maritbet girişmaritbet
Sinpaş İncek Life fiyat listesi! 371 bin TL'ye!

Sinpaş İncek Life fiyat listesi! 371 bin TL'ye!

Ankara’nın yükselen değeri İncek’te hayata geçirilen İncek Life, doğa ve suyla zenginleşen konseptiyle adeta bir vahayı anımsatıyor. Yeşil ve mavinin dengesinden ilham alan Sinpaş İncek Life, Ankara’nın yeni yaşam trendini oluşturuyor

 

Ankara'nın gelişen semti İncek'te, Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen İncek Life, doğanın ve suyun bir arada olduğu benzersiz bir yaşam sunuyor. Sinpaş GYO kalitesiyle 150 dönüm arazi üzerine kurulan ve yüzde 70'i yeşil alan olarak ayrılan projede, evler birbirinin manzarasını kesmeyen yerleşim planıyla yeşilin ve suyun muhteşem uyumuna hakim. Doğal ortamda yüzülebilir biyolojik gölü, tematik bahçeleri, yogadan golfe uzanan zengin spor alanları, fitness merkezi ve kapalı yüzme havuzu ile İncek Life, Ankara yaşamına tazelik getiriyor. 
 
Toplam 113 bin 228 metrekare arazi üzerinde yükselen projede 7 farklı tipte 548 adet konut yer alıyor. İncek Life'ta 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.
 
Sinpaş İncek Life'ta park ve etrafında konumlanan evlerin yanı başında ev sahiplerinin sosyalleşebilecekleri, keyifli vakit geçirebilecekleri, spor yapabilecekleri sağlıklı ve doğal bir ortam sunuyor.  Sinpaş İncek Life projesi ile evinde vakit geçirmeyi sevenlere yönelik geniş yaşam alanları, 3 cepheli daireler, geniş manzaralı balkonlar ile yaşam çok keyifli olacak. Kapalı otoparkları ve depo alanları ile kullanım kolaylığı sağlanıyor.  
 
Biyolojik gölde yüzme keyfi 
 
İncek Life projesinde yer alan biyolojik göl sayesinde, İncek'te yüzme keyfi de gerçeğe dönüşüyor. Konut sakinleri özel sistemiyle klorsuz olarak kendini temizleyebilen gölde sağlıklı ve hijyenik bir şekilde ailece yüzmenin keyfini yaşayacak. Çocukların özgürce oynayabildiği, anne-babaların keyifle vakit geçirebildiği, gençlerin spor ve sosyal alanlarda kendilerini geliştirebildiği bu özel proje kendine özgü mahalle yapısı ve zengin içeriği ile başkentin yeni gelişim yeri olan İncek'te yeni bir yaşam vaat ediyor. 
 
Binlerce ağaç ve çiçek türü ile zengin peyzaj
 
Ankara'ya özgü binlerce ağaç ve çiçek türünü içinde barındıran zengin bir peyzaj alanına sahip olan İncek Life'ta ılgın, çınar, meşe, hatmi ve huş ağaçları yürüyüş keyfini doyasıya yaşatıyor. İçinde, konut sakinlerine ve misafirlerine özel kulüp evi, cafe, çocuk evi, çok amaçlı atölyeler ve TV playstation odası gibi fonksiyonları barındıran İncek Life'ta tenis kortu, çok amaçlı spor alanı, koşu-bisiklet-yürüyüş parkuru, golf alanı, kültür-fizik hareket alanları, yoga-pilates alanı, kaya tırmanış alanı ve yüzülebilir biyolojik göl bulunuyor.
 
Adeta şehirde bir vaha yaratma hedefiyle yapılan İncek Life, Ankaralıları özlemini duyduğu su ve yeşille iç içe bir yaşama kavuşturuyor. Zengin peyzaj alanına sahip projede yer alan biyolojik gölet, konut sakinlerine çocuklarıyla birlikte yüzme keyfini sunuyor. 
 
İncek Life'ta, merkez park ve etrafında dalga dalga yayılan konut birimleri site sakinlerini orta alana çekiyor ve onlara evlerinin yanı başında sosyalleşebilecekleri, keyifli vakit geçirebilecekleri, spor yapabilecekleri sağlıklı, temiz havalı ve doğal bir ortama davet ediyor. 
 
Yenilikçi çözümler
 
Projede uygulanması planlanan peyzaj tasarımı, Ankara için yenilikçi çözüm sunuyor. Yapılması planlanan biyolojik gölet, kumsal, kaya parkı ve tırmanış alanı, yaklaşık 850 metre koşu, bisiklet ve yürüyüş parkuru, su alanı ve kum tepeleri ile çözülmüş çim golf alanı, kışın da bahçe keyfi sunan tematik kış bahçeleri, bloklardaki bağımsız bölümlere tahsis edilebilecek bahçeler ve kullanılacak bitki örtüsü ile yaratılacak yeşil-doğal etki projenin alıcılara sunduğu ayrıcalıklar arasında yer alıyor.
 
Sinpaş İncek Life fiyat listesi;
 
2+1'ler 371 bin 554 TL ile 461 bin 789 TL,
3+1'ler 451 bin 467 TL ile 708 bin 965 TL,
4+1'ler ise 666 bin 832 TL ile 839 bin 243 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Projede 1+1 konutların satışları tamamlandı.
 
Şengül Kırmızıtaş / Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş İncek Life projesinin lansmanından özel kareler emlaktasondakika.com'da!
  • 04.11.2012 14:17

Sinpaş İncek Life projesinin lansmanından özel kareler emlaktasondakika.com'da!

Erol Evgin'in reklam yüzü olduğu Sinpaş İncek Life projesinin tanıtımı bugün yap ...

Sinpaş İncek Life projesinin foto galerisi emlaktasondakika.com'da!
  • 18.10.2012 14:29

Sinpaş İncek Life projesinin foto galerisi emlaktasondakika.com'da!

Sinpaş GYO'nun Ankara'da hayata geçirdiği bir diğer projesi İncek Life'ın foto g ...

İncek Life'ta Ramazan şenlikleri başlıyor
  • 16.06.2016 10:47

İncek Life'ta Ramazan şenlikleri başlıyor

Sinpaş GYO’nun Ankara’da geliştirdiği ilk temalı konut projesi İncek Life’ta her ...

Ankara için erken rezervasyon fırsatı!
  • 20.02.2015 16:41

Ankara için erken rezervasyon fırsatı!

İncek Dünyası'nın İncek Life ve İncek Blue projelerinde vade farksız, banka kred ...

Sinpaş'ın 40. yıl fırsatı 80 ay vade İncek'te!
  • 25.11.2014 16:50

Sinpaş'ın 40. yıl fırsatı 80 ay vade İncek'te!

225 daireden meydana gelen İncek Blue, Ankara - İncek'te yer alan İncek Life pro ...

İncek Life projesinde 40. yıla özel 80 ay 0 faiz!
  • 01.11.2014 10:03

İncek Life projesinde 40. yıla özel 80 ay 0 faiz!

Ankara - İncek'te konumlandırılan İncek Life'ta fiyatlar 297 bin 960 liradan baş ...