projesi
  • Solar panellerle üretilen elektrikle minimum aidat
  • Fore kazık, radye temel ve tünel kalıp sistemleri ile üstün kalite ve deprem güvenliği
  • Yüzde 70 yeşil alan
  • Üstü açılır-kapanır havuz, kadınlara özel havuz
  • Fitness Center ve spa, cafe bistro, çocuk oyun odası
  • Basketbol, voleybol ve futbol sahası, tenis kortu
  • 70 tonluk yağmur suyu depolama tesisi
  • 24 saat güvenlik
  • 1030 araçlık kapalı otopark

 

Solarkent iletişim bilgileri
Web: www.solarkent.com
Tel: 0 212 444 44 09

  • Etiketler:

Yorum Yaz