maritbet girişmaritbet
Sıfır faiz avantajını kaçırmayın!

Sıfır faiz avantajını kaçırmayın!

Avrupa Konutları Atakent 3 Projesi’nde teslimata beş ay kaldı. Temmuzda teslim edilecek projede, yüzde 50 peşinat ve sıfır faiz avantajı veya yüzde10 peşinat ile daire sahibi olmak mümkün.

Avrupa Konutları Atakent 3 Projesi'nde teslimata beş ay kaldı. Temmuz ayında konut sahiplerine teslim edilecek olan projede, yüzde 50 peşinat ve  sıfır faiz avantajı veya yüzde10 peşinat  ile daire sahibi olmak mümkün.

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları, Atakent 3 Projesi'nde teslimatlar için geri sayım başladı. Temmuz ayından başlayacak teslimatlar öncesinde, iki alternatifli kampanya devam ediyor. Kampanya dahilinde yüzde 50 peşinat veya yüzde 10 peşinat ile Atakent'in en ayrıcalıklı konut projesinde daire sahibi olmak mümkün.

Banka kredisi kullanmak istemeyenler için sıfır faizle kampanya

Avrupa Konutları, banka kredisi kullanmadan  konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 50 peşinat ve sıfır faiz ile özel ödeme seçeneği sunuyor. Kefil ve banka kredisi gerektirmeyen kampanya kapsamında peşinat ödendikten sonra kalan yüzde 50, Haziran ayında faizsiz olarak ödenecek.

Daha düşük peşinat ödeyerek daire sahibi olmak isteyenler içinde cazip ödeme planı sunuluyor. Yüzde 10 peşinat ile konut sahibi yapan kampanyada, Haziran ayında yüzde 15, oranında ara ödeme yapabilecekler. Ara ödemelere ekstra faiz yansıtılmıyor. Kalan yüzde  75'lik tutar içinse 120 aya kadar banka kredisi kullandırılıyor.

Dört farklı konut tipinin yer aldığı projede fiyat bilgileri şöyle:

1+1  daire83 ile 93 metrekare arasında 261 bin TL'den başlıyor

2+1 daire116 ile 151 metrekare arasında 300 bin TL'den başlıyor

3+1 daire134 ile 177 metrekare arasında 398 bin TL'den başlıyor

4+1 daire162 ile 191 metrekare 539 bin TL'den başlıyor. 

Marmaray ile Kadıköy 1 saat

TEM Otoyolu'na beş dakika, Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu'na 10 dakika mesafede yer alan Atakent 3 Projesi'nden, Marmaray Projesi'nin devreye girmesiyle beraber Taksim ve Maslak'a yarım saat, Kadıköy'e 1 saatte ulaşım sağlanabilecek. 

Satış sonrası 18 ay koşulsuz teknik destek

Atakent 3'te 4 adet açık yüzme havuzunun yanı sıra, futbol, basketbol, voleybol, tenis sahaları ve sosyal tesis bünyesinde bulunan kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness center, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler bulunuyor.

193 bin metrekare toplam arsa alanı üzerine inşa edilen Atakent 3 Projesi'nin 162 bin metrekarelik kısmı peyzaja, 17 bin metrekarelik kısmı göletler ve havuzlara ayrıldı. Bahçeler, göletler ve şelalelerden oluşan site içi peyzajın yanı sıra projenin hemen yanında 43 bin dönümlük bir korunun da yer aldığı Atakent 3, mavi ve yeşilin bütün tonlarını bir araya getiriyor. Mimarisinde moderniteyle geleneği buluşturan projede, Sultan II. Abdülhamit döneminde Kayseri'de inşa edilen tarihi Kayseri Saat Kulesi'nin bir benzeri de inşa ediliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!
  • 20.10.2022 15:32

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!

Konum, fiyat listesi, örnek daire, ödeme planı, satış ofisi gibi detayların mera ...

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Avrupa Konutları'ndan büyük ''Yeni Yıl'' kampanyası!
  • 21.12.2020 11:04

Avrupa Konutları'ndan büyük ''Yeni Yıl'' kampanyası!

Konutun markası Avrupa Konutları'ndan büyük ''Yeni Yıl'' kampanyası. Yamanevler, ...