maritbet girişmaritbet
Sinpaş'tan kaçırılmayacak yüzde 20 indirim fırsatı

Sinpaş'tan kaçırılmayacak yüzde 20 indirim fırsatı

Sinpaş Yapı’nın Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği Liva ve Köyceğiz projeleri için kaçırılmayacak %20 indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş Liva'da aldığınız evde hemen yaşamaya başlayabilir, Köyceğiz projesindeki evinizde ise 2 ay sonra teslim heyecanı yaşabilirsiniz.

Evinin bahçesinde doğa ve göl gibi ayrıcalıkları birarada yaşamak için Sinpaş'ın Anadolu Yakası'ndaki iki projesi Köyceğiz ve Liva ile hem doğayı hem de indirim fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Her geçen gün değerlenen bölgedeki konumlarıyla kazanç sağlayan projeler, sundukları ayrıcalıklar ile sizi yeni bir yaşama çağırıyor. Üstelik şimdi iki proje için de %20 fırsatı sizi bekliyor.

Sinpaş Köyceğiz'den % 20 indirim fırsatı

Sinpaş Köyceğiz 600.000 TL'den başlayan 2+1, 694.880 TL'den başlayan 3+1, 861.120 TL'den başlayan 3+1 Bahçe Katı ve 893.280 TL'den başlayan 4+1 daireler için kaçırılmayacak %20 indirim fırsatı sunuyor.

Güney'deki kasaba, şimdi Köyceğiz'de

Kır, Patika ve Asma Bahçeleri Evleri ile üç farklı yaşam seçeneği sunan Sinpaş Köyceğiz'de aileler, masmavi gölü, köy meydanı, mis kokulu meyve bahçeleri ile güneye inmek için sadece evlerinden çıkmanın konforunu yaşayacaklar. Sinpaş Köyceğiz'de köy yaşamının huzuru yeniden hayat bulacak. Köyceğiz'de yaşayanlar, çınar ağaçları, taş dokulu yapıları, köy kahvesi, çeşmesi, göleti, köy meydanı, mis kokulu meyve bahçeleri ile kendi evlerinde güneye inmeden güneyde yaşamanın tadını çıkaracaklar. Masmavi gölün ortasındaki yeşil alanda bulunan orta kahvesindeki restoran ve cafeler de Köyceğizlilerin yeni buluşma noktası olacak. Peyzajı 2500 metrekarelik göletin etrafında geliştirilen projede, patikalarda, yeşilin içinde saklanan yürüyüş parkuru boyunca yer yer nar ve portakal-mandalina ağaçları, zambak bahçeleri arasında dinlenme terasları, su kenarı locaları, hamaklar, salıncaklar, sakin kitap okuma köşeleri yer alacak. Projenin içinde yer alan kapalı sosyal tesiste ise havuzlardan fitness salonuna kadar Köyceğizlileri formda tutacak pek çok sosyal olanağa sahip olacak.

Liva'da kaçırılmayacak %20 indirim fırsatı

Sinpaş, stoklarda kalan 439.920 TL'den başlayan 2+1, 512.000 TL'den başlayan 3+1, 481.440 TL'den başlayan 2+1 Loft ve 530.800 TL'den başlayan 3+1 Loft daireler için çok özel kredi oranları ve % 20 indirim fırsatı sunuyor.

Ayrıcalıklar Liva'da yanıbaşınızda

Liva Turkuaz, sağladığı ulaşım kolaylıklarının yanı sıra sakinlerine sunduğu sosyal donatılarla da fark yaratıyor. Proje sakinleri, göl kenarında yer alan yürüyüş parkurları, çiçek bahçeleri ve pek çok sosyal aktivite olanağından yılın her döneminde yararlanabiliyor. Yaklaşık 5 bin metrekare büyüklüğündeki doğal göletiyle masmavi bir yaşamın kapılarını açan Liva'da günün her saati evden çıkıp sandalla göl gezintisi yapabiliyor, göl kenarındaki kış bahçelerinde dört mevsim boyunca aileler ve dostlar hep birlikte keyifli dakikalar geçirebiliyor. Daha sağlıklı, dinamik ve formda bir yaşam için spor olanakları sunan Liva'da yetişkinler ve çocuklar için göl ve şelale manzaralı kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, açık havada oynama imkânı veren tenis kortu, streetball alanı, squash salonu, fitnesscenter, saunalar, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalık bulunuyor. Çocuklar için de keyifli eğlence imkânı sunan Play Zone'un rengârenk dünyasında çocuklarınız doyasıya eğlenirken siz de projede yaşamın tadını çıkarabiliyorsunuz.

Köyceğiz ve Liva'nın değeri her geçen gün artıyor!

Sinpaş Yapı'nın kalitesi, mimarisi, sosyal donatıları, su alanları ve çevre düzenlemeleriyle göz kamaştıran Liva ve Köyceğiz projeleri konumu itibariyle de eşsiz bir noktada yer alıyor. 3. köprünün tamamlanmasıyla birlikte İstanbul'daki en önemli destinasyonlara yakın konumuyla dikkat çeken projeler Sabiha Gökçen Havaalanı'na rahat ulaşım imkânı ile kolaylık sağlıyor. Çok yakında hizmete girmesi planlanan metro ulaşımıyla da projeler değerini her geçen gün artıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!
  • 11.12.2014 17:55

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!

Son 5 yılda en çok konut satan firma olan Sinpaş, Ankara'da bir basın toplantısı ...

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!
  • 03.12.2014 10:26

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!

Sinpaş, 40. yılını kutladığı şu günlerde yeni bir video yayınlayarak, müşteriler ...

Sinpaş Liva'nın örnek daire videosu yayında!
  • 20.05.2013 10:25

Sinpaş Liva'nın örnek daire videosu yayında!

Sinpaş Liva projesinin örnek dairesini gezen Emlaktasodakika.com'un kamera ekibi ...

Sinpaş Liva'da "Paşa" gönlünüz bilir!
  • 05.04.2013 17:28

Sinpaş Liva'da "Paşa" gönlünüz bilir!

Sinpaş Liva projesinin Paşa temalı reklam filmi emlaktasondakika.com farkıyla ya ...