maritbet girişmaritbet
Siltaş Marina'nın yüzde 75'i yeşil alanlardan oluşuyor

Siltaş Marina'nın yüzde 75'i yeşil alanlardan oluşuyor

Siltaş Yapı, Pendik’in sahil şeridinde yükselen yeni projesi Siltaş Marina’da çevreye dost akıllı ev altyapısı kullanıyor.

Yüksek ağaçlarla ferahlık hissi oluşturan peyzaj düzenlemesine sahip Siltaş Marina'nın yüzde 75'i yeşil alan ve sosyal donatılardan oluşuyor. Siltaş Yapı, ilk kez Siltaş Marina'da hayata geçireceği LifeX Konsepti ile sadece bir ev değil, insan ve doğa dostu bir yaşam alanı vadediyor. Projede elektrikli araçlar için e-şarj istasyonu da bulunuyor.

Temel yapı taşları tecrübe, güven ve kalite olan Siltaş Yapı, iş dünyasındaki 40 yıllık köklü geçmişinin ışığında kente değer katan yapılar inşa ediyor. Şimdi ise her köşesi insan odaklı bir anlayışla tasarlanan ve İstanbul'un hızla değerlenen bölgelerinden Pendik'in sahil şeridinde konumlanan yeni projesi “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina ile dikkat çekiyor. Çevreci akıllı ev altyapısı ile kurgulanan Siltaş Marina, kapanmayacak panoramik deniz manzarasına sahip. Yüzde 75'i yeşil alan ve sosyal donatılardan oluşan Siltaş Marina, yüksek ağaçlarla ferahlık hissi oluşturan peyzaj düzenlemesiyle insana ve doğaya dost bir proje olarak öne çıkıyor.

Siltaş Yapı'nın ilk kez Siltaş Marina'da hayata geçireceği ve gelecek projelerinde geliştirerek uygulamaya devam edeceği LifeX Konsepti kapsamında projede elektrikli araçlar için e-şarj istasyonu bulunuyor. Bu özel konsept içinde misafir süiti, kreş, müzik odası, cafe-kütüphane ve cep sineması gibi pek çok özellik yer alıyor. Ayrıca projede dört mevsim yüzme imkanı bulunan yüzme havuzu, fitness salonu ve sauna da mevcut. Proje, yürüyüş ve bisiklet parkuru, çocuk parkı ve basketbol sahasının yanı sıra temel ihtiyaçlara cevap vermesi hedeflenen ticari üniteleri de bünyesinde barındırıyor.

Tümü adalar manzaralı balkon ve teraslar

20 katlı iki bloktan oluşan bir proje olan Siltaş Marina, çeşitli büyüklük ve özellikte 200 konut, 4 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Projede 52 adet açık ve kapalı mutfak alternatifleri bulunan 2+1, 140 adet 3+1 ve 8 adet 4+1 daire bulunuyor. Adalar manzaralı balkonları ve terasları ile doyulmaz seyir keyfi sunan Siltaş Marina, sıra dışı mimarisi sayesinde tüm dairelerden denizi görme imkanı tanıyor.

Ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında

Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alan Siltaş Marina; Pendik sahile 1,5 dakika, Pendik Marina'ya 2 dakika, metroya 3 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali'ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 dakika ve üçüncü köprü bağlantı yoluna 17 dakika mesafede yer alıyor. Siltaş Marina'dan deniz taksi ve deniz otobüsü ile deniz yoluyla ulaşılabilecek her yere çok kısa sürelerde vararak zamandan büyük tasarruf elde etmek de mümkün. Türkiye'nin Silikon Vadisi olmaya hazırlanan Teknopark'a 15 dakika mesafede bulunan Siltaş Marina; birçok AVM, eğitim kurumu, kamu kurumu ve hastanenin yanı başında yer alıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Siltaş Yapı, 2022’de yeni projelere imza atacak
  • 19.01.2022 17:10

Siltaş Yapı, 2022’de yeni projelere imza atacak

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, 2022’ye dair hedefle ...

Kurtköy Siltaş Teras Park örnek dairesi
  • 03.01.2014 16:30

Kurtköy Siltaş Teras Park örnek dairesi

Siltaş Yapı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Teras Park'dan örnek daire görsell ...

Kurtköy Siltaş Teras Park görselleri
  • 03.01.2014 16:28

Kurtköy Siltaş Teras Park görselleri

Siltaş Yapı tarafından Kurtköy'de inşa edilen Teras Park'dan kareler ...

Siltaş Marina’da yüzde 10 indirim ve sıfır faizle 3+1 fırsatı!
  • 19.09.2018 15:11

Siltaş Marina’da yüzde 10 indirim ve sıfır faizle 3+1 fırsatı!

LifeX Konsepti ile dikkat çeken Siltaş Marina, sadece bir ev değil, komple bir y ...

Siltaş Marina'da Kurban Bayramı'na özel kampanya!
  • 17.08.2018 14:01

Siltaş Marina'da Kurban Bayramı'na özel kampanya!

Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Kurban Bayramı’nda peşinde y ...

Siltaş Marina’da Kurban Bayramı’na özel fırsatlar!
  • 14.08.2018 11:08

Siltaş Marina’da Kurban Bayramı’na özel fırsatlar!

Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Kurban Bayramı’nda peşinde y ...