maritbet girişmaritbet
Seyba Residence’da 350 bin TL’ye daire!

Seyba Residence’da 350 bin TL’ye daire!

Kartal Seyba Residence'ta konut satışı devam ediyor. Fiyatların 350 bin TL'den başladığı projede konutlar teslim ediliyor

24 yıllık tecrübesiyle sektörün öncülerinden biri olan Teknik İnşaat'ın Dragos sahilde gerçekleştirdiği son projesi 'Seyba Residence', deniz ve Prens Adaları manzarasını da müşterilerinin ayağına getirdi.

Seyba Residence'da akşamları, terasta Prens Adaları eşliğinde mehtabı seyretmek mümkün. 7 bin 9 metrekare arsa üzerine 2 yıl gibi çok kısa bir sürede inşa edilen Seyba Residence, sahile sadece yürüyüş mesafesinde olması, merkezi yerlere yakınlığı ve ulaşım kolaylığıyla ilgi görüyor.


Yüzde sekseni yeşil alan olan ve 4 Blokta toplam 102 daireden oluşan Seyba Residence'ta, 118 ile 231 metrekare arasında değişen, 2+1,3+1, 4+1 daireler ve dubleks seçenekleri var. Sakinlerine her türlü konfor ve rahatlığı sunmayı amaçlayan projede geniş sosyal alanlar yer alıyor.

Dairelerin yüzde 90'ında yaşamın başladığı Seyba Residence, kalan son daireleri için şanlı müşterilerini bekliyor.
Seyba'da müşterinin ihtiyacına göre vade seçenekleri sunuluyor. Geçtiğimiz Eylül ayında yaşamın başladığı proje, 102 konuttan meydana geliyor. SeybaResidence projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin TL ila 3 bin 500 TL olarak belirlendi.

Kartal SeybaResidence'ta son konutların satışı devam ediyor. Fiyatların 350 bin TL'den başladığı projede konut teslimleri hemen yapılıyor. Firma bünyesinde herhangi bir ödeme planının olmadığı SeybaResidence'ta tüm bankalardan konut kredisi kullanmak mümkün. Yüzde 25 peşinatla 120 aya yüzde 0.70 faizle kredi kullanılabiliyor.

 

İletişim bilgileri
Web: http://www.teknikinsaat.com/
E-posta: [email protected]
0216 517 16 41 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz