maritbet girişmaritbet
Sinpaş, yüzde 20 indirimle herkesi ev sahibi yapacak!

Sinpaş, yüzde 20 indirimle herkesi ev sahibi yapacak!

Sinpaş; ‘Birlikten Güç Doğar Kampanyası’nı destekliyor. Kampanya, projelerden yüzde 20 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Gayrimenkul sektöründeki 44 yıllık deneyimi ile daima yeniliklere öncülük eden, proje geliştirdiği bölgelerin gelişimine katkı sağlayarak çekim merkezi haline getiren Sinpaş; İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli'de bulunan projeleriyle gayrimenkul sektörünün en büyük üç derneği olan GYODER, İNDER ve KONUTDER'in kampanyasına destek veriyor. Ev sahibi olmak isteyenler kampanya dahilinde yüzde 5 peşinat ile yüzde 20 indirim alarak 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek.

Ev sahibi olmak için tarihi fırsat

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ahmet Çelik, “GYODER, İNDER ve KONUTDER'in hem konut sektörü hem de ülke ekonomisine ivme kazandıracak olan bu kampanyasını destekliyoruz. 44 yıl önce bizden ev alanların torunları bugün bizden ev alıyorsa, sizin de torunlarınız ‘Bizimkiler iyi ki Sinpaş'tan bu evi almış' diyecek. Çünkü bizden ev sahibi olup ailemize bir kez katılanlar bir daha hiç ayrılmazlar, sevdiklerini, yakınlarını da getirirler. Bize güvenenleri hayallerine kavuşturmak için Sinpaş olarak biz de taşın altına elimizi koyduk. İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli'de yer alan marka projelerimizde kampanya dahilinde yüzde 5 peşinat ile yüzde 20 indirim alarak 120 ay vadeli kredisini 0.98 faiz oranıyla ödeyebilecek. Sinpaş'tan ev sahibi olmak isteyenler kaçırılmayacak bu fırsatı değerlendireceklerdir.”

44 yıldır hep farklı, yenilikçi ve gayrimenkul sektörünün öncü oyuncusu olarak öne çıkan ve sayısız ilklere imza atan Sinpaş, yine bir ilke imza atıyor. Bu tarihi fırsat kampanyası, 15 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da Finans Şehir, Gökorman, Aydos Country ve Queen Bomonti, Ankara'da Altınoran, Marina Ankara ve Ege Vadisi, Bursa'da AquaCity Bursa ve Bursa Modern, Denizli'de Aqua City projelerinde geçerli ve stoklarla sınırlı olacak. Türkiye'nin en güvenilir yatırım aracı her zaman gayrimenkul olmuştur. Şimdi bu kampanyayla yine gayrimenkule dönmenin, ev almanın tam zamanı. Fiyatlar artışa geçmeden fırsatları değerlendirenler karlı çıkarak hem yatırım yapacak hem de Sinpaş'ın evlerinden birine çok karlı sahip olacak.

Konsept projeler ve ilklerin öncüsü

Gayrimenkul sektöründe üst üste iki kez ‘Süper Marka' seçilerek büyük bir başarıya imza atan Sinpaş kurulduğu ilk yıllarda küçük ve bireysel girişimlerle inşa edilen konutu, yepyeni bir anlayış ve pazarlama stratejisiyle alıcısına sundu. Ürettiği konutların farklı yanlarını, avantajlarını ve özelliklerini öne çıkararak ürünün satın aldırma gücünün yükselmesini sağladı. Konut projelerinde yer alan sular, göller, havuzlar ve geniş yeşil alanlar gayrimenkul sektöründe ilk kez Sinpaş'la gerçeğe dönüştü. Türkiye'de ilk uzun vadeli konut satışı, ilk peşinatsız konut satışı, yurt dışında yaşayan Türk ve yabancıya konut satışını gerçekleştiren ve konutun aynı zamanda bir yatırım aracı olarak kullanılabileceğini gösteren marka Sinpaş oldu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Sinpaş'ın Süper Plan kampanya tanıtımı
  • 12.02.2018 14:43

Sinpaş'ın Süper Plan kampanya tanıtımı

Sinpaş, Süper Plan adını verdiği kampanyasıyla 10 projesinde 1790 liradan başlay ...

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!
  • 11.12.2014 17:55

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!

Son 5 yılda en çok konut satan firma olan Sinpaş, Ankara'da bir basın toplantısı ...

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!
  • 03.12.2014 10:26

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!

Sinpaş, 40. yılını kutladığı şu günlerde yeni bir video yayınlayarak, müşteriler ...

Gayrimekul sektörü 2012’den umutlu
  • 01.02.2012 16:35

Gayrimekul sektörü 2012’den umutlu

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan Gayrimenkul sektörü 2012 yılından umutlu. ...